Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında fazla kilolarımızı uzatmadan verip bizim yaptığımızı koruma döneminde yapmamız lazım. Çünkü bu şekilde daha zor bir süreç oluyor.
Evet çok doğru bu dediğin. Kilo verme işi uzayınca nasılsa verdim diye yumuluyorum yemeklere! Gözüm doymuyor sanki! Ben son bir sene içerisinde üç defa 60 kiloya düşüp tekrar aldım. En son dün 71 de gördüm

Canım sen söyledin bime gittim sonrasında ama almadım kurabiyeden:) bir an acaba dedim sonra sen daha fazlasını alıyorsun dedim kendime vazgeçtim:)
Tebrik ediyorum seni kocaman
Hadi o zaman bugün yeniden başlıyoruz her şeye

Düşünsenize bir markete gidiyorsunuz, raflarda bir sürü sakıncalı yiyecek var ama sizin canınız hep tadını bildiklerinizi istiyor. Rafta daha önce hiç yemediğiniz paketli bir yiyecek var. Üzerinde de resim felan hiçbir şey yok. Canınız ister mi?

Sen dd baya verip almışsın canım bir yerden sonra vücudun dengesi de şaşar aslında

Benim ister:) yeni şeyler denemeye çok açığım hatta cips reyonunda baya dolaştım canım istiyordu bir ara elime alıp inceledim bile az önce:) sonra bırakıp gidip avokado aldım öğle yemeği niyetine bir şeyler yiyeyim onunla birlikte diye

Bu arada kaptan yanlış anlaşılma olmasın ama sen menülerini bizimle paylaşsan motivasyonumuzu bir tık daha etkiler gibi geliyor. Havanda su dövüyormuşuz gibi geliyor kendi halimizde

Bu arada kaptan yanlış anlaşılma olmasın ama sen menülerini bizimle paylaşsan motivasyonumuzu bir tık daha etkiler gibi geliyor. Havanda su dövüyormuşuz gibi geliyor kendi halimizde

Çok haklısın bu konuda canım. Paylaşmam gerekiyor. Sizlere örnek olmam gerekiyor. Ama kaçırınca bende yazmak istemiyorum size kötü örnek olmamak için. Mesela dün çok fena abarttım. Hadi yazayım da ne kadar çok yenilir bi görün. Bu arada

Cuma : 72

Cumartesi : 71.9

Bu sabah :72.9

Kahvaltı (08:30)
3 tane küçük Beypazarı kurusu

Öğle (12:00)

2 küçük dilim ev yapımı yaş pasta
2 tane patatesli fırında sigara böreği
1 tane küçük poğaça
2 yk makarna salatası

Akşam (20:00)
1 servis kaşığı fellah köftesi
1 dilim ıslak kek
1 dilim baklava

Gece (00:30)
2 yk fellah köftesi
1 dilim ıslak kek

Normalde gece yemek yemeyen bir insanım. Akşam biraz stresten biraz da saçmalık olsun diye yedim galiba. Aç da değildim aslında. Hiçbir bahanesi yok sanırım tamamen psikolojik.

Menülerim böyle saçma olunca paylaşıp size kötü örnek olmak istemiyorum ama artık kötü de olsa paylaşacağım. Yoksa dediğin gibi böyle olmayacak bu iş. Biran önce toparlanmamız lazım.

He he evde misafir olunca benim halim:) ben de bugün 73.6 yı gördüm tartıda moralim biraz bozuldu ama vücut ne yapsın 21.00 de çayın yanında 3 dilim çörek yedim sindiremedi haliyle

He he evde misafir olunca benim halim:) ben de bugün 73.6 yı gördüm tartıda moralim biraz bozuldu ama vücut ne yapsın 21.00 de çayın yanında 3 dilim çörek yedim sindiremedi haliyle

Normalde ben evde böyle yiyecekler yapmam. Dün akşam eşim diyor ki büyük kızıma, bu eve misafir olarak gelmek lazım Yapınca yeniliyor. Bir de ben bir çatal alıp tadına bakayım olayını yapamıyorum. Yemeye başlayınca yiyorum.

Meltemesintisi80 senden bu hafta çok iyi bir performans bekliyorum çünkü birkaç haftadır kilo veremiyorsun. Ona göre hazırla kendini

pessinus seninle kilolarımız çok yakın canım. Yarışalım mı? Zaten aynı da yiyormuşuz
Olur kaptanım yarışabiliriz. Benim sıkıntılarımdan bir tanesi de henüz regl olamadım yediklerimin ötesinde şişkinlik var. Doğum sonrası bir kez grçen ay olmuştum hala tık yok. Olsa da rahatlasam karnıma yastık bağlamış gibiyim:)

Kızlar bu arada beni merak eden görmek isteyen olursa sosyal medya hesaplarında da kullanıcı adım aynı LAydLiNe profilim açık herkese takip edebilirsiniz.

Ahh aynı ben bir çatal bir çatal daha vee aaa bitmek üzere neyse bir daha yemem demeler...

Zamanla düzelir canım o sen hiç kafana takma. Çünkü düşündükçe daha farklı oluyor. Sen yemene ve hareketine dikkat et çok rahat gider kilolar. İşin sırrı kendi kendimize hayır diyebilmekte

Zamanla düzelir canım o sen hiç kafana takma. Çünkü düşündükçe daha farklı oluyor. Sen yemene ve hareketine dikkat et çok rahat gider kilolar. İşin sırrı kendi kendimize hayır diyebilmekte
Ah ah en büyük düşmanım hayır diyememem yine kendim yani

Bende merak etmiştim bunu ya iyikide almamışım.Bitene kadar yerdim artik bu.kadar guzelse

Bende merak etmiştim bunu ya iyikide almamışım.Bitene kadar yerdim artik bu.kadar guzelse

Marketler çok tehlikeli yaaaa. Sadece peynir almaya giriyorum. Bi bakmışım evin bir aylık ihtiyacını alıp çıkmışım. O indirimde bu indirimde derken abartıyorum. Hele açken sakın ama sakın gitmeyin markete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…