Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hem hafta sonu hem bugün hesapta olmayan bazı işlerim çıktı. İş yerinde yerim değişti. Başka bir odaya taşındık. Gelemedim merak etmeyin. Hala taşınma işiyle uğraşıyorum. Sabahta diş hekimliği fakültesindeydim. Akşama gelirim. Geçmişi de okuyamadım. Akşam menülerle birlikte okurum.

Selam.Evet 24 sa lik uzaklaştırma aldım :))) Sınıfın haşarı çocuğu gibiyim. Bu arada kilo bildirimini de yapayım. 55.4,geçen hafta 55.9 idim,fark -500 gr.

Çok kötü oldu o yaaa. Senin bildirimin olsaydı eğer daha iyi bir derece alırdık.

Bugünkü menümü yazayım ve yeme işini bitireyim inş.
Sabah kahvaltı 8 de
1 dilim peynir
3 zeytin
1 isirik börek eşiminkinden aldım

Öğlen 1 de
Malesef 1 börek yedim

Akşam saat 5 te
1 kase çorba
1 salatalık
Bikac marul yaprağı
1 kase yoğurt
1 tane marula sarılı çiğköfte

Devamında saat 6 da
Çay ve yanında 4 tane kayısı ve bi avuç fındık

Şu 3 lt olur geceye kadar
Spor şuan yok ama yapicam.

Menüm biraz saçma biliyorum yemek istemedim aslında börek falan.canim çekmesin diye bi ısırik aldım hatta sabah ama öğlen bi tane yedim malesef ve akşam dengelemek için bu şekilde yedim..
Diyete başlamak kadar zor bisey yok başlayıp alışınca gayet yolunda gidiyor arada kaçamazlarda olsa ama başlayana kadar zorlu bi süreç geçiyor inş.burda olup menü vermeye başladım aşacağımi düşünüyorum kızlar sizlerle beraber..

Ben grup ici aldiginiz kararlari bilmiyorum yalnız müsait olan biri benimle paylasabilirmi..pazartesi cuma kilo bildirimi aldığım kadarıyla.spor olarak bi paylaşım ve yarışma var mı.. eşleştirme hala geçelimi onunla ilgili biseyler goremedim .

LAydLiNe

Sabah su

11.30 2 yumurtadan menemen, 1 kk peynir, 3 4 zeytin

16.30 bir tabak yesil mercimek corbasi

17.30 oglumu yedirirken 2 kucuk kofte yedim

18.45 yagsiz tuzsuz salata, 3 yemek kasigi hunkar beğendi

Eşimin eve gelip sofraya oturmamiz 21i buldu. Birkac kaşık salata yedim

5 bin adım yürüyüş yaptım, 3 tur yürüdüm sitede

2.5 litre su

Iyi aksamlar hanımlar, oğlumu uyuttum menümü yazmaya geldim hemen.
Sabah 9.00
2 dilim çavdar ekmeğine beyaz peynir siyah zeytinli sandviç, 1 çay bardagi doğal uzum suyu
Öğle 13.30
1 kase tarçınlı yogurt, 1 avuç leblebi
Ikındı 16.00
1 sade kahve, %82 kare bitterin 4 de 1 i.
Akşam 18.30
1 tabak etli nohut
Su 2lt
Spor 6000 adım
Bu ara oğlum çok üstüme düşüyor, ayri spora cikamiyorum. Yarin tekrar krese basliyor, insallah sabah duzgun bir spor vaktim olacak

Iyi geceler kızlar
Bugunki menüm
Kahvaltı 10.00
3kasik yumurtalı menemen
1dilim peynir
1dilim ekmek
Salatalik

13.00
Şekersiz türk kahvesi

15.00
Yeşilçay

18.00 Akşam
2kaisk bulgur pilavı
3kasik kıyma sote
Salata
1dilim kepek ekmek
1kucuk kase yoğurt

2lt su
7.500 adım.
1mile leslie

bugun ki menum
10:00
2 haslanmis yumurta

13:30
4 kofte kadar tavuk
1 dilim çavdar ekmeği
taze sogan
1 bardak ayran

16:00
1 elma
3 kasik yogurt

19:30
7 kasik taze fasulye
1 kase yogurt

2.5 lt su

LAydLiNe

Tebrik ederim cnm güzel zayıflamışsın 1 haftada, darısı başıma.
gezimi iptal ettiler.Çoook moralim bozuktu ama 13000 adım ve inadına 45 dk pilates yaptım ve şimdi de yoğurdumu yiyorum. Hala moralim bozuk ama sinirimi yemekten çıkarmamaya çalışıyorum
Sporlar iyi olmuş kızlar
bugun ki menum
10:00
2 haslanmis yumurta

