Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet akşam çok olmuş ama sabah telafi edersin

Kizlar diyet kışın yapiliyor yazin cok zormus valla ben kışın daha ac kalabiliyordum yazin olmuyor.... siz siz olum kışın kilo isini bitirin yaza birakmayin... yazin koruyun kiloyu kisin kilo vermeye devam

Evet gayet güzel gitmişsin akşama kadar. Bari tadımlık yeseydin ikramı paketi bitirmişsin

Ne guzel ismin varmis
Ayy teşekkür ederim
evet kaptan dA dedi sen emziriyormussun o zaman çok iyi yemişsin böyle devam gayet iyi
Ay bende bişey sandım ama ikrama değer mi keşke dondurma profiterol dur iste ne bileyim kara orman meyveli pastadir falan yeseydin
Kizlar diyet kışın yapiliyor yazin cok zormus valla ben kışın daha ac kalabiliyordum yazin olmuyor.... siz siz olum kışın kilo isini bitirin yaza birakmayin... yazin koruyun kiloyu kisin kilo vermeye devam
Kesinlikle annem çörek kek yapmış çok zor bunlar bu kadar yiyor yiyor obez olmuyorlar hayret

Adada cozutabiliyormus

Süt arttırıcı çayda icebilirsin

Bende aynı şeyi düşündüm ikram konusunda. Çok severim ikramı ama bozmuşken beni en az künefe paklar ikramla bozmam

Ama mezunum ki yarinda dondurma yerim ki saka saka dikkat edecem 55 istiyorum

Bende yazayım menüyü
Sabah 10
1 bardak süt
2 küçük armut
Kahvalti (misafirlik te gorumcede)12.00
1dilim peynir domates salatalik
1 yk patates salatası
2 yk yoğurtlu sebze sote (kabak havuç k biber)
1 dilim ekmek (üzerine b peynir sucuk sürülmüş fırında kizarmis)
1hurma 1 kayısı çay yeşil çay
15.30
Yarım dilimi altıcevizli kek üstü muhallebili tatlı
17.00
1 ay dilim karpuz
20.00.
Maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…