Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen direkt içeceğim

Iyi aksamlar kizlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı 09.00
Çok acelem vardi
1fincan yeşilçay
Tb ekmekten peynirli domatesli zeytinli tost

14.00
Şekersiz türk kahvesi.
1kucuk avuç kuru uzum badem ceviz

18.00 Akşam
1karniyarik
1kase cacık
Yarim dilim tb ekmek

19.00
1fincan yeşilçay

2lt su
1mile leslie
9.000 adim

Sabah limonlu su

11.30 acılı ezme, avuc ici kadar 2 parca peynirli gozleme, yarim kk peynir, 2 zeytin

15.30 1 kivi, 1 yemek kaşığı mantı

18.00 kıymalı karnabahar yemeği, yağsız tuzsuz salata

2 litre su

21 oldu esim hala gelmedi. Gelince onunla da yoğurt yerim belki birkaç kaşık

İyi akşamlar bugünkü iftar menüm
Akşam 17.00
Etli çorba, mısır ekmeği, acı biber
Ara 19.30
Yarım trabzon hurması, bir adet mandalina
1.5 lt su

26.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
toga çorba,meyhane pilavı,yoğurt,salata
Ara:
soda,armut,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf
Spor:
Yok,bugün de ev işi var :/ (Bu arada dün 13500 adım da atıldı)
Su: 2-2,5 lt

Yine pek bi sessizleşmişiz. Anlatın bakim nasıl gidiyor?

Akşam misafirim vardı. Doğal olarak birazcık kaçırdım ipin ucunu. Sabah tartı suratıma tokat attı bir güzel. İş yeri yoğun biraz. Sizde ne var ne yok? Azcık sohbet edelim.

Oooooooooooooooooooooo biri şebit yağlaması mı dedi Nerelisin canım sen?

Ben de dün sabahtan başlayarak ipin ucunu kaçırdım dün. Sabah öğretmenler günü diye sürekli yiyecek vardı okulda akşama da eşime diye haşhaşlı çörekyaptım üstüne bir güzel yedim sabah tartı bana da aynı etkiyi yaptı. Çok kötü hissettim yarın da misafirliğe gideceğiz ne olacak hayır diyememe halim bilmiyorum

Afiyet olsun canım kahvenin yanında ne de güzel gitmiştir. Diğer yediklerinle dengelersin artık mesela öğle yemeğinde meyhane pilavından az yersin çorba da varmış zaten hep karbonhidrat olmamış olur

Ben öğretmenler gününü unuttum söylemeyi Bizde okulda öğretmenlerimizin günün kutlamak için hazırlık yaptık. Küçük kızım 1. sınıfa gidiyor. Pastalar, börekler havada uçuştu

Neyse olan oldu artık. Geçmişi bırakmak lazım bir kenara ama dediğin gibi hayır demeyi öğrenmediğimiz sürece hep böyle kısır döngü yaşayacağız. Ben daha önce kilo verdiğimde hayır diyebiliyordum. Şimdi nasılsa verebiliyorumun şımarıklılığı var üzerimde ve bir arpa boy yol ilerleyemiyorum.

Benim yaşadığım durum da şu oluyor işi ciddiye alıp az ilerliyorum aa bak veriyorum deyip kaçamaklara başlıyorum sonra bir süre duruyorum aynı kilolarda sonra tekrar vermeye başlıyorum. Çok uzun vadede gidiyor o yüzden

Kızlar bu arada sizin takıma geldiğiniz dönem ben biraz karışıktım. Kendimi tam olarak tanıtmadığımı düşünüyorum. 37 yaşımdayım. Adım Ebru. Yakında 38 olacağım Ama tabii ben kendimi 19 olarak kabul ediyorum Evliyim. Aslen Kırşehirliyim ama eşimin işi nedeniyle Kırıkkale' de yaşıyorum. İki tane kızım var. Büyük kızım 13 yaşında LGS ye hazırlanıyor. Bu yıl 8. sınıf. Küçük kızım 6,5 yaşında ve 1. sınıf. Daha önce takımla birlikte 2012 yılında 85 kilodan 61 kiloya indim. Bu süre zarfında da hamileliğim boyunca bile bir daha o kiloyu hiç görmedim çok şükür. Ama bu yıl saçma bir şekilde 70 li kilolardan inemiyorum aşağıya. Sanırım artık şımarıklılığı bir kenara bırakmak ve tam gaz asılmak lazım çünkü sıkıldım artık bu kilodan. Bu arada evlenene kadar hep 50 kiloydum. Boyum 170. Öyle zayıf bir insanken şu halim bile bana bomba etkisi yaratıyor. Görünüşte herkes iyisin böyle şişman değilsin diyor ama yanlardan simitlerim çıkıyor

Aslında fazla kilolarımızı uzatmadan verip bizim yaptığımızı koruma döneminde yapmamız lazım. Çünkü bu şekilde daha zor bir süreç oluyor.

Aslında fazla kilolarımızı uzatmadan verip bizim yaptığımızı koruma döneminde yapmamız lazım. Çünkü bu şekilde daha zor bir süreç oluyor.
Kesinlikle haklısın canım her gün karar verip her gün yıkıyorum işte çok kötü oluyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…