Tam ornek bir menü olmuşIyi akşamlar kızlar menü bildirimi zamanı...
Sabah Güne ılık limonlu su ile başladım
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
2dilim sucuk
1yumurtadan omlet maydonozlu
1dilim peynir
Salatalik 3zeytin
14.00
Şekersiz türk kahvesi.
1kucuk avuç badem ceviz kuru üzüm
16.30
Yeşilçay
Kürü kayısı.incir.2ser tane
18.30 Akşam
1kase yoğurt çorbası
Salata
Limonlu Brokoli karnabahar haşlama 1küçük kase
2ltsu..
1mile leslie
8.000 adim
Canım kilo verememenin en başlıca sebebi bence kahvaltını çok geç bir saatte yapman. Ayrıca ufak tefek kaçamaklar senin kilondaki birisi için kilo vermeni engeller. Mesela akşam yediğin pilav ve börek hem olmamış hem de saati geç olmuş.Selam kizlar. Ancak eve gelebildim simdi menumu yazıp sonra da mesajlara bakacagim
Sabah limonlu su
11.30 kıymalı yumurta, 1 kk beyaz peynir, bol limonlu roka
16.00 avuc ici kadar biftek, 1 dilim ekmek
20.00 (yine misafirlik, yegenimin dogum günüydü) kucuk bir kase etli pilav, yarim dilim börek
2 litre su
2 bardak yeşil çay
Teşekkür ederiz kaptanımSevgili kardes takimimiz bu hafta ne kadar guzel bir yuzdeniz olmus, 5.liginizi tebrik ediyorum.
Basarilariniz katlanarak artsin, sevgiler.
Canım niçin içmek istiyorsun? Kemik suyu değil de ilik suyu mu acaba içmek istediğin?hanımlar selam,
Kemik suyu yapıp içmek istiyorum ama kilo yapar mı bilmiyorum? Genelde süt veren kadınlar falan yapıyor sanırım (hiçbir ey bilmiyorum bu konularda). Bir de elinizde güzel bir tarif varsa alabilir miyim?
Yine kahvaltın geç olmuş. Köftenin kaşarı ve patates püresi olmamış. Sende benim gibisin galiba. Sabah ve öğle çok iyi. Akşamları cozutuyorum ben deBen yine evime varamadim, bu saatlerde sokaklardayim
Sabah limonlu su
11.30 2 yumurtadan menemen (tuzsuz), 10 zeytin
16.00 dugun çorbası, salatalik yoğurt dereotu(yagsiz tuzsuz)
20.00 aksam yemegi kayinvalidemlerde. Yayla çorbası, kucuk guvecte kasarli köfte, 1 yemek kaşığı patates püresi
2.5.litre su
2 bardak yesil cay
Bebegi babannesine birakip yuruyuse ciktik 7bin adim oldu. 10 bine tamamlayacağız
Hasta mıydı acaba? Hafta sonları herkesin bir telaşı oluyor. Ben bütün hafta sonu temizlik yaptım. Bu akşam iş arkadaşlarım gelecek misafirliğe. Küçük kızım okumayı öğrendi sürekli bir şeyler okumak istiyor. Onunla ilgileneyim temizlik yapayım derken hiçbir şeye vakit bulamadım. İşin kötü tarafı bir yeri temizliyorsun, diğer yer kirleniyor. Çıldıracaktım resmen. Bugün de iş yerinden erken çıkıp ikramları hazırlayacağım. Umarım yetiştirebilirim.Haftasonu yine sessizlesti buralarbu gece benim oğlancik hic uyutmadı sabah kahvaltisini da kacirdim malesef aksami dengelemeye çalışacağım
Kahvaltı geç olmuş, kaymak ve bal olmamış. Diyette kaşar tercih etmiyoruz peynir olarak. Akşamın bu kez çok iyi olmuş.Sabah limonlu su
11.30 yarim simit, bir tatli kaşığı kaymak, bir tatli kaşığı bal, 1 kk beyaz peynir, biraz kaşar, limonlu bol roka
17.00 yarim muz
19.30 dugun corbasi, koz patlican salatası
Su 2 litre, yatana kadar 2.5 yapacağım
Yaz bakim menünü hatırladığın kadarıyla nasıl kaçırmışsın?Günaydın kızlar
Haftasonu yoğunluktan menümü yazamadım.Gezmeler misafirler derken bitti yine haftasonu.Cumartesi neysede dun baya abarttım akşam ilK defa.
Cuma:60.2kg
Bugun:60.2kg
Kg sabit.En.azindan +olmadı diyorum
Evet ilik suyuLAydLiNe .Youtube dan tarif aldım .Bugün dana kemiği alıp yapacağım.Son birkaç haftadır kendimi halsiz hissediyorum.Belki işe yarar.ayrıca çok güzel bir kolajen takviyesi diye duydum.Denemek istiyorum
yapınca ben de tarif yazarım :)Anka bir ara çok güzel bir tarif vermişti. Biraz zahmetli bir iş ama çok faydalı olduğunu bende duydum. Denemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?