13:30
4 kofte kadar tavuk
1 dilim çavdar ekmeği
taze sogan
1 bardak ayran

16:00
1 elma
3 kasik yogurt

19:30
7 kasik taze fasulye
1 kase yogurt

2.5 lt su

LAydLiNe
Bence gayet güzel menü olmuş, hele bir de azıcık spor olsa süper olur

Günaydınlar :) günün tek uygun anından herkese merhabalar:) hanımlar sizin de öyledir muhakkak ben şu saatten sonra maratona başlıyorum gece sızarak uyuyorum ne yorum yazabiliyorum ne menü ne olacak benim bu halim

Günaydınlar :) günün tek uygun anından herkese merhabalar:) hanımlar sizin de öyledir muhakkak ben şu saatten sonra maratona başlıyorum gece sızarak uyuyorum ne yorum yazabiliyorum ne menü ne olacak benim bu halim
Günaydın cnm, benim de son 2,3 gunum öyle oldu. Şimdi de oğlumu kreşe bıraktım ama çok ağladı. Eve geldim, ortalığı mı toplasam hemen leslie mi yapsam bilemedim, yapmayınca hep ertesi güne kalıyor bu sporlar

Ben çalışıyorum bir de canım tempo sabah kalkınca başlıyor aslında kızımı anaokuluna bırakıp kendim okuluma geçiyorum öğlene kadar sonra eve koşarak gidip oğlumla ilgilenme yemek kızımı okuldan alana kadar ev işi okuldan alınca yemek bulaşık sonra yatış telaşı ve ben bitik... bir de bu ara iyileşemediler hava veriyorum saatlerini takip ederken helak oldum kendime acımak da istemiyorum toparlayamıyorum sonra

15.10.2019 menü-program
Kahvaltı öncesi bir bardak ballı sirkeli ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
1yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
yoğurt,salata
Kaçamak:)
yok
Ara
soda,muz, akşama doğru yeşil çay
Akşam 20:00
ton balıklı salata
Spor:
+10000 adım dk pilates,
Su: 2-2,5 lt

Allah kolaylık versin.Sen kendine dikkat et

Zor gerçekten çalışan anne olmak, ben bu sene izindeyim, Geçen sene çalışıyordum babaanne bakıyordu oğluma, baba uzaktaydı. O halde bile çok stresliydim. Iki çocukla kendimi düşünemiyorum maalesef

Zor gerçekten çalışan anne olmak, ben bu sene izindeyim, Geçen sene çalışıyordum babaanne bakıyordu oğluma, baba uzaktaydı. O halde bile çok stresliydim. Iki çocukla kendimi düşünemiyorum maalesef
Ben de 3-4 çocuğu düşünemiyorum mesela iki çocukta patladım resmen toparlayamıyorum.

Bugünkü menüm
Sabah saat 8 buçukta
1 kase yoğurt
1 tane salatalık

Saat 10 buçukta
1 tane salatalık
1 tane küçük armut

Saat 1 de
1 salatalık
1 kase yoğurt
2 tane marula sarılmış çiğ köfte

Saag 5 buçukta
1 kase çorba
1 tabak barbunya
1 tabak salatalık
1 kase yoğurt

1 Saat sonra 1 avuç fındık
Çay

Şu 2 buçuk lt
Spor 6000 adim

LAydLiNe

toplamda 16000 adım ve yarım saat pilates yapıldı.Bu hafta çok sinirliyim o yüzden hırsımı spordan çıkarıyorum

Bugunki menüm
Sabah ılık limonlu su ile başladım
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
1dilim peynir..
2zeytin
Salatalik
1haslanmis yumurta.
Nane dereotu

12.00
1fincan Papatya çayı

14.30
Şekersiz türk kahvesi

16.00
Yeşilçay
2ceviz 4badem

18.30 Akşam
4kasik taze fasulye
2kasik bulgur pilavı
1kase cacık
1dilim tb ekmek

2.5lt su
2mile leslie.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…