Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Diğer mesajları alıntı ile cevaplayacağım ama buna özel olarak yazmak istedim. Senin kilonda birisi için 1 tane simit kahvaltıda fazla. Onu yarım yemen gerekiyor. Öğle yiyeceğin ki şimdiye kadar yemişsindir makarna olmamış yememen lazım. Kaçamağın sana zarar veriyor farkında değilsin. Son olarak ise bu mevsimde akşam yemeğeini 20:00 ye bırakman doğru değil. Saat 17:30 civarı akşam vakti giriyor. En geç bence saat 18:00 de yeme içme işini bitirmeliyiz.

Günaydın Kizlar

Bugün orucluyum aksam 6ya kadar agzim kapalı nasipse hafif birşeyler yiyeceğim iftarda. Sonra akşam misafirligine gidecegiz

Umarım misafirlikte kendine hakim olabilirsin. Biraz sıkıntılı gibi göründü durum bana. Misafirlikten döndükten sonra bekliyorum seni neler yedin neler içtin bakacağım özellikle

Mümkün olabildiğince hafif atlatmaya çalış bu dönemi lütfen. Bırakma kendini. Yasaklı yiyeceklerden yesen bile miktarı çok az tut. Ama sonuçta kendi evindesin ve kendine özel yiyecekler hazırlayabilirsin. Bence dikkatli ol. Misafir gidiyor ama kilolar kalıyor
Ekşili mantı tam olarak nasıl bir şey? Nescafe olmamış. Spor ve su güzel.
Alinazikte sorun yok o zaman. Bir gün bir kaşık irmik helvasını reddedip yemediğimiz zaman olacak bu iş neden biliyor musun? Bir kez irademizi dizginlemeyi başardığımızda hayatımızda olan her şeyi başaracağız.
Misafirlere göre güzel atlatmışsın. Kısırın hiçbir sakıncası yok. Sadece tartıldığın zaman seni + çıkartır bu da moral bozukluğu yapar, yoksa bence çok sağlıklı bir yiyecek. Cumaya kadar kaçamak yapma ki cumaya güzel bir sonuç al ve bende seni listeye alayım.
Maşallah maşallah çok güzel bir menü Cumaya iyi bir sonuç gelecek gibi.

Dün yazdıklarımı gördün mü canım?
Bugünkü menüm,
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
Öğle gibi 12,14 arasi
Yarım cupcake, 1 truff, 1 tuzlu kurabiye
16.00
5 badem, 5 ceviz
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
Su 2lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Yürüyüş çok güzel. Kaçamakları da dengelemişsin. Fakat saat 16:00 da yediklerinden birisi fazla olmuş. 5 ceviz çok fazla. Masum gibi görünüyor ama fazlası zarar. Böyle durumlarda 2 tane yeterli. Bademinde bir porsiyonu 10-12 tane oluyor. Ona göre ayarlarsın bir dahakine ve ikisini de aynı gün tüketme. Ya bademi seç ya cevizi.
Öğlen yediklerin haricinde güzel bir menü.
Kaptan profil ismimi degistirdim bu şekilde bi sıkıntı olmaz dimi
Olmaz canım merak etme.

LAydLiNe butun gozler bende galiba önümde olunca yiyorum misafirlikte ama bu aksam dikkat edeceğim. Oğluma yediririm ya bende bi sorun var galiba, mesela aksam çay misafiri 8de geldiyse 10 dk hoşbeş edip hemen tabaklarini çaylarını veriyorum. Zaten onceden hazırlanıyorum hizlica veriyorum.
Biz bir yere gidince 10dan once tabak gelmiyor

Kaptancim senin de menulerini gormek istiyorum. Kimler ne yemis diye merak ediyorum

Meltemesintisi80 canim sen sabah 8de oglen ne yiyeceğini nasil biliyorsun? Bugün için hem 1 simit, hem makarna, hem tek şeker fazla olmuş diye düşündüm. Ama genel olarak kilo fazlan yok diye düşünüyorum

iş yerinde çıkacak öğle yemeği belli olduğu için program yapabiliyorum.Evet kaçamak gibi oldu ama bu arada yine tansiyonum düşük ve biraz halsizim.Kalori hesabı gütmeden yiyorum ve yürüyüş ile devam edeceğim.Son 3 kilom kaldı.Biraz iyi olayım zaten hııt kardiyo yada pilates ile istediğim düzene geçeceğim inşallah

işten 17:30 da çıkıyorum o nedenle maalesef mümkün değil. Eve gidip direkt yemek yememek için de önce spor sonra yemek yiyorum.Bugün için evet simit ve makarna fazla oldu ama biraz halsizim.bugün ne bulduysam yedim

Evet kaptan senin menülerini de görmek isteriz bizlere örnek olur hiç değilse

İyi akşamlar bugünkü menüm
Uyanınca 2 bardak su
Sabah 9.00
Ekmek arası peynir çok acil çıkmam lazımdı!
Öğlen 12.00
Kapuska ve 3 kaşık bulgur pilavı
Akşam 17.30
Mercimek çorbası
3 lt su

akşam için ızgara köfte yemeyi düşünüyordum ancak migrenim tuttu. Ağır yemek istediğim için çorba ile geçiştirdim.

