Gel gel canimişlerim bugun rahatladı guun içinde gelir selam veririm artık
Yoo ben kışın da tutamadımKışın diyette boyle degiliz daha kendimizi tutuyoruz niye acaba... sure ayni sure
O detoksu nasıl içebiliyorsun canım? Ben hiç içemem öyle şeylerGünlük özetim şu şekilde
Kahvaltı: 08:30
Yumurta pişmiş,2 adt peksimet,1dilim peynir,10adt yeşil zeytin,domates ,salatalık
Öğle: 12:30
Yarım kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt,2 kaşık kısır, salatalık ve domatesten nar ekşili salata
Ara: kepekli grissini
Akşam :Yeşil detox suyu
Su : 2,5lt
Spor: 15 dk lık pilates+kardiyo programım (telefona indirdiğim 30 günlük program)
45 dk Leslie 3 mile
(Bugün 2 sigara içtim ve çok pişmanım)
Çörek otu yağı nerede bulunur canım? Sağ ol onu bulabilirsem deneyeceğimSemizotu yag yakici bir tarif vereyim sana)
Semizotu dogra cacik yapmak icin ...icine 1 adet salatalik dogra , nane , bulbiber , ve varsa 1 cay kaşığı dolusu corekotuyagi bunu buyuk bir kasede aksam yemegi niyetine ye canim... çörek otu yagi kullanirsan iyi olur sindirime iyi geliyor...
Yansin yağlar
Boşver canım, öyle diye diye zaman geçiyor. Bütün bahanen varsa yarın da olur kesinŞeytan bu gün boz yarın 1 den başla diyor kızlar bizi şu şeytanı dövebilir mi
Makarna olmasaymış daha iyiymiş canım. Menün zaten dolu doluSabah 7 00
2 dilim çavdar ekmeği,2 dilim karpuz ,1 dilim peynir,1 çay bardaği mistik çay
Saat 9
Yeşilçay
Öğlen 12 00
1 kase yayla corba,karışık yoğurtlu sebze yemeği 4 kaşık,3 4 kaşık yoğurtlu makarna
Saat 4
1 bardak şekersiz kahve
Saat 6 .20
1 kase mercimek çorbası, 5kofte,1 domates,2 biber 3yk yoğurtlu patlıcan
2lt su
Güzel menülerine dönmüşsün arkadaşımBugun menu
Sabah 10.40
1.5 yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Yesillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir ve 3 kucuk kırmızı erik
Aksam 17.10
9 yk kiymali kabak yemeği
1 kase semizotlu cacik
1 adet kizarmis form ekmek
2.5 lt su içildi...LAydLiNe
Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk cardio yürüyüş yapildi...
Belki de süttendir canım. Bazı diyetisyenler süte karşı. Bazı bünyelere iyi gelmeyebiliyor. Bir de mideyi genişletiyormuş. O yüzden bebekler sütle büyüyorlarAynen abla İyiki dedin belki de o engelliyor icmeyeyim
Aktardan alabilirsin canim....Çörek otu yağı nerede bulunur canım? Sağ ol onu bulabilirsem deneyeceğim
Evet ya yemeseydim iyiydiMakarna olmasaymış daha iyiymiş canım. Menün zaten dolu dolu
Olsun canım, bence en önemlisi ve zoru kiloyu korumak. Belli bir süre korusan motivasyonun geldiğinde hedefe ulaşırsın. Ama kilo alınca tekrar başa dönülüyorOyle olacak gibi)
Aynen öyle yetişkin biri süt icmemeli aslında bunu biliyorum ama vazgeçemiyorumBelki de süttendir canım. Bazı diyetisyenler süte karşı. Bazı bünyelere iyi gelmeyebiliyor. Bir de mideyi genişletiyormuş. O yüzden bebekler sütle büyüyorlar
Güzel menü canım, iki öğüne alışabildin mi?Sabah 8:00 kahvaltı
1 adet yumurta( omlet tarzi)
Bir dilim peynir
4-5 adet zeytin
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
2 bardak bitki çayı
Akşam 17:00
Bir tabak patlican yemeği
4-5 kaşik kısir
1 kase salata ve biraz yoğurt
Çay ve bitki çayı
2 litre su
2000 adım yürüyüş
Tadı kötü mü?Aktardan alabilirsin canim....
Benide
Ben sevdim.. bana diyetisyen önermişti yoğurdun icine koyuyordum zerdacalli ve çörek otu yagi..Tadı kötü mü?
Kaç kaşık koyayım canım?Ben sevdim.. bana diyetisyen önermişti yoğurdun icine koyuyordum zerdacalli ve çörek otu yagi..
Ben 3 adet peynirli cubuk kraker yedimBenide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?