Diğer mesajları alıntı ile cevaplayacağım ama buna özel olarak yazmak istedim. Senin kilonda birisi için 1 tane simit kahvaltıda fazla. Onu yarım yemen gerekiyor. Öğle yiyeceğin ki şimdiye kadar yemişsindir makarna olmamış yememen lazım. Kaçamağın sana zarar veriyor farkında değilsin. Son olarak ise bu mevsimde akşam yemeğeini 20:00 ye bırakman doğru değil. Saat 17:30 civarı akşam vakti giriyor. En geç bence saat 18:00 de yeme içme işini bitirmeliyiz.Herkeslere günaydın.
Hala hasta gibiyim;bu evre çok fena .Sürekli dik durmaya çalışıyorum ama dayak yemiş gibiyim.İşin kötüsü bu aralar çok çok yoğun olduğum bir döneme denk geldi.
12.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,1simit
Öğle 12:30
mercimek çorbası,yoğurtlu makarna,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
ton balıklı salata
Spor:
+10000 adım (1 sa tempolu yürüyüş)
Su: 2-2,5 lt
Günaydın Kizlar
Bugün orucluyum aksam 6ya kadar agzim kapalı nasipsehafif birşeyler yiyeceğim iftarda. Sonra akşam misafirligine gidecegiz
Mümkün olabildiğince hafif atlatmaya çalış bu dönemi lütfen. Bırakma kendini. Yasaklı yiyeceklerden yesen bile miktarı çok az tut. Ama sonuçta kendi evindesin ve kendine özel yiyecekler hazırlayabilirsin. Bence dikkatli ol. Misafir gidiyor ama kilolar kalıyorı
Telafi edersin canım yapacak bir şey yok. Bizim de güya seminer var okulda bir planlama yapmışlar yarın piknik diye gidip pide yiyeceğiz,perşembe hamsi yaptıracaklarmış,cuma da baklava. Seminer seminer değil ki gün mübarek baklava yemem ama tam yemek saati diğerlerinden yiyeceğim.zaten misafirim olacak görümce kayınvalide birkaç gün diyet yemeklerim uymayacak onlara
Ekşili mantı tam olarak nasıl bir şey? Nescafe olmamış. Spor ve su güzel.19.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
mercimek köftesi,ekşili mantı ( 4-5 kaşık),yoğurt,salata
Ara:
yok maalesef
Kaçamak:)
tek şekerli nescafe
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (Efsane geri döndü diyeceğim inşallah)
Su: 2-2,5 lt
Alinazikte sorun yok o zaman.LAydLiNe
İrmik helvası olmasa olmazmış. Ali nazik diyete çok uygun bir yiyecek değil eğer dışarıda yediysen içindeki yağ miktarından dolayı. Onların haricinde gayet güzel bir menü. Kaçamak yok. Temizlik ise bence sporların en iyisi çünkü bütün vücudun çalışıyor temizlik yaparken.
Alinazik evde yapıyorum. Yağsız şekilde fırında patlican kozluyorum, uzerine yogurt, üzerine de kavrulmuş kiyma. Bu kadar. Irmik helvasina da dayanamadimbir tatli kaşığı yedim
Misafirlere göre güzel atlatmışsın. Kısırın hiçbir sakıncası yok. Sadece tartıldığın zaman seni + çıkartır bu da moral bozukluğu yapar, yoksa bence çok sağlıklı bir yiyecek. Cumaya kadar kaçamak yapma ki cumaya güzel bir sonuç al ve bende seni listeye alayım.Misafirlerim gittiler ve ben de geldim
Sabah limonlu su
10.30 2 haşlanmış yumurta, kıvırcık yağsız tuzsuz
15.00 3 yemek kaşığı makarna salatasi, 3 yemek kaşığı kısır
19.00 bir tabak kısır
Su 2 litre yatana kadar 2 bucuk yaparım
2 bardak yeşil çay
Öğlen bi kacamak yapmadim. Ama herkes çekilip bir suru cesit cesit, suslu suslu ikramlarla baş başa kalıncapoğaça, börek, kekler, kurabiyeler, pastalar kisirla tikamaya calistim kendimi. O saatte bir tabak kısır da cok saglikli degil ama diğerlerinin yaninda masum kaldı. Yarin oruc tutmayi düşünüyorum. Hem bugünü dengeler, hem de yarın akşam misafirlik var
Hic ama hic oturmadim butun gun hareket halindeydim vucudum sızlıyor. Spor yapmistan daha cok yoruldum
Maşallah maşallah çok güzel bir menüIyi akşamlar kızlar.
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
Bol yeşillik marul nane dereotu maydanoz
Salatalik 2zeytin
1tanr Közlenmiş kapya biber
14.00
Şekersiz türk kahvesi
15.00
Yeşilçay
1kucuk avuç badem ceviz kuru uzum
18.00 Aksam
2kasik bulgur pilavı
3kasik taze bamya yemeği
1bardak ayran
2ltsu.
