Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Saglik ocagi ogle tatiline girmeden oglumu aşıya yetistirdim. O yuzden tartilamadim malesef. Kahvalti etmeden çıktığım için öğünler de biraz kaydı malesef

Sabah limonlu su

12.30 çiğköfte dürüm ve ayran

15.30 5 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz

19.30 tarhana çorbası, yoğurtlu lahana salatası, fırında brokoli havuç karnabahar, 2 yemek kaşığı kereviz

2 litre su, 2.5 yaparım yatana kadar

Oğlumu saglik ocagina goturunce ben de kendimi gösterdim, bir suru ilac verdi. Burnum bogazim berbat halde, 2 haftadır geçmedi grip diye basladi, sinuzit, faranjit devam ediyoruz

Oyle bir karnim var ki, 6 aylik hamileyken bile bu kadar büyük değildi. Bu odem mi, şiş mi, cok su icmeye calistigim icin mi, bagirsak tembelligi mi nedir yani bu kadar? Moralim bozuluyor

Canım senin azmini, iradeni cok takdir ediyorum. Ama yanlis giden birseyler var belli ki. Bence bir diyetisyene git, kan değerlerine hormonlarına baktır. Veremiyor olmanin bir sebebi var mutlaka

Bir de, hayatının sonuna kadar aksam sadece corba veya detoks suyuyla ya da yulafli yogurtla yaşayamazsın. Bunlar dışında birsey yer yemez kilo alacaksın. O yuzden profesyonel bir yardim alman gerekiyor diye düşünüyorum

aynen ben de öyle düşünüyorum. Yani ben bekarım ama hadi diyelim evlendim ve her gün akşam yemeği yenecek.Yada çocuğum olacağı zaman ne olacak?! Yada hiçbiri olmadı ve senin dediğin gibi neredeyse vejetaryen mı olacağım? Bu cumaya kadar işlerimi halledip mutlaka gitmeye çalışacağım.En azından sonuçları görünce içim rahat eder. Tam kan tahlili derken özellikle hormon ve vitamin sayımı diye belirtiyor musunuz?

Tam kan tahlilinin içinde hic vitamin ve hormon yok. Temel kan degerleri var.
Vitamin ozellikle d vit, b12, folikasit, cinko, tiroid hormonlarına mutlaka baktır. Sen doktora veya diyetisyene ciddi bir diyet ve spora rağmen kilo veremedigini soyle, o gerekenleri ister diye düşünüyorum.

Bende d vitamini eksikliği varmış oda kilo vermeye engelmiş d vitamini kullanıyorum şu an sabah akşam içiyorum belki seninde öyle bişeydir

Bende de vardı d vitamini eksikligi.Damla falan derken baya toparladım.Ve sonra kg vermem de hızlandı.
Ben hap olarak kullanıyorum 2 aylık yetecek kadar yazdı bu arada ben sabah tartıldım dün tartılmamıştım 71.4 çıktım o kadar yedim dikkat etmedim ona rağmen vermişim ama çok hareketsizdim diyetisyen spor yapamıyorsan aç müziği 15 20 dk çocuğunla dans edin o bile iyi demişti bende öyle yapıyorum

16 aralık pzt menü

9.00
1 elma, 2 ceviz

12.30
3 yk ciğerli pilav
küçük bir kase yoğurt

16.00
1 muz

18.30
2 sk menemen
2 dilim ekmek

21.30
2 dilim portakal

2 L su

Cok guzel iste.Aslında hareket hepsinden daha önemli gerçekten.Daha kolay veriliyor ozaman.

17.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30

1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
kuşbaşı kebap yarım porsiyon,salata,3 dilim pide
Ara:
