Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun cnm, başka takımdan bir kaptan bir paylaşım olayı yazmış senle alakalı nedir, okudun mu? Sanırım yarına kadar bir şey yazman lazım, bilemedim tam.

?? ne paylaşımı
Canim gecen haftanin sonuncusu sen oldugun icin bir saglikli yemek tarifi ve nerede hata yaptim topiginde mesaj paylasman gerekiyor, bugun son gun, yoksa takiminiz ceza alir

tamamdır

Sabahları 1 pirinc tanesi yutulan bir zayiflama seklinden bahsediliyor deneyen oldu mu? Yeme alışkanlığı duzenlenmedikce kilo verilmeyecegini biliyorum ama hani yaninda bi destekleyici yontem olarak belki. 30 gün her gun bir tane artirarak 1 pirinc tanesi suyla iciliyormus. 30.gun 30 pirinc iciliyor yani. Sonra 29 28 27 diye azaltarak bitiriliyormus. Toplam 2 ay sabah açken bol suyla

Benim bir arkadaşım geçenlerde anlattı o deniyormuş iştahım kapandı falan dedi ne kadar sağlıklıdır tartışılır tabi

Sosyal medyada takip ettiğim bir kadın vardı. Çocuğunun küçük oyuncak çadırında oynarken, oglu ona anne sen cok büyüksün, çadırda bana yer kalmıyor gibi birsey demis. Tam kelimeleri hatirlamiyorum ama bu tarz birşeydi. Kadın da cocugu için zayıflamaya karar verdi. 9 ayda 40 kilo verdi. Her ogununu, her sporunu paylaşıyordu. Güzel bir motivasyonu vardı.
Sonra boşandı. Cok kisa bir sure sonra ikinci evliligini yapti. Gecen haftalarda hamile olduğunu açıkladı ve sonra da bebegini kaybetti dun de boşanmış

Bir kadın olarak, bir anne olarak üzüldüm doğrusu

Bazen kendimizde birşeyin eksik olduğunu dusunuyoruz, hayatimizdaki insanlara karsi da bu yuzden mahcubiyet duyuyoruz. Sonra azmederek, cok emek vererek o şeyi tamamlıyoruz. Ama mutluluğu bulamiyoruz yine de

Mutluluk bir başkasının onayına bağlı olmaksizin, sadece içimizde. Sismanken de, zayifken de.. Kendimizi en cok biz sevelim, her halimizle.

Nedense modum düşük biraz. O kadini da hic tanımıyorum ama kilo verme çabasına sahidim. Umarim bu sekilde daha mutlu olur

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
8.30
1 yumurtadan omlet,10 gr yani bir dilim hindi füme,38 gr iki ince dilim hellim peyniri
10.30
1 mandalina
12.00
Hamsi tava,salata(okulda menümüz buydu yedim mecburen evde de yemek olmayınca)
16.00
1 fincan latte
19.30
1 kase çorba,fırında hindi,salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su şimdilik 2 lt adım 12500. Yürüyüş yaptım görümceyle çıkıp iyi oldu. Latteyi de o sırada en masumu gibi görüp içtim dinlenme arasında şekersiz halde

Gunduz orucluydum

17.50de iftar 7 8 kaşık az etli bulgur pilavi, yagsiz tuzsuz salata

21.30 da malesef esimle de oturdum sofraya, salata ve avuc ici kadar biftek yedim. Yani leblebi bile yenmesi gereken bi saatte biz aksam yemegi yiyoruz malesef..

Su simdilik 1.5 litre oldu. Yatana kadar 2yi geçer mutlaka

Iftardan sonra ciktim hava epey serindi 6bin adım attım

İyi akşamlar bugün sabahtan akşama kadar evde misafir vardı. Biraz kaçırmış olabilirim.
Uyanınca iki bardak su
Sabah 9.00
Kavrulmuş domates, biber, patlıcan ve biraz peynir
Öğlen 13.00
Trabzon hurması ve biraz üzüm
Akşam 18.00
Boranı ve pilav
Su 3 lt

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 1bardak ılık limonlu su
Kahvalti 09.30
1yesil 1kapya biber közlenmiş
1dilim peynir
1tabak yeşillik marul nane roka

14 30
Yeşilçay
1kepekli grissini
Yarım dilim peynir

16.00
Şekersiz türk kahvesi

19.00 Akşam
1kase ezogelin çorbası
Kiymali karnabahar graten 1kucuk tabak
Salata
1bardak ayran

2 5lt su
12.000 adım
Spor yürüyüş dışında yapamıyorum su sıralar

Bugünkü menü,
Sabah 9.00
2 dilim tb ekmeğine beyaz peynirli domatesli sandviç
Öğle 12.00
3 tavuk kanat, 1 kase salata
Ara 15.30
Sade türk kahvesi 1 hurma,2 ceviz
Akşam 18.30
1 kase yoğurt, 1 tabak ıspanak yemeği, yarim elma.
Su 2lt
Spor 50 dk tempolu yürüyüş

günaydııın.
Hasta olduğum yetmezmiş gibi bir de üstüne regl oldum
Kilom 56.7 ,sanırım regl şişkinliğidir.
22.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30

1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,iki adet çeri domates,bir salatalık,limonlu çay,1simit
Öğle 12:30
mercimek çorbası,yoğurt,salata
Ara:
akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
yoğurt-yulaf
Spor:
+10000 adım (1 sa tempolu yürüyüş)
Su: 2-2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…