9.000adim
Dün yazdıklarımı gördün mü canım?İyi akşamlar kızlar
8.30
1 yumurtadan omlet,15 gr cheddar,15 gr pastırma,20 gr kadar beyaz peynir
10.30
Yulaflı atıştırmalık
13.30
Tam buğdaylı sandviç ekmeği arasına 20 gr yani iki dilim hindi füme,1 dilim cheddar,domates ve kıvırcıkla sandviç,yeşil çay
15.30
Şekersiz türk kahvesi,2 kuru incir,1 ceviz
19.15
3/4 kase et suyu çorba,fırında palamut,salata
Su şimdilik 1.5 lt adım 3600 leslie yapacağım inşallah adım az oldu
Yürüyüş çok güzel. Kaçamakları da dengelemişsin. Fakat saat 16:00 da yediklerinden birisi fazla olmuş. 5 ceviz çok fazla. Masum gibi görünüyor ama fazlası zarar. Böyle durumlarda 2 tane yeterli. Bademinde bir porsiyonu 10-12 tane oluyor. Ona göre ayarlarsın bir dahakine ve ikisini de aynı gün tüketme. Ya bademi seç ya cevizi.Bugünkü menüm,
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
Öğle gibi 12,14 arasi
Yarım cupcake, 1 truff, 1 tuzlu kurabiye
16.00
5 badem, 5 ceviz
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
Su 2lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Öğlen yediklerin haricinde güzel bir menü.İyi akşamlar
Sabah 9.00
Bir dilim çavdar ekmeğine biber salçası sürdüm ve bir dilim peynir, 7 adet zeytin, bir fincan yeşil çay
Öğlen 13.00
bir dilim peynirli börek ve yarım dilim kek
Akşam 18.00
2 adet et köfte (fırında pişmiş), biraz turşu
Su 2.5 lt
Olmaz canım merak etme.Kaptan profil ismimi degistirdim bu şekilde bi sıkıntı olmaz dimi
iş yerinde çıkacak öğle yemeği belli olduğu için program yapabiliyorum.Evet kaçamak gibi oldu ama bu arada yine tansiyonum düşük ve biraz halsizim.Kalori hesabı gütmeden yiyorum ve yürüyüş ile devam edeceğim.Son 3 kilom kaldı.Biraz iyi olayım zaten hııt kardiyo yada pilates ile istediğim düzene geçeceğim inşallahLAydLiNe butun gozler bende galiba önümde olunca yiyorum misafirlikte ama bu aksam dikkat edeceğim. Oğluma yediririm ya bende bi sorun var galiba, mesela aksam çay misafiri 8de geldiyse 10 dk hoşbeş edip hemen tabaklarini çaylarını veriyorum. Zaten onceden hazırlanıyorum hizlica veriyorum.
Biz bir yere gidince 10dan once tabak gelmiyor
Kaptancim senin de menulerini gormek istiyorum. Kimler ne yemis diye merak ediyorum
Meltemesintisi80 canim sen sabah 8de oglen ne yiyeceğini nasil biliyorsun? Bugün için hem 1 simit, hem makarna, hem tek şeker fazla olmuş diye düşündüm. Ama genel olarak kilo fazlan yok diye düşünüyorum
işten 17:30 da çıkıyorum o nedenle maalesef mümkün değil. Eve gidip direkt yemek yememek için de önce spor sonra yemek yiyorum.Bugün için evet simit ve makarna fazla oldu ama biraz halsizim.bugün ne bulduysam yedimDiğer mesajları alıntı ile cevaplayacağım ama buna özel olarak yazmak istedim. Senin kilonda birisi için 1 tane simit kahvaltıda fazla. Onu yarım yemen gerekiyor. Öğle yiyeceğin ki şimdiye kadar yemişsindir makarna olmamış yememen lazım. Kaçamağın sana zarar veriyor farkında değilsin. Son olarak ise bu mevsimde akşam yemeğeini 20:00 ye bırakman doğru değil. Saat 17:30 civarı akşam vakti giriyor. En geç bence saat 18:00 de yeme içme işini bitirmeliyiz.
Evet kaptan senin menülerini de görmek isteriz bizlere örnek olur hiç değilseLAydLiNe butun gozler bende galiba önümde olunca yiyorum misafirlikte ama bu aksam dikkat edeceğim. Oğluma yediririm ya bende bi sorun var galiba, mesela aksam çay misafiri 8de geldiyse 10 dk hoşbeş edip hemen tabaklarini çaylarını veriyorum. Zaten onceden hazırlanıyorum hizlica veriyorum.
Biz bir yere gidince 10dan once tabak gelmiyor
Kaptancim senin de menulerini gormek istiyorum. Kimler ne yemis diye merak ediyorum
Meltemesintisi80 canim sen sabah 8de oglen ne yiyeceğini nasil biliyorsun? Bugün için hem 1 simit, hem makarna, hem tek şeker fazla olmuş diye düşündüm. Ama genel olarak kilo fazlan yok diye düşünüyorum
Lahana, bulgur pilavi, mercimek. Üçü de gaz yapan yiyecekler. Umarim seni rahatsiz etmez. Aksami bu kadar erken bitirmek harika.İyi akşamlar bugünkü menüm
Uyanınca 2 bardak su
Sabah 9.00
Ekmek arası peynir çok acil çıkmam lazımdı!
Öğlen 12.00
Kapuska ve 3 kaşık bulgur pilavı
Akşam 17.30
Mercimek çorbası
3 lt su
akşam için ızgara köfte yemeyi düşünüyordum ancak migrenim tuttu. Ağır yemek istediğim için çorba ile geçiştirdim.
Geçmiş olsun canım tam olarak bilmiyorum neler yapılır sadece bol su içme tavsiyesi verebilirim ama istersen bir dr a da gidebilirsin bir görmesinde fayda var. Menünü de çok takma bence ben de yarın normal düzene dönüyorum inşallah kendimi çok suçlu hissettim bugünBu arada sanirim daha önce hiç yaşamadığım ama duyduğum bir şeyi yaşıyorum geceden beri; sistit mi ne diyorlardı idrar yollari enfeksiyonu sanirimayaklarimdan üşüttüm diye düşünüyorum, tavsiyeleriniz varsa alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?