Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anlıyorum haklısın..daha önce ben de yaşadım aynısını.. Bilmiyorum bi deneyeyim bu şekilde, olmazsa tekrardan yükseltirim. 16 kiloyu 5 ayda günlük 1000 kalori ile vermiştim. Sonradan 2. Ve 3. Hamileliklerimde fazlasıyla geri aldım.

Geçmiş olsun .. klasik otit derken?
Teşekkür ederim otit kulak enfeksiyonu da benim çocuklar bu sene sürekli hastalar neredeyse her hafta sonu hastalıkla geçince ona klasik demiştim:)kızım anaokuluna başladı da sürekli hastalar oradan getiriyor mikropları

Ana sınıfı yada kreşe giden çocuk lar çok sık hastalanıyo... bizimkilerde öyleydi.. inşallah çabuk iyileşirler.

merhaba
ben de bu sebzeleri çok seviyorum, benim sosum da çok güzel, ince kıyılmış maydanoz, 3 diş ezilmiş sarmısak, 1 limon suyu, pul biber, istenirse çok az sıvı yağ... bu sos kızarmış balığa da inanılmaz yakışıyor

Menüm
10.00 limonlu sıcak su
11.30 10 yeşil zeytin, avuç içi kadar patates kızartması, çeyreğin yarısı kadar ekmek, marul domates dereotu
14.00. 1 tabak tarhana çorbası
16.00. 1 taze hurma
18.00 1 kase tarhana çorbası
10 tane yaprak sarması
20.00 7 tane kestane

2.5 litre su 1 saat yürüyüş..

Sabah limonlu su

11.00 yarim simit, soslu sosis, ıhlamur

15.30 mandalina

18.00 kızartma hamsi, bol salata, yarim bardak gazoz

20.00 1 kalburabasti tatlısı

2 litre su

Kızlar yaaaaaa gelemedim. İzmir’deyim hâlâ. Salı sabah yola çıkacağız inşallah. Bu sürede fazla gelemeyeceğim merak etmeyin olur mu? Kaçamak yapmayın dicem de ben bugün biraz cozuttum ama topuklu ayakkabılarla 10 bin adım atmışım ayaklarımın altı ağrıyor hâlâ

15 aralık pazar listem

10.00
1 haş. yumurta
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
1 tk labne
1 tk bal
1/2 avokado
1 ceviz

15.00
1 muz
2 gün kurusu

19.00
1 sk kurufasulye
1 sk pirinç pilavı

2 L su
bitki çayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…