Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Birgun için çok mu yesem acaba metabolizma şaşırsin LAydLiNe

soffty abla diyetisyen uzun sürekli duraklama için bişey önerdi mi
Ben hiç duraksamadigim için bi şey diyemiyorum sadece kaçamak yapmadan yola devam diyor sana attığım listeden denesene ayda bayram için verdiği liste vardı sitesinde bulursun onu bi yapsan

Bu arada small beden büyük gelmeye başladı üstten xs geçiş yaptım
Hangi markanın xs si bende bi deneyim kaç oluyor bahadır kendime bişey almıyorum üst kıyafetlerin bayağı bol oluyor eskidilerde

Iyi geceler kızlar annemdeyim burda çok yoğun geçiyor zaman bugün teyzeme temizliğe gittik kızlarımla dr kesinlikle ayağa kalkmamasi gerektigini soylemis bizde gidip dip kose camlar mutfak banyo heryeri el den geçirdik yarin da erkek kardeşim kahvaltıya anneme geliyor günler saatler dolu yani çok şükür bu kadar yoğunlukta kaçamak yapmadım yola devam

Yalnız beni goren yaşlı babaannem (bayram beri gelmiyorum)çok zayiflamissin yakında yolda düşüp kalirsin yeter daha niye diyet yapıyor şunu memeden kes seni kurutmuş gece ogununu yiyorum yanına bu dilim ekmek ye cana gelesin gibi gibi daha bir suru sey sayip duruyor ve ben sadece guluyorum geciyorum

Çok güzel canım süpersin.

Bugunki m3num
Sabah 10 20
1 elma 2 dilim Peynir 15 fundik
Ara 12.30
1 sub taze dut (diyetisyen sordum 1 porsiyon meyve yerine geciyor)
Öğlen ara bir 16.30
5 yk yoğurt 5 tam ceviz 4 hurma (hurmalar kucuktu)4/1 dilim seftali (kokusu canı cekti)
Akşam 18 30.19 arası
4 çıtır tavuk bol salata
20.30
sade türk kahve
22 30
3 yk yoğurt 1cay k pul b 1 çay k kara b 1 çay k zerdecal uzerine az limon sıkıp yedim

hoş geldinn ilk sayfadaki kuralları oku sonra kendini tanit
Okudum buraya yazmadan önce ama bi daha okurum selam herkese 9 ay önce doğum yaptım ve doğum kilolarından kurtulamadım malesef o yüzden dahil olmak istedim 33 yaşımdayım bursada yaşıyorum memurum işe başlayalı 1 hafta oldu şimdilik aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz

guncel Kilon hedef kilon kac boyda onemli tabi

Hoşgeldiniz grupta aktif olursan motivasyonun yerinde olur çok güzel kilo verirsin çünkü emzirme döneminde çok güzel kilo veriliyor her akşam menü spor bildiriyoruz birbirimize yorum yapıyoruz inşallah çabucak hedefine ulasirsin

Hbdum saolun ayy inşallah verebilirim çok rahatsız oluyorum kilomdan

Sağıl canım benim teşekkürler evet felaket yemeğe başladım en fazla 1 ay daha yerim sonda yine siZinleyim bir daha ki yaza kadar inşallah zaten koruma modundayım daha vermiyim diyorum eve dönünce aletli pilates dersi almak istiyorum
Bugün çoğu akrabamı gördüm bir nişan vardı herkes çok zayıflamışsın daha verme diyorlar hedef kiloma daha var 5 aslında ama ben göbeğim gitsin yeter modundayım size son halimi atayım m etek /38 bluz S beden

Eklentiler

• 7C10ED2D-B2B9-428A-A5EB-21DDFCA28050.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 43
Gayet iyisin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…