Ben hafta sonlari cozutmaya basladim sadece hafta içi kontrol halindeyim.... buda benim kilomu koruyor ama veremiyorumEski düzene dönülmüş çok güzel
Seni çok iyi anlıyorum o istediğin kiloya gelmeden rahat edemiyosun. En azından bence yazın koru son baharda verirsin 2 kiloyu. Şahsi düşüncem....Ben hafta sonlari cozutmaya basladim sadece hafta içi kontrol halindeyim.... buda benim kilomu koruyor ama veremiyorum
güzel olmuş memun :)Selam kizlar
Sabah 10
Yulaf kepegiyle omlet
Domates-salatalik
2dilim peynir
Oglen 14.
3 ceviz 2 dilin peynirle salata
15.30 gibi
Cocugun simitinden 3 isirik
19.30
2 kase Tavuklu yesil mercimek corbasi
1 ince dilim tam buğday ekmegi
Su 2litre
Spor yok
aypare ackerman sekersiz gunleri saymaya basliyor muyuz :)
Evettgüzel olmuş memun :)
Evettt bugün 2 bitti dimiiiiiiii
Superrrr böyle devam edelim. Bu arada yemekhane listesi asiliyormis bugün öğrendim panoya asmislar aylık asiliyormis bu ayinkinide asarlar herhalde bu haftai
Evett
Oyle olacak gibiSeni çok iyi anlıyorum o istediğin kiloya gelmeden rahat edemiyosun. En azından bence yazın koru son baharda verirsin 2 kiloyu. Şahsi düşüncem....
Iyi olmus senin icin.Superrrr böyle devam edelim. Bu arada yemekhane listesi asiliyormis bugün öğrendim panoya asmislar aylık asiliyormis bu ayinkinide asarlar herhalde bu hafta
Cok guzel menü canim boyle gidersen cok guzel eksiler gelir...Sabah 8:00 kahvaltı
1 adet yumurta( omlet tarzi)
Bir dilim peynir
4-5 adet zeytin
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
2 bardak bitki çayı
Akşam 17:00
Bir tabak patlican yemeği
4-5 kaşik kısir
1 kase salata ve biraz yoğurt
Çay ve bitki çayı
2 litre su
2000 adım yürüyüş
Ne kadar yedin ki ?Benim yarın 1
Pirinç pilavı yedim az önce hemde
Insallah bugun yuruyus canim yapamadim ama o 2000 adimida alişverise giderken yürümüşüm.Cok guzel menü canim boyle gidersen cok guzel eksiler gelir...
3 kul hu bi elham oku gitsin
3 kaşıkNe kadar yedin ki ?
Evet ya oraya yazmisim3 kul hu bi elham oku gitsin
Beni yoldan çıkarmayı başardı zaten seni bari çıkarmasın
Bu mesajı katılmak isteyenlerde mi yazdın
Kışın diyette boyle degiliz daha kendimizi tutuyoruz niye acaba... sure ayni sure3 kaşıkbenim midem çöp ya dökmeye kıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?