Ben hiç duraksamadigim için bi şey diyemiyorum sadece kaçamak yapmadan yola devam diyor sana attığım listeden denesene ayda bayram için verdiği liste vardı sitesinde bulursun onu bi yapsan
Hangi markanın xs si bende bi deneyim kaç oluyor bahadır kendime bişey almıyorum üst kıyafetlerin bayağı bol oluyor eskidilerdeBu arada small beden büyük gelmeye başladı üstten xs geçiş yaptım
Calistiriyormu gerçektenMenu guzel canimhurma ve yogurt birlikte wc calisitiyor mu?
Çok güzel canım süpersin.Iyi geceler kızlar annemdeyim burda çok yoğun geçiyor zaman bugün teyzeme temizliğe gittik kızlarımla dr kesinlikle ayağa kalkmamasi gerektigini soylemis bizde gidip dip kose camlar mutfak banyo heryeri el den geçirdik yarin da erkek kardeşim kahvaltıya anneme geliyor günler saatler dolu yani çok şükür bu kadar yoğunlukta kaçamak yapmadım yola devam
hoş geldinn ilk sayfadaki kuralları oku sonra kendini tanitBen zayıflamak için takım arıyorum beni de kabul edermisiniz
Okudum buraya yazmadan önce ama bi daha okurum selam herkese 9 ay önce doğum yaptım ve doğum kilolarından kurtulamadım malesef o yüzden dahil olmak istedim 33 yaşımdayım bursada yaşıyorum memurum işe başlayalı 1 hafta oldu şimdilik aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsinizhoş geldinn ilk sayfadaki kuralları oku sonra kendini tanit
guncel Kilon hedef kilon kac boyda onemli tabiOkudum buraya yazmadan önce ama bi daha okurum selam herkese 9 ay önce doğum yaptım ve doğum kilolarından kurtulamadım malesef o yüzden dahil olmak istedim 33 yaşımdayım bursada yaşıyorum memurum işe başlayalı 1 hafta oldu şimdilik aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz
Hoşgeldiniz grupta aktif olursan motivasyonun yerinde olur çok güzel kilo verirsin çünkü emzirme döneminde çok güzel kilo veriliyor her akşam menü spor bildiriyoruz birbirimize yorum yapıyoruz inşallah çabucak hedefine ulasirsinOkudum buraya yazmadan önce ama bi daha okurum selam herkese 9 ay önce doğum yaptım ve doğum kilolarından kurtulamadım malesef o yüzden dahil olmak istedim 33 yaşımdayım bursada yaşıyorum memurum işe başlayalı 1 hafta oldu şimdilik aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz
Pardon en önemlilerini atlamışım kilom 75 hedef kilom 60 boyum 1.58guncel Kilon hedef kilon kac boyda onemli tabi
Hbdum saolun ayy inşallah verebilirim çok rahatsız oluyorum kilomdanHoşgeldiniz grupta aktif olursan motivasyonun yerinde olur çok güzel kilo verirsin çünkü emzirme döneminde çok güzel kilo veriliyor her akşam menü spor bildiriyoruz birbirimize yorum yapıyoruz inşallah çabucak hedefine ulasirsin
15 KILO siki tutarsan isi 3 bucuk 4 ayda bitirirken emziriyonmu ufakligiPardon en önemlilerini atlamışım kilom 75 hedef kilom 60 boyum 1.58
Sağıl canım benim teşekkürler evet felaket yemeğe başladım en fazla 1 ay daha yerim sonda yine siZinleyim bir daha ki yaza kadar inşallah zaten koruma modundayım daha vermiyim diyorum eve dönünce aletli pilates dersi almak istiyorumCanım yaaaaaa çok çok yanlış anlamışsın cidden. Sen benim hiç birine böyle davrandığımı gördün mü? Hayatta öyle şey yapmam ki bi sen öyle anlamışsın. Değişti mi şimdi düşüncelerin?
Geçmiş olsun canım. Kilo almamaya dikkat et.
Karatay teyzemiz de izin veriyor lahmacuna. Bence de masum bir yiyecek dışarıda.
Az bile almışsın bence artık dengelemeye çalış veremesen bile bir süre koru. Yaptığın kaçamaklar dengeli olsun.
Gayet güzel bir sonuç. Tebrikler
Hoş geldin canım. Evet menünü akşama bildireceksin.
Ben hala oturmadığını düşünüyorumRegl olacağım gün tartıda otomatik +1 çıktım. Zaten biliyorsun ödem problemim var. Haftaya güzel bir sonuç göreceğime çok inanıyorum çünkü şuan lokma kaçamak yapmıyorum.
Miden küçülmüş mü?
Evet emziriyorum hayali bile güzel umarım başarırım15 KILO siki tutarsan isi 3 bucuk 4 ayda bitirirken emziriyonmu ufakligi
Gayet iyisin canım.Sağıl canım benim teşekkürler evet felaket yemeğe başladım en fazla 1 ay daha yerim sonda yine siZinleyim bir daha ki yaza kadar inşallah zaten koruma modundayım daha vermiyim diyorum eve dönünce aletli pilates dersi almak istiyorum
Bugün çoğu akrabamı gördüm bir nişan vardı herkes çok zayıflamışsın daha verme diyorlar hedef kiloma daha var 5 aslında ama ben göbeğim gitsin yeter modundayım size son halimi atayım metek /38 bluz S beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?