Selam.Evet 24 sa lik uzaklaştırma aldım:))) Sınıfın haşarı çocuğu gibiyim. Bu arada kilo bildirimini de yapayım. 55.4,geçen hafta 55.9 idim,fark -500 gr.
gezimi iptal ettiler.Çoook moralim bozuktu ama 13000 adım ve inadına 45 dk pilates yaptım ve şimdi de yoğurdumu yiyorum. Hala moralim bozuk ama sinirimi yemekten çıkarmamaya çalışıyorumÇok kötü oldu o yaaa. Senin bildirimin olsaydı eğer daha iyi bir derece alırdık.
Tebrik ederim cnm güzel zayıflamışsın 1 haftada, darısı başıma.14 ekim Ptesi 64.9
18 ekim Cuma 64.3
21 ekim Ptesi 63.8
Nasıl mutluyumgercekten hic birsey yemeyerek cok yanlis yapmışım, vücut hep tutmuş. Ki haftasonu malesed kacamakli gecti. Ama yine de harika bir sonuc bence. 2 gundur leslie yapiyorum, her gun yapacağım mutlaka
gezimi iptal ettiler.Çoook moralim bozuktu ama 13000 adım ve inadına 45 dk pilates yaptım ve şimdi de yoğurdumu yiyorum. Hala moralim bozuk ama sinirimi yemekten çıkarmamaya çalışıyorum
Sporlar iyi olmuş kızlarIyi geceler kızlar
Bugunki menüm
Kahvaltı 10.00
3kasik yumurtalı menemen
1dilim peynir
1dilim ekmek
Salatalik
13.00
Şekersiz türk kahvesi
15.00
Yeşilçay
18.00 Akşam
2kaisk bulgur pilavı
3kasik kıyma sote
Salata
1dilim kepek ekmek
1kucuk kase yoğurt
2lt su
7.500 adım.
1mile leslie
Bence gayet güzel menü olmuş, hele bir de azıcık spor olsa süper olurbugun ki menum
10:00
2 haslanmis yumurta
13:30
4 kofte kadar tavuk
1 dilim çavdar ekmeği
taze sogan
1 bardak ayran
16:00
1 elma
3 kasik yogurt
19:30
7 kasik taze fasulye
1 kase yogurt
2.5 lt su
LAydLiNe
Günaydın cnm, benim de son 2,3 gunum öyle oldu. Şimdi de oğlumu kreşe bıraktım ama çok ağladı. Eve geldim, ortalığı mı toplasam hemen leslie mi yapsam bilemedim, yapmayınca hep ertesi güne kalıyor bu sporlarGünaydınlar :) günün tek uygun anından herkese merhabalar:) hanımlar sizin de öyledir muhakkak ben şu saatten sonra maratona başlıyorum gece sızarak uyuyorum ne yorum yazabiliyorum ne menü ne olacak benim bu halim
Ben çalışıyorum bir de canım tempo sabah kalkınca başlıyor aslında kızımı anaokuluna bırakıp kendim okuluma geçiyorum öğlene kadar sonra eve koşarak gidip oğlumla ilgilenme yemek kızımı okuldan alana kadar ev işi okuldan alınca yemek bulaşık sonra yatış telaşı ve ben bitik... bir de bu ara iyileşemediler hava veriyorum saatlerini takip ederken helak oldumGünaydın cnm, benim de son 2,3 gunum öyle oldu. Şimdi de oğlumu kreşe bıraktım ama çok ağladı. Eve geldim, ortalığı mı toplasam hemen leslie mi yapsam bilemedim, yapmayınca hep ertesi güne kalıyor bu sporlar
Allah kolaylık versin.Sen kendine dikkat etBen çalışıyorum bir de canım tempo sabah kalkınca başlıyor aslında kızımı anaokuluna bırakıp kendim okuluma geçiyorum öğlene kadar sonra eve koşarak gidip oğlumla ilgilenme yemek kızımı okuldan alana kadar ev işi okuldan alınca yemek bulaşık sonra yatış telaşı ve ben bitik... bir de bu ara iyileşemediler hava veriyorum saatlerini takip ederken helak oldumkendime acımak da istemiyorum toparlayamıyorum sonra
Zor gerçekten çalışan anne olmak, ben bu sene izindeyim, Geçen sene çalışıyordum babaanne bakıyordu oğluma, baba uzaktaydı. O halde bile çok stresliydim. Iki çocukla kendimi düşünemiyorum maalesefBen çalışıyorum bir de canım tempo sabah kalkınca başlıyor aslında kızımı anaokuluna bırakıp kendim okuluma geçiyorum öğlene kadar sonra eve koşarak gidip oğlumla ilgilenme yemek kızımı okuldan alana kadar ev işi okuldan alınca yemek bulaşık sonra yatış telaşı ve ben bitik... bir de bu ara iyileşemediler hava veriyorum saatlerini takip ederken helak oldumkendime acımak da istemiyorum toparlayamıyorum sonra
Ben de 3-4 çocuğu düşünemiyorum mesela iki çocukta patladım resmen toparlayamıyorum.Zor gerçekten çalışan anne olmak, ben bu sene izindeyim, Geçen sene çalışıyordum babaanne bakıyordu oğluma, baba uzaktaydı. O halde bile çok stresliydim. Iki çocukla kendimi düşünemiyorum maalesef
Tebrik ederim cnm güzel zayıflamışsın 1 haftada, darısı başıma.
Sporlar iyi olmuş kızlar
Bence gayet güzel menü olmuş, hele bir de azıcık spor olsa süper olur
toplamda 16000 adım ve yarım saat pilates yapıldı.Bu hafta çok sinirliyim o yüzden hırsımı spordan çıkarıyorum15.10.2019 menü-program
Kahvaltı öncesi bir bardak ballı sirkeli ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
1yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
yoğurt,salata
Kaçamak:)
yok
Ara
soda,muz, akşama doğru yeşil çay
Akşam 20:00
ton balıklı salata
Spor:
+10000 adım dk pilates,
Su: 2-2,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?