Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kalori olarak cok degil gibi menun, ama yinede 10dk bile olsa spor yapabilirsen daha guzel olur

İyi akşamlar kızlar
8.30
1 yumurtadan omlet,15 gr cheddar,15 gr pastırma,20 gr kadar beyaz peynir
10.30
Yulaflı atıştırmalık
13.30
Tam buğdaylı sandviç ekmeği arasına 20 gr yani iki dilim hindi füme,1 dilim cheddar,domates ve kıvırcıkla sandviç,yeşil çay
15.30
Şekersiz türk kahvesi,2 kuru incir,1 ceviz
19.15
3/4 kase et suyu çorba,fırında palamut,salata
Su şimdilik 1.5 lt adım 3600 leslie yapacağım inşallah adım az oldu

Bilirim o seminerleri ben de ama okulunuzun birlik beraberlik duygusu iyiymis demek ki, bizimkiler bir kahvaltı organize edene kadar canımız çıkıyordu, her kafadan bir ses. Bizim de evde akşam biraz pasta börek olacak, bakalim artık ne yapacagiz.
Selam kizlar naber?
Bizim grup biraz sessiz, gelip bir de size bakiyim gununuz nasil geciyor dedim.
Biz bugun adim yarismasi yapiyoruz, sizin menuler, sporlar nasil?
Selam cnm, biraz hastalık çoluk cocuk, is guc, yuvarlaniyoruz, ben de yürüyorum ama hastalık yakamı bırakmadı pek enerjim olmuyor.

Afiyet olsun cnm güzel menü.

Yeme içme söz konusu oldu mu bizim okulda akan sular duruyor:) hemen organize oluveriyorlar diğer etkinliklerde bizimkiler de öyle

Gecmis olsun, sen dinlen hastaligi atlatana kadar, zaten cocuklarla ne kadar dinlenilebilinirse
Teşekkür ederim cnm, aslında babamız çok yardımcı oluyor, ben hasta olunca gergin üzgün bir şey oluyorum, tabi tek cocuk olunca dinlenme hakkım oluyor, onlar içeride oynuyor, bir tane daha olsaydı bilmem nasıl olurdu

Heheh bir tane daha olsa onlar beraber oynardi, baba da bir yanda dinlenirdi

Herkeslere günaydın.
Hala hasta gibiyim;bu evre çok fena .Sürekli dik durmaya çalışıyorum ama dayak yemiş gibiyim.İşin kötüsü bu aralar çok çok yoğun olduğum bir döneme denk geldi.
12.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30

1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,1simit
Öğle 12:30
mercimek çorbası,yoğurtlu makarna,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
ton balıklı salata
Spor:
+10000 adım (1 sa tempolu yürüyüş)
Su: 2-2,5 lt

Bitter yediğin için kan şekeri düzeyin değişiyor ve vücut insülin salgılıyor. Bu da daha çok acıkmana ve yeme isteğine neden oluyor. O nedenle diyet döneminde bu tür yiyeceklerden uzak durmak lazım.

Benim yoğunlukta eskisi gibi değil ama önümüzdeki iki hafta polis okulu öğrencileri var. Zaten yoğunluk onlarla alakalıydı. Üzerine annemin ameliyatı derken özel hayatımda oldukça yoğundu. Şimdi annem de bana geldi, bir süre bende kalacak. O nedenle tam istediğim gibi olmuyor ama bulduğum ilk fırsatta soluğu takımda alıyorum. Çünkü buradan uzak kaldıkça hepimiz kötü oluyoruz ve kilo alıyoruz. Seni de fırsat buldukça bekliyoruz aramıza. İzmir' in güzel lezzetlerinden de uzak durmaya çalış özellikle boyozdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…