- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
SüpersinGünaydın kızlar
Geçen hafta:61.3kg
Bugun:60.2kg
Fark-1100gr..regl şişkinliğini attım.Yolculuk odeminide.Artik hızlanıyorum.
Olabilir siskinlik de yapar onlar.Cuma 64.5
Ptesi 64.1
Cuma 64.4
Eksi 100 gr
Yok ya olmuyor bu iş. Tam 2 ay oldu başlayalı. Surekli iki ileri bir geri 64teyim halaçiğköfte, bulgur, kısır cok yedim bu hafta. Ondan mi oldu acaba
.
Teşekkürler.Ama 2hafta önce 59lari görmüştüm ya.Süpersin
Bende dün karnabahar yedim.Ne zaman bulgur yesem hemen +lari görüyorum.Cuma 64.5
Ptesi 64.1
Cuma 64.4
Eksi 100 gr
Yok ya olmuyor bu iş. Tam 2 ay oldu başlayalı. Surekli iki ileri bir geri 64teyim halaçiğköfte, bulgur, kısır cok yedim bu hafta. Ondan mi oldu acaba
.
Olsun regl dönemi işi bozuyor, en azından odemmis hemen attın.Teşekkürler.Ama 2hafta önce 59lari görmüştüm ya.
Çok şükür.Olsun regl dönemi işi bozuyor, en azından odemmis hemen attın.
Çok ilginç geldi bana bir de sanki uydurulmuş gibi bir şey. Mantıksal açıdan hiç bir işe yaramayacak gibi göründü bana. Belki sadece psikolojiktir.Sabahları 1 pirinc tanesi yutulan bir zayiflama seklinden bahsediliyor deneyen oldu mu? Yeme alışkanlığı duzenlenmedikce kilo verilmeyecegini biliyorum ama hani yaninda bi destekleyici yontem olarak belki. 30 gün her gun bir tane artirarak 1 pirinc tanesi suyla iciliyormus. 30.gun 30 pirinc iciliyor yani. Sonra 29 28 27 diye azaltarak bitiriliyormus. Toplam 2 ay sabah açken bol suyla
LAydLiNe bildirim bekliyoruz zahmet olacak ama
Bu pirinç olayı bana mantıklı geliyorçiğ çiğ midede şişecek sonuçta
Ohh çok şükür hala senden zayıfımSen yaptın mı bakim bildirimini
Geçen hafta : 72.5
Pazartesi: 73.6
Bugün : 72
Umarım sen benden şişkosundur
Cuma 64.5
Ptesi 64.1
Cuma 64.4
Eksi 100 gr
.
Ohh çok şükür hala senden zayıfım
70,8 geldik ben de 800 gr almışım ama haftaya listedeyim biliyorsun listedeyken eksiye geçiyorum
Hadi bakalım inşallah. Çok fark yok aramızda. Ben bu farkı kapatır üzerine de eksiye geçerim gör bak sen
Hoşgeldin kaptanimHuu huuu komşu komşu ben geldim
Harika bi sonuç. Bu sonucu hangi menulerle elde ettiğini elde ettiğini de gorebilirsem kendi adima cok sevinecegimSen yaptın mı bakim bildirimini
Geçen hafta : 72.5
Pazartesi: 73.8
Bugün : 72
Umarım sen benden şişkosundur
Boyum 174Büyük ihtimal ondandır. Boyun kaçtı canım?
Bugünden itibaren menü yazacağım canım. Akşam takipte ol. Ama bu gidenin büyük bir kısmı ödemdi.Harika bi sonuç. Bu sonucu hangi menulerle elde ettiğini elde ettiğini de gorebilirsem kendi adima cok sevinecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?