Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hiç canını sıkma benim büyük kız o kadar sakindiki vur kafasına tokmağı al ağzından lokmayı bi cocuktu okula vasladi acildi acildi okulda kavga eden çatır çatır cevap veren bi ergen oldu

Hiç canını sıkma benim büyük kız o kadar sakindiki vur kafasına tokmağı al ağzından lokmayı bi cocuktu okula vasladi acildi acildi okulda kavga eden çatır çatır cevap veren bi ergen oldu
Gercekten mi kac gündür bunu düşünüp duruyorum valla bu okulda ne yapacak diye....esim diyor ki biri çantasını ayakkabısını istese cikarir verir diyor o derece paylasiyor guya tek cocuk biseyini paylasmaz derler... ben simdi uyarınca ama sen bana paylasmak guzel dedin diyor... onun ayrimini yapamiyor ....

dediğim gibi yaşaya yasaya anlayacak iyi kötüyü hiç sıkma canini

araştırdım bazı bayanlarda metabolizma hızlanırmış bazılarında dururmuş ...bende tam tersi regli olduğum an wc çalışmaya başlar tekrar ...
Ada vücut calisma prensibimizde ayni

kızlar bu tatlı istegınızı nası gıderıyorsunuz

Niye kızayım canım doğru söze ne denir :)
Canım ne isterse onu yiyorum bazen canım kahvaltı yapmak istemiyor, hatta hiç acıkma sam sadece kahve iç deseler içerim valla, sade kahve midemi ağrıtıyor o yüzden sütlü içiyordum hem de tok tutuyor
Bilemedim ne yapacam kendimi çözmeye çalışıyorum arayış içerisindeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…