BEn bu gün hiç iş yapmadım her yer her yerdeYa aslında buradayım kistli zmanda okuyup yazmaya vaktım olmuyor gec kalkip geç yatıyorum evin işleri anca yesiyor
Hiç canını sıkma benim büyük kız o kadar sakindiki vur kafasına tokmağı al ağzından lokmayı bi cocuktu okula vasladi acildi acildi okulda kavga eden çatır çatır cevap veren bi ergen oldukız burası osmaniye ne biniciliği bacım hahahazorla yüzme kursu bulduk oda fiyasko oldu bizim için.... şimdi evde 1 saat beraber etkinlik yapıyoruz... sitenin aşağısına indiriyoruz hergün 2-3 saat çocuklarla oynuyor...
eşimle bişeyi farkkettik maşallah sitenin çocukları cin gibiler benim kız arada ezilip gidiyor... eşimde bana kızdı bu çocuğu niye böyle kibar yetiştirdin .. alıyorlar kızın bisikletini bir saat vermiyorlar ... kızım gidip alabilir miyim diye soruyormuş.... bunun gibi çoook olaya denk geldik.... ben aşağıya inerken bir kaç kez bişeyler indirdim çocuklara dağıttık kızıma diyorlamış hadi annene söyle bunlardan alsın bize diye ne cin fikirliler... benim kızıma biri bişey verse almaz benim gözüme bakar ben onay verirsem alıyor....açıkcası kullanıyorlar kızımı o yüzden aşağıya indiriyorum ki biraz bişeyler öğrensin birinci sınıfa başlayacak yoksa çok ezerler... bunun gibi çok şeye tanık olduk
Gercekten miHiç canını sıkma benim büyük kız o kadar sakindiki vur kafasına tokmağı al ağzından lokmayı bi cocuktu okula vasladi acildi acildi okulda kavga eden çatır çatır cevap veren bi ergen oldu
Beni anlatmissin o kadar yedim çikolatanın dibini vurdum 9 kilo aldım sadecebenimde öyleydi 2,5 ay çay ve tatlı tüketememiştim ama sonra dibine kadar yedim içtim
dediğim gibi yaşaya yasaya anlayacak iyi kötüyü hiç sıkma caniniGercekte mikac gündür bunu düşünüp duruyorum valla bu okulda ne yapacak diye....esim diyor ki biri çantasını ayakkabısını istese cikarir verir diyor o derece paylasiyor guya tek cocuk biseyini paylasmaz derler... ben simdi uyarınca ama sen bana paylasmak guzel dedin diyor... onun ayrimini yapamiyor ....
Ada vücut calisma prensibimizde ayniaraştırdım bazı bayanlarda metabolizma hızlanırmış bazılarında dururmuş ...bende tam tersi regli olduğum an wc çalışmaya başlar tekrar ...
Sagol canim insallahdediğim gibi yaşaya yasaya anlayacak iyi kötüyü hiç sıkma canini
Ada vücut calisma prensibimizde ayni
Benim dünden kabak corbasitla makarna varBEn bu gün hiç iş yapmadım her yer her yerdeyemek de yok
Oh miss eline sağlık. Ee nasıl begendin miben geldim anca işim bitti bi geçmiş yapayım)
asya_01 bugün senin önerdiğin biber ve kabak dolması yaptım ev halkına pirinçli doldurdum kendime sadece kıymalı yaptım ))
Yolunda adacim ıyiyim. Bu hafta sonu düğün varya hani bahsetmistim herkes toplastik bugün bende ancak girebildim foruma.asya_01 canım sen nerelerdesin herşey yolunda mı ?
Daha yemedim canim esimi bekliyorum o gelince yeriz... ama cok guzel kokuyorOh miss eline sağlık. Ee nasıl begendin mi
Yedim geldim
Niye kızayım canım doğru söze ne denir :)ben zambak 'ın henüz hazır olmadığını düşünüyorum çünkü istikrar yok menüleri sağlıklı gelmiyor bana ben şunu savunuyorum güne her zaman güzel bir kahvaltı ile başlarsan gün boyu senin nasıl besleneceğin ona göre şekilleniyor.. ... kızma bana zambakımzambak86 biliyorum çok istiyorsun kilo vermeyi ama bir düzen kuramadın...
BendensinBEn bu gün hiç iş yapmadım her yer her yerdeyemek de yok
fıstık yemedim sadece 5 kayısı yedimcanım bir avuc fıstık ve 8 adet kayısı birlikte çok fazla.... 3 kuru meyve bir meyve eş değer demişti diyetisyenim...
Evi topladım mutfağı süpürdüm mercimek çorbası yaptım. Yanına da buzluktan yaprak sarması çıkardım. Bu günü de kurtardık çok şükürBendensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?