- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
aynen direkt içeceğimMeltemesintisi80 2 sene sut verdim ama hic kemik suyu yapmadim kendime genel bi tarif biliyorum ogluma yaptigim ama corbalarina falan koyuyorum. Sen direk mi iceceksin onu anlayamadim.
Bol sogan sarimsak, seversen havuç kereviz sapı. Duduklude pisiriyorum ben. Kisik ateste 12 saat durmasi lazim diyenler var iligin erimesi icin. Ben o kadar uzun yapmiyorum. Kemikleri çıkarıp suyunu sogan sarmisakla birlikte blenderdan geçiriyorum. Kucuk karton bardaklara doldurup dondurucuya koyuyorum. 1 bardak koyuyorum oglumun her yemeğine
Oooooooooooooooooooooo biri şebit yağlaması mı dediLAydLiNe
Kaptanım Cumartesi hiç kaçamak olmadi.Ekmeksiz şekersiz bol hareketli ama suçumu kabul ediyorum.Dun annem sabah katmerle baslayip aksam kayseri sebit yağlaması ile günü bitirdi.Cok ağır geldi bugün hiç uyuyamadım.
Ben de dün sabahtan başlayarak ipin ucunu kaçırdım dün. Sabah öğretmenler günü diye sürekli yiyecek vardı okulda akşama da eşime diye haşhaşlı çörekyaptım üstüne bir güzel yedim sabah tartı bana da aynı etkiyi yaptı. Çok kötü hissettim yarın da misafirliğe gideceğiz ne olacak hayır diyememe halim bilmiyorumYine pek bi sessizleşmişiz. Anlatın bakim nasıl gidiyor?
Akşam misafirim vardı. Doğal olarak birazcık kaçırdım ipin ucunu. Sabah tartı suratıma tokat attı bir güzel. İş yeri yoğun biraz. Sizde ne var ne yok? Azcık sohbet edelim.
Afiyet olsun canım kahvenin yanında ne de güzel gitmiştir. Diğer yediklerinle dengelersin artık mesela öğle yemeğinde meyhane pilavından az yersin çorba da varmış zaten hep karbonhidrat olmamış olurBugün benim de bir kaçamağım oldu. Kahve ile birlikte yulaflı fıstık ezmeli kurabiye yedim 2 tane.Bim den almıştım ama nasıl güzel birşey anlatamam.Ağzımın içinde cennet var gibi :))
Eki Görüntüle 2559076
Ben de dün sabahtan başlayarak ipin ucunu kaçırdım dün. Sabah öğretmenler günü diye sürekli yiyecek vardı okulda akşama da eşime diye haşhaşlı çörekyaptım üstüne bir güzel yedim sabah tartı bana da aynı etkiyi yaptı. Çok kötü hissettim yarın da misafirliğe gideceğiz ne olacak hayır diyememe halim bilmiyorum
Bugün benim de bir kaçamağım oldu. Kahve ile birlikte yulaflı fıstık ezmeli kurabiye yedim 2 tane.Bim den almıştım ama nasıl güzel birşey anlatamam.Ağzımın içinde cennet var gibi :))
Eki Görüntüle 2559076
Benim yaşadığım durum da şu oluyor işi ciddiye alıp az ilerliyorum aa bak veriyorum deyip kaçamaklara başlıyorum sonra bir süre duruyorum aynı kilolarda sonra tekrar vermeye başlıyorum. Çok uzun vadede gidiyor o yüzdenBen öğretmenler gününü unuttum söylemeyiBizde okulda öğretmenlerimizin günün kutlamak için hazırlık yaptık. Küçük kızım 1. sınıfa gidiyor. Pastalar, börekler havada uçuştu
Neyse olan oldu artık. Geçmişi bırakmak lazım bir kenara ama dediğin gibi hayır demeyi öğrenmediğimiz sürece hep böyle kısır döngü yaşayacağız. Ben daha önce kilo verdiğimde hayır diyebiliyordum. Şimdi nasılsa verebiliyorumun şımarıklılığı var üzerimde ve bir arpa boy yol ilerleyemiyorum.
Aslında fazla kilolarımızı uzatmadan verip bizim yaptığımızı koruma döneminde yapmamız lazım. Çünkü bu şekilde daha zor bir süreç oluyor.Benim yaşadığım durum da şu oluyor işi ciddiye alıp az ilerliyorum aa bak veriyorum deyip kaçamaklara başlıyorum sonra bir süre duruyorum aynı kilolarda sonra tekrar vermeye başlıyorum. Çok uzun vadede gidiyor o yüzden
Kesinlikle haklısın canım her gün karar verip her gün yıkıyorum işte çok kötü oluyor böyleAslında fazla kilolarımızı uzatmadan verip bizim yaptığımızı koruma döneminde yapmamız lazım. Çünkü bu şekilde daha zor bir süreç oluyor.
sanırım hepimizde var bu durumBenim yaşadığım durum da şu oluyor işi ciddiye alıp az ilerliyorum aa bak veriyorum deyip kaçamaklara başlıyorum sonra bir süre duruyorum aynı kilolarda sonra tekrar vermeye başlıyorum. Çok uzun vadede gidiyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?