- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Ne güzel...Başarılar dilerimDış ticaret mezunuyum ama 4 e tamamlamak istedim dgs ye girdim kazandım ama çocuk olduğu için gidemedim şimdi açıktan uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi okuyorum
Çok teşekkür ederimNe güzel...Başarılar dilerim
Anlıyorum haklısın..daha önce ben de yaşadım aynısını.. Bilmiyorum bi deneyeyim bu şekilde, olmazsa tekrardan yükseltirim. 16 kiloyu 5 ayda günlük 1000 kalori ile vermiştim. Sonradan 2. Ve 3. Hamileliklerimde fazlasıyla geri aldım.Ben benzer süreçlerden geçmiş biri olarak söylüyorum canım tabi yine senin bileceğin bir şey. Başta gider kiloların kastan da verirsin sonra durur gitmez moralin bozuldukça kısır döngüye girersin diye söyledim
Evet doğru benim listem ayda 2 3 kilo verdirecek şekilde ama benim yavaş yavaş vermemi istedi diyetisyen migrenim var hızlı verip aç kalırsam baş ağrısı ve kusmalarım başlıyor maaalesef2 ayda değil 2-3 haftada 1 kilo verebilirim ancak. Demek istemiştim.
Geçmiş olsun .. klasik otit derken?Günaydın kızlar mutlu pazarlar:) benim çocukların ikisi de hasta yine klasik otit olmuşlar onlarla uğraşıyorum kaç gündür
Geçmiş olsunGünaydın kızlar mutlu pazarlar:) benim çocukların ikisi de hasta yine klasik otit olmuşlar onlarla uğraşıyorum kaç gündür
Teşekkür ederim otit kulak enfeksiyonu da benim çocuklar bu sene sürekli hastalar neredeyse her hafta sonu hastalıkla geçince ona klasik demiştim:)kızım anaokuluna başladı da sürekli hastalar oradan getiriyor mikroplarıGeçmiş olsun .. klasik otit derken?
Ana sınıfı yada kreşe giden çocuk lar çok sık hastalanıyo... bizimkilerde öyleydi.. inşallah çabuk iyileşirler.Teşekkür ederim otit kulak enfeksiyonu da benim çocuklar bu sene sürekli hastalar neredeyse her hafta sonu hastalıkla geçince ona klasik demiştim:)kızım anaokuluna başladı da sürekli hastalar oradan getiriyor mikropları
Herkese iyi akşamlar
Sizlerle cook severek yediğim bir tarifi paylaşmak istiyorum.
Brokoli ve havucu buharda veya suda hasliyorum. Normalde karnabahar da koyuyorum ama evde kalmamis bu kez. Sevdiginiz baska sebzeler varsa ekleyebilirsiniz. Onemli olan sosu zaten
Yarim portakal suyu
Yarim greyfurt suyu
Yarim limon suyu
1 tatli kaşığı kadar sirke
1 diş sarımsak
Tuz
Zeytinyağı
Mumkunse sebzeler sicakken bu sosu dokun, daha guzel çekiyor. Efsane bir lezzeti var. Sadece sosu bile kaşık kaşık yemelik, o yüzden yağ ve tuzu ne kadar az kullanirsak o kadar iyi olur. Denemenizi cok isterimEki Görüntüle 2565235
Gel çabuk gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?