Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah kahvaltımı edip çıktım evden yine ev gezmesini tek bir catal kekle atlattım şükürler olsun. Neler vardi neler
Sosyal hayat da diyete ters işliyor hep. Cok yogun ve yorucu bir calisma tempom olmadi ama yine de çalışıyordum yani. Şimdi evde olunca gezmeler, misafirlikler çoğaldı. Ben gunduz geziyorum, ozellikle çocuklarımız bir araya gelsin diye cocuklu arkadaslarla görüşüyoruz. Esim de misafiri cok sever, o da aksam aile gezmeleri seviyor. Hep kalori hep hep.. Nereden baksan haftada en az 2 3 kere ya misafir gelmis, ya biz gitmişiz.. Bu durum beni cok zorluyor

Evet.ozellikle açken.Artik eskisi kadar abur cubur almıyorum.Hatta hiç eskiden olsa koşar alır gelirdim.

Oglum 2 yasini doldurdu. Hala beyaz ekmegin tadını bilmez. Pilav makarna veriyorum, ya peynir alti suyuyla yada ek kemik sularıyla pişirerek. Lolipop vs cinsi şekerlerin tadını hic bilmez, ev yapımı lokum veriyorum bazen pekmezden yapilan. Cicibebe veya paketli herhangi birseyi hic vermiyorum. Az sekerli sut reçeli yapiyorum, sirf nutellanin tadını almasin diye. Bir kere yerse önüne gecemem diye korkuyorum.
Tabi tek cocuk, evde abi abla olsa bu kadar dikkat edemezdim. Okula baslayip kantinle tanisinca bitecek muhtemelen. Ama ne kadar gec ogrense o kadar iyi diye düşünüyorum. Bizim nesil biraz, ekmek ye ekmeksiz doymazsin mottosuyla buyutuldu sanırım. O yuzden ekmek vermemeye, zararlı beslenme aliskanliklari kazandirmamaya ozellikle dikkat etmeye çalışıyorum

Evet.ozellikle açken.Artik eskisi kadar abur cubur almıyorum.Hatta hiç eskiden olsa koşar alır gelirdim.

Benim kızım da lolipopla birkaç ay önce tanıştı ama 3 ü geçmez yediği rakam biz almıyoruz yediği şey en fazla çikolata onda da içeriği ne kadar temiz olabilecekse artık onlardan almaya çalışıyorum. Cips eve almıyoruz ama arkadaşların çocuklarının yanında birkaç kez yedi her defasında şansını deniyor biz onun yerine kuru yemiş alıyoruz. Bazı şeylerde günü kurtarabiliyoruz şu an için ama bir yerden sonra kontrol bizden çıkacak o zamana kadar kazandırdığımız alışkanlıklar önemli bence. Çünkü zamanla kendini kendi normları içinde değerlendirmeyi öğreniyorlar

Oo kaptancim artik yemissin, afiyet olsun diyelim. Yag olmasin kas olsun

Cidden zor bir dönem. Maşallah ben senin yerinde olsam şu an çok farklı bir kiloda olurdum herhalde. Senin kilon böyle yaşamaya göre bence gayet iyi. Tebrikler

Çocuklar zaten sağlıklı yaşamı bilerek doğuyorlar canım hiç merak etme. Okula gitse de değişmiyor alışkanlıklar. Benim küçük kızım da 6,5 yaşında kolanın tadına bakmış değil mesela. Bazı alışkanlıkları ebeveynler veriyor çocuklara. Bu konuda kararlı devam et ileride oğlun eminim çok mutlu bir çocuk olacak.

Aynı sorun bende de var. Bir tabak yemeden tadını anlayamıyorum

Sabah limonlu su

10.30 2 haşlanmış yumurta, kıvırcık, roka hepsi yağsız tuzsuz, 2 3 zeytin

13.00 1 catal kek

15.00 1 kase dugun corbasi, 1 yemek kaşığı kıymalı karnabahar yemegi( (oglumdan kalan)

16.00 kucuk bir mandalina

18.00 avuc ici kadar 2 pizza, yağsız tuzsuz salata

Su 2 litre, yatana kadar 2bucuk yaparim

İyi akşamlar... Bugün de oruçluydum.
Akşam 17.00
Bir tabak bamya, 3 ızgara köfte, bir dilim çavdar ekmeği ve bir bardak ayran
1,5 lt su

Iyi akşamlar kızlar
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan peynirli omlet
Salatalik domates marul limonlu 3zeytin
1dilim tb ekmek

15.00
1kase yoğurt
Yarim muz

15.30
Yeşilçay

18.30 Akşam
1dilim tb ekmek
2kasik bulgur pilavı
3kasik tavuk sote sebzeli
1bardak ayran bol salata

1mile leslie
2lt su.

Herkeslere günaydın
26.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
az susuz nohut,yoğurt,salata,bir kepek ekmeği
Ara:
soda,armut,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf (dün onu da yiyemedim)
Spor:
yok. Yine ev işim var (kışlık temizliğimi günlere bölerek yapıyorum,ne yapiim )
Su: 2-2,5 lt

Herkese selamlar

Gece sapasaglam yatırdığım bebeğimi sabah atesler içinde aldım beşikten Butun gün de hastane kosturmacasiyla geçti. Hala da yuksek ateşi. Ne yedigimin farkinda bile değilim. Telefonu yeni alabildim elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…