Kalori olarak cok degil gibi menun, ama yinede 10dk bile olsa spor yapabilirsen daha guzel olurMisafirlerim gittiler ve ben de geldim
Sabah limonlu su
10.30 2 haşlanmış yumurta, kıvırcık yağsız tuzsuz
15.00 3 yemek kaşığı makarna salatasi, 3 yemek kaşığı kısır
19.00 bir tabak kısır
Su 2 litre yatana kadar 2 bucuk yaparım
2 bardak yeşil çay
Öğlen bi kacamak yapmadim. Ama herkes çekilip bir suru cesit cesit, suslu suslu ikramlarla baş başa kalıncapoğaça, börek, kekler, kurabiyeler, pastalar kisirla tikamaya calistim kendimi. O saatte bir tabak kısır da cok saglikli degil ama diğerlerinin yaninda masum kaldı. Yarin oruc tutmayi düşünüyorum. Hem bugünü dengeler, hem de yarın akşam misafirlik var
Hic ama hic oturmadim butun gun hareket halindeydim vucudum sızlıyor. Spor yapmistan daha cok yoruldum
Bilirim o seminerleri ben deı
Telafi edersin canım yapacak bir şey yok. Bizim de güya seminer var okulda bir planlama yapmışlar yarın piknik diye gidip pide yiyeceğiz,perşembe hamsi yaptıracaklarmış,cuma da baklava. Seminer seminer değil ki gün mübarek baklava yemem ama tam yemek saati diğerlerinden yiyeceğim.zaten misafirim olacak görümce kayınvalide birkaç gün diyet yemeklerim uymayacak onlara
Selam cnm, biraz hastalık çoluk cocuk, is guc, yuvarlaniyoruz, ben de yürüyorum ama hastalık yakamı bırakmadı pek enerjim olmuyor.Selam kizlar naber?
Bizim grup biraz sessiz, gelip bir de size bakiyim gununuz nasil geciyor dedim.
Biz bugun adim yarismasi yapiyoruz, sizin menuler, sporlar nasil?
Afiyet olsun cnm güzel menü.İyi akşamlar kızlar
8.30
1 yumurtadan omlet,15 gr cheddar,15 gr pastırma,20 gr kadar beyaz peynir
10.30
Yulaflı atıştırmalık
13.30
Tam buğdaylı sandviç ekmeği arasına 20 gr yani iki dilim hindi füme,1 dilim cheddar,domates ve kıvırcıkla sandviç,yeşil çay
15.30
Şekersiz türk kahvesi,2 kuru incir,1 ceviz
19.15
3/4 kase et suyu çorba,fırında palamut,salata
Su şimdilik 1.5 lt adım 3600 leslie yapacağım inşallah adım az oldu
Yeme içme söz konusu oldu mu bizim okulda akan sular duruyor:) hemen organize oluveriyorlar diğer etkinliklerde bizimkiler de öyleBilirim o seminerleri ben deama okulunuzun birlik beraberlik duygusu iyiymis demek ki, bizimkiler bir kahvaltı organize edene kadar canımız çıkıyordu, her kafadan bir ses. Bizim de evde akşam biraz pasta börek olacak, bakalim artık ne yapacagiz.
Selam cnm, biraz hastalık çoluk cocuk, is guc, yuvarlaniyoruz, ben de yürüyorum ama hastalık yakamı bırakmadı pek enerjim olmuyor.
Gecmis olsun, sen dinlen hastaligi atlatana kadar, zaten cocuklarla ne kadar dinlenilebilinirseSelam cnm, biraz hastalık çoluk cocuk, is guc, yuvarlaniyoruz, ben de yürüyorum ama hastalık yakamı bırakmadı pek enerjim olmuyor.
Teşekkür ederim cnm, aslında babamız çok yardımcı oluyor, ben hasta olunca gergin üzgün bir şey oluyorum, tabi tek cocuk olunca dinlenme hakkım oluyor, onlar içeride oynuyor, bir tane daha olsaydı bilmem nasıl olurduGecmis olsun, sen dinlen hastaligi atlatana kadar, zaten cocuklarla ne kadar dinlenilebilinirse
Inş.kaptanim bende tekrar zayıflamak istiyorum...Daha sık bekliyorum artık seni canım. İkinci kez mezun etmek seni beni mutlu edecek.
Kaptan profil ismimi degistirdim bu şekilde bi sıkıntı olmaz dimiDaha sık bekliyorum artık seni canım. İkinci kez mezun etmek seni beni mutlu edecek.
Heheh bir tane daha olsa onlar beraber oynardi, baba da bir yanda dinlenirdiTeşekkür ederim cnm, aslında babamız çok yardımcı oluyor, ben hasta olunca gergin üzgün bir şey oluyorum, tabi tek cocuk olunca dinlenme hakkım oluyor, onlar içeride oynuyor, bir tane daha olsaydı bilmem nasıl olurdu
Bitter yediğin için kan şekeri düzeyin değişiyor ve vücut insülin salgılıyor. Bu da daha çok acıkmana ve yeme isteğine neden oluyor. O nedenle diyet döneminde bu tür yiyeceklerden uzak durmak lazım.Çocuklar çok şükür iyiler canım soluk alabildik hastalıklardan şükür. Bitteri yediğim gün doyamadım bir türlü yiyorum bir şeyler ama hala aç gibiydim bitteri öncesinde yiyip doymayınca mandalina bulup yemiştim. Normalde dikkat etmeye çalışıyorum miktarlara. Tamam canım bundan sonra öyle yapayım.
Olur tabii ki canım. Nasılsın şimdi geldin mi Türkiye'ye?
LAydLiNe canim merhaba geldim ben Turkiyeye gecen persembe aksami.saatlere uyum saglama cabasindayim su iki gundur.cunku geldigim gunun ertesi gunu dahil lmak uzere cumartesi ve pazar cok yogun gecti misafirlerimiz vardi gelir gelmez dinlenemedim hic.simdi de olur olmaz saatlerde uyuyorum gun icinde.ama duzelirim birkac gune umarim.iyice duzenim bozuldu.
Sizler napiyorsunuz nasilsin? Senin yogunlugun vardi baya.ayni sekilde deva?m mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?