Odem varmis canimakşamki kilom sabah ki kilodan az
yarim kilo ve tok karninaOdem varmis canim
evet akşam çok olmuş ama sabah telafi edersinAslinda gune guzel basladim aksam cozuttum...
Bugun menu
Sabah 10.30
1.5 yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir ve 4 kuru erik
Aksam 16.45
2 tavuk baget ve firinda biber sogan
1 kase yoğurt ..
Veeee cozutma başlıyor
1 kase kiraz
2 dilim cavdar ekmegi uzeri krem peynir
1 paket ikram biskuvi
2 .5 lt su icildiLAydLiNe
Spor
Sabah 45 dk eliptik yapıldı
30 dk cardio yürüyüş yapildi ..
Mezuniyetimi kutladim evde yesillik bitmisti yarin pazardan alip bol bol salata yapacam... tekrar bi duzen kurarim...evet akşam çok olmuş ama sabah telafi edersin
Aslinda gune guzel basladim aksam cozuttum...
Bugun menu
Sabah 10.30
1.5 yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kızarmış form ekmek
Ara
Aksam 16.45
1 kase yoğurt ..
Veeee cozutma başlıyor
1 kase kiraz
1 paket ikram biskuvi
Spor
Ayy teşekkür ederimNe guzel ismin varmis
evet kaptan dA dedi sen emziriyormussun o zaman çok iyi yemişsin böyle devam gayet iyiMeyvenin birini sabah yedim digerini de aksamdan onceydi niyetim ama olmadi canim da cekiyordu daha gec olmadan yiyeyim dedim
Lahana sarmasi buzluktan cikardim annem yaomisti valla tam anlamadim neden oldugunu :)) kiymali
Gecen haftalarda biraz az yemisim sutum azaldi .
2 ogun beslenmek fln mantik olarak guzel geliyor ama sutume iyi gelmedi ara ogunlerle birlikte 5 fln yapicam. Bi de rezene almam lazim.
Ay bende bişey sandım ama ikrama değer mi keşke dondurma profiterol dur iste ne bileyim kara orman meyveli pastadir falan yeseydinAslinda gune guzel basladim aksam cozuttum...
Bugun menu
Sabah 10.30
1.5 yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kızarmış form ekmek
Ara
Aksam 16.45
1 kase yoğurt ..
Veeee cozutma başlıyor
1 kase kiraz
1 paket ikram biskuvi
Spor
Kesinlikle annem çörek kek yapmış çok zor bunlar bu kadar yiyor yiyor obez olmuyorlar hayretKizlar diyet kışın yapiliyor yazin cok zormus valla ben kışın daha ac kalabiliyordum yazin olmuyor.... siz siz olum kışın kilo isini bitirin yaza birakmayin... yazin koruyun kiloyu kisin kilo vermeye devam
O nasıl oluyorakşamki kilom sabah ki kilodan az
Adada cozutabiliyormusAslinda gune guzel basladim aksam cozuttum...
Bugun menu
Sabah 10.30
1.5 yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kızarmış form ekmek
Ara
Aksam 16.45
1 kase yoğurt ..
Veeee cozutma başlıyor
1 kase kiraz
1 paket ikram biskuvi
Spor
Bende anlamadım kahramanın koyunu yarın çıkar oyunulO nasıl oluyor
akşamki kilom sabah ki kilodan az
Süt arttırıcı çayda icebilirsinMeyvenin birini sabah yedim digerini de aksamdan onceydi niyetim ama olmadi canim da cekiyordu daha gec olmadan yiyeyim dedim
Lahana sarmasi buzluktan cikardim annem yaomisti valla tam anlamadim neden oldugunu :)) kiymali
Gecen haftalarda biraz az yemisim sutum azaldi .
2 ogun beslenmek fln mantik olarak guzel geliyor ama sutume iyi gelmedi ara ogunlerle birlikte 5 fln yapicam. Bi de rezene almam lazim.
Bende aynı şeyi düşündüm ikram konusunda. Çok severim ikramı ama bozmuşken beni en az künefe paklar ikramla bozmamAyy teşekkür ederim
evet kaptan dA dedi sen emziriyormussun o zaman çok iyi yemişsin böyle devam gayet iyi
Ay bende bişey sandım ama ikrama değer mi keşke dondurma profiterol dur iste ne bileyim kara orman meyveli pastadir falan yeseydin
Kesinlikle annem çörek kek yapmış çok zor bunlar bu kadar yiyor yiyor obez olmuyorlar hayret
Künefe üstüne bi de dondurma oohhhBende aynı şeyi düşündüm ikram konusunda. Çok severim ikramı ama bozmuşken beni en az künefe paklar ikramla bozmam
Ama mezunum ki yarinda dondurma yerim kiAyy teşekkür ederim
evet kaptan dA dedi sen emziriyormussun o zaman çok iyi yemişsin böyle devam gayet iyi
Ay bende bişey sandım ama ikrama değer mi keşke dondurma profiterol dur iste ne bileyim kara orman meyveli pastadir falan yeseydin
Kesinlikle annem çörek kek yapmış çok zor bunlar bu kadar yiyor yiyor obez olmuyorlar hayret
Yok be kaptanim evvelde de cok cozutmuyordumSiz adanın evvelini bilmiyorsunuz
Evde ikram vardi onunla kutladim 55 olunca kunefe ustu dondurma aklimdaBende aynı şeyi düşündüm ikram konusunda. Çok severim ikramı ama bozmuşken beni en az künefe paklar ikramla bozmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?