Her adet bitiminden 2 gün sonra 15gun yapıyorum değil mi. 3 ay yapacam yani 3 adet suresiEvet canim diger adet bitiminde tekrar basliyorsun 3 ay bu sekilde devam ediyorsun...
Aaaa ne kadar az. Benim oğlum M şubesinde. ki daha da var hangi harfe kadar gidiyor bilmiyorum. Sınıflar 35 kişilik
Benim de bu sefer regl öncesi dönem çok kötü geçti canım, şişkinlik, baş ağrısı, anlamsız iştah, depresyon tüm kötü etkileri gördüm. Ama bu sabah olmuşum. Boşver yeme bir şey, sabretKesin yarın adet olacağım,başım çatlıyor...Eve gidip dinlenmek istiyorum ama iş var:/ Makarna üstüne dondurma yiyip uyumak istiyorum
Aynen oyle canimHer adet bitiminden 2 gün sonra 15gun yapıyorum değil mi. 3 ay yapacam yani 3 adet suresi
Bende de ayni sıkıntı bas ağrısı halsizlik var... bende bekliyorum regliKesin yarın adet olacağım,başım çatlıyor...Eve gidip dinlenmek istiyorum ama iş var:/ Makarna üstüne dondurma yiyip uyumak istiyorum
Demek havalardan herkes ayni sendromu bu yasadi bu ay....Benim de bu sefer regl öncesi dönem çok kötü geçti canım, şişkinlik, baş ağrısı, anlamsız iştah, depresyon tüm kötü etkileri gördüm. Ama bu sabah olmuşum. Boşver yeme bir şey, sabret
Ben de bekliyorum olsaydık rahatlasaydık takımcaBende de ayni sıkıntı bas ağrısı halsizlik var... bende bekliyorum regli
aynen yaaaBen de bekliyorum olsaydık rahatlasaydık takımca
Güneş tutulması var ya ben ona bağlıyorum.aynen yaaabu ay niye bu kadar zorladı duygusal dalgalanmalar yaşadım bilmiyorum daha önce böyle olmuyordu bu ay çok değişik ruh halindeyim...
Ne yedin mesela ?Bugün öğlen çok dolu yedik.. aksama yemiyecem...elma var yanımda bitki çayimla içecem..
Tavuk ,ayran,mercimek çorba, domates,karpuzNe yedin mesela ?
Bence hafif bi aksam ogunu de yapabilirsin yogurt salata gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?