Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tam ornek bir menü olmuş

hanımlar selam,

Kemik suyu yapıp içmek istiyorum ama kilo yapar mı bilmiyorum? Genelde süt veren kadınlar falan yapıyor sanırım (hiçbir ey bilmiyorum bu konularda). Bir de elinizde güzel bir tarif varsa alabilir miyim?

Ben yine evime varamadim, bu saatlerde sokaklardayim

Sabah limonlu su

11.30 2 yumurtadan menemen (tuzsuz), 10 zeytin

16.00 dugun çorbası, salatalik yoğurt dereotu(yagsiz tuzsuz)

20.00 aksam yemegi kayinvalidemlerde. Yayla çorbası, kucuk guvecte kasarli köfte, 1 yemek kaşığı patates püresi

2.5.litre su

2 bardak yesil cay

Bebegi babannesine birakip yuruyuse ciktik 7bin adim oldu. 10 bine tamamlayacağız

Haftasonu yine sessizlesti buralar bu gece benim oğlancik hic uyutmadı sabah kahvaltisini da kacirdim malesef aksami dengelemeye çalışacağım

Sabah limonlu su

11.30 yarim simit, bir tatli kaşığı kaymak, bir tatli kaşığı bal, 1 kk beyaz peynir, biraz kaşar, limonlu bol roka

17.00 yarim muz

19.30 dugun corbasi, koz patlican salatası

Su 2 litre, yatana kadar 2.5 yapacağım

Günaydın kızlar
Haftasonu yoğunluktan menümü yazamadım.Gezmeler misafirler derken bitti yine haftasonu.Cumartesi neysede dun baya abarttım akşam ilK defa.

Cuma:60.2kg
Bugun:60.2kg
Kg sabit.En.azindan +olmadı diyorum

Günaydınlar kızlar benim de misafirlerden biri gitti hafta sonu kayınvalide kaldı geriye. O kalsa da çok sorun değil normal düzene dönebilirim artık. Geçen hafta hep dışarıda olmanın yemenin maliyeti bana + olarak geldi.
Cuma 73.0
Bugün 73.2
+200 gr

Canım kilo verememenin en başlıca sebebi bence kahvaltını çok geç bir saatte yapman. Ayrıca ufak tefek kaçamaklar senin kilondaki birisi için kilo vermeni engeller. Mesela akşam yediğin pilav ve börek hem olmamış hem de saati geç olmuş.
Sevgili kardes takimimiz bu hafta ne kadar guzel bir yuzdeniz olmus, 5.liginizi tebrik ediyorum.
Basarilariniz katlanarak artsin, sevgiler.
Teşekkür ederiz kaptanım Ara ara yoklaman ne hoş bir davranış. Hakkınızı nasıl öderim bilemem
Canım niçin içmek istiyorsun? Kemik suyu değil de ilik suyu mu acaba içmek istediğin?
Yine kahvaltın geç olmuş. Köftenin kaşarı ve patates püresi olmamış. Sende benim gibisin galiba. Sabah ve öğle çok iyi. Akşamları cozutuyorum ben de
Haftasonu yine sessizlesti buralar bu gece benim oğlancik hic uyutmadı sabah kahvaltisini da kacirdim malesef aksami dengelemeye çalışacağım
Hasta mıydı acaba? Hafta sonları herkesin bir telaşı oluyor. Ben bütün hafta sonu temizlik yaptım. Bu akşam iş arkadaşlarım gelecek misafirliğe. Küçük kızım okumayı öğrendi sürekli bir şeyler okumak istiyor. Onunla ilgileneyim temizlik yapayım derken hiçbir şeye vakit bulamadım. İşin kötü tarafı bir yeri temizliyorsun, diğer yer kirleniyor. Çıldıracaktım resmen. Bugün de iş yerinden erken çıkıp ikramları hazırlayacağım. Umarım yetiştirebilirim.
Kahvaltı geç olmuş, kaymak ve bal olmamış. Diyette kaşar tercih etmiyoruz peynir olarak. Akşamın bu kez çok iyi olmuş.
Günaydın kızlar
Haftasonu yoğunluktan menümü yazamadım.Gezmeler misafirler derken bitti yine haftasonu.Cumartesi neysede dun baya abarttım akşam ilK defa.

Cuma:60.2kg
Bugun:60.2kg
Kg sabit.En.azindan +olmadı diyorum
Yaz bakim menünü hatırladığın kadarıyla nasıl kaçırmışsın?

Evet ilik suyu LAydLiNe .Youtube dan tarif aldım .Bugün dana kemiği alıp yapacağım.Son birkaç haftadır kendimi halsiz hissediyorum.Belki işe yarar.ayrıca çok güzel bir kolajen takviyesi diye duydum.Denemek istiyorum

25.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
yoğurt,salata
Ara:
soda,armut,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf
Spor:
yok,ev işi var bugün
Su: 2-2,5 lt

bu arada kilo 56.5 kg

LAydLiNe ooof of demek istiyorum. Aksam yemegini erkene çekemiyorum malum. O yuzden if yapiyorum kahvalti geç saatte.

Aaah o kacamaklar. Psikolojik olarak diyetteyim ama yediklerim cok da diyetlik değil. Daha fazlasina da dikkat edemiyorum. Nasil yapicam bilmiyorum. 2 ileri 1 geri surekli ayni kilodayım.

2 ayi gecti buraya menu yaziyorum. Belki 3 kere pilav, 3 kere patates vardır. Daha fazla değil

LAydLiNe
Kaptanım Cumartesi hiç kaçamak olmadi.Ekmeksiz şekersiz bol hareketli ama suçumu kabul ediyorum.Dun annem sabah katmerle baslayip aksam kayseri sebit yağlaması ile günü bitirdi.Cok ağır geldi bugün hiç uyuyamadım.

Günaydınlar, iyi haftalar herkese
Geçen hafta misafir ağırlamam ve dikkat etmemem sebebi ile sabah tartı da 71 kiloyu gördüm. Çok mutsuzum... Belki geçen gafta regl olduğum için ödem de yapmış olabilirim bilemiyorum. Ama kendimi affedemiyorum. Bugün oruç tutmaya başladım tekrar inşalkah Cuma günü iyi bir sonuç görürüm

Meltemesintisi80 2 sene sut verdim ama hic kemik suyu yapmadim kendime genel bi tarif biliyorum ogluma yaptigim ama corbalarina falan koyuyorum. Sen direk mi iceceksin onu anlayamadim.
Bol sogan sarimsak, seversen havuç kereviz sapı. Duduklude pisiriyorum ben. Kisik ateste 12 saat durmasi lazim diyenler var iligin erimesi icin. Ben o kadar uzun yapmiyorum. Kemikleri çıkarıp suyunu sogan sarmisakla birlikte blenderdan geçiriyorum. Kucuk karton bardaklara doldurup dondurucuya koyuyorum. 1 bardak koyuyorum oglumun her yemeğine

Anka bir ara çok güzel bir tarif vermişti. Biraz zahmetli bir iş ama çok faydalı olduğunu bende duydum. Denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…