- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Geçmiş olsun cnm, başka takımdan bir kaptan bir paylaşım olayı yazmış senle alakalı nedir, okudun mu? Sanırım yarına kadar bir şey yazman lazım, bilemedim tam.herkese günaydın.
LAydLiNe kaptan fena hastayım o yüzden spor yapmayacağım,sadece menü yazıyorum.
21.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 adt hindi füme,2çeri domates,1 salatalık,limonlu çay,2adt form peksimet
Öğle 12:30
kuru fasülye (susuz kısmından biraz yerim mecbur,aç kalmamam lazım),yoğurt,salata
Ara:
soda,armut,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
mercimek çorbası
?? ne paylaşımı
Cumanın kilo paylaşımı mı acaba? Kaptan listeye eklemediyse eğer bakmadım gerçi yanlış anlaşılma olmasın kaptan varsayımda bulunuyorum sadece?? ne paylaşımı
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 648. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> %1.496
2. (9.TAKIM) ==>%1.028
3.(8.TAKIM ==>%0,560
BİREYSEL DERECELER
1. @cimbomlukiz >> %4 >>10. TAKIM
2. @Ucyuzbesyuz >>%2,40 >> 4. TAKIM
3. @H M >> %2,35 >>10. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Meltemesintisi80 => %-2,72 >> 13. TAKIM
Canim gecen haftanin sonuncusu sen oldugun icin bir saglikli yemek tarifi ve nerede hata yaptim topiginde mesaj paylasman gerekiyor, bugun son gun, yoksa takiminiz ceza alir?? ne paylaşımı
Canim gecen haftanin sonuncusu sen oldugun icin bir saglikli yemek tarifi ve nerede hata yaptim topiginde mesaj paylasman gerekiyor, bugun son gun, yoksa takiminiz ceza alir
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
hallettim :)Geçmiş olsun cnm, başka takımdan bir kaptan bir paylaşım olayı yazmış senle alakalı nedir, okudun mu? Sanırım yarına kadar bir şey yazman lazım, bilemedim tam.
Benim bir arkadaşım geçenlerde anlattı o deniyormuş iştahım kapandı falan dedi ne kadar sağlıklıdır tartışılır tabiSabahları 1 pirinc tanesi yutulan bir zayiflama seklinden bahsediliyor deneyen oldu mu? Yeme alışkanlığı duzenlenmedikce kilo verilmeyecegini biliyorum ama hani yaninda bi destekleyici yontem olarak belki. 30 gün her gun bir tane artirarak 1 pirinc tanesi suyla iciliyormus. 30.gun 30 pirinc iciliyor yani. Sonra 29 28 27 diye azaltarak bitiriliyormus. Toplam 2 ay sabah açken bol suyla
Pirincin sagliksiz neyi olabilir ki? Denemek isterim ama unutuyorum boyle şeyleri malesefBenim bir arkadaşım geçenlerde anlattı o deniyormuş iştahım kapandı falan dedi ne kadar sağlıklıdır tartışılır tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?