Lahana, bulgur pilavi, mercimek. Üçü de gaz yapan yiyecekler. Umarim seni rahatsiz etmez. Aksami bu kadar erken bitirmek harika.

Iyi akşamlar kızlar
Bugunki menüm
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
Kaşarlı omlet 1yumurtadan
1dilim peynir 3zeytin
Salatalik domates
Bol yeşillik marul nane roka

13.00
Şekersiz türk kahvesi

15.30
1kuuck kase yoğurt
Çeyrek greyfurt

19.00 Akşam
1baget tavuk firnda
2kasik bulgur pilavi
BOl salata limonlu
1kasik yoğurtlu koz patlıcan

19.30
Yeşilçay limonlu

7.500 adim
2.lt su

İyi akşamlar kızlar bugün rezalet menümü yazayım ibretlik olsun
8.30
3 kaşık menemen,yarım avokado,2 dilim tam buğday ekmeği,1 kk kadar beyaz peynir
12.30
1 kıymalı pide,1.5 bardak ayran
15.00
Şekersiz sütlü nescafe,1 dilim kek
18.00
1 kase et suyu çorba,3 kaşık kuşbaşı et ve 3 kaşık patlıcanlı beğendiyle hünkar beğendi, salata
Su şimdilik 2 lt 7500 adım. Yürüyüşe çıkmıştık ama o kadar soğuk ki yarıda bırakıp geldik. Soğuktan karnıma ağrılar girdi hala geçmedi. Üşüyünce nedense karnım şişiyor davul gibi oldu şimdi de

Bugünkü menü,
Sabah 8.30
1 peynirli milfoy börek, domates salatalık
Öğle 12.00
3 sarma, 3 kaşık italyan salatası( mayonezli)
Ikındı 15.00
1 sade kahve yanına 3 badem
Akşam 18.00
1 dilim meyveli pasta, 2 truff, 2 sarma, yarim bardak meyve suyu
Su 1.5 lt
Spor yok
Aslında yazmayacaktım menümü çünkü kesinlikle diyet menüsü değil hatta normal öğün de değil. Bugün böyle olacağı belliydi, eşim de ben de bugünden itibaren dikkat edeceğiz dedik, zaten evde böyle şeyler kendi yildonumumuz, dogumgunlerimiz ve yılbaşında olmayacağı için bugün oglumun eğlencesine eşlik edelim dedik.

Bu arada sanirim daha önce hiç yaşamadığım ama duyduğum bir şeyi yaşıyorum geceden beri; sistit mi ne diyorlardı idrar yollari enfeksiyonu sanirim ayaklarimdan üşüttüm diye düşünüyorum, tavsiyeleriniz varsa alırım.

Geçmiş olsun canım tam olarak bilmiyorum neler yapılır sadece bol su içme tavsiyesi verebilirim ama istersen bir dr a da gidebilirsin bir görmesinde fayda var. Menünü de çok takma bence ben de yarın normal düzene dönüyorum inşallah kendimi çok suçlu hissettim bugün

Daha eve gelemedik kizlar arabadayız daha eve dönüyoruz

Gunduz orucluydum, 17.50de iftar

Firinda karişik sebze, yoğurt, bol roka ve 1 kk beyaz peynir

Aksam 22.30da geldi misafirlikte tabaklar. 2 parça çiğköfte lavassiz, 1 kucuk zeytinyağlı biber dolmasi, 3 ısırık peynirli börek. Daha bir suru çeşitler vardi ama yemedim. Azicik da lohusa serbeti içtim

Su 1 litre ama eve gidince cok içip telafi edeceğim. Yarin da oruc tutmayı düşünüyorum

herkese günaydın.
LAydLiNe kaptan fena hastayım o yüzden spor yapmayacağım,sadece menü yazıyorum.
21.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30

1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 adt hindi füme,2çeri domates,1 salatalık,limonlu çay,2adt form peksimet
Öğle 12:30
kuru fasülye (susuz kısmından biraz yerim mecbur,aç kalmamam lazım),yoğurt,salata
Ara:
soda,armut,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
mercimek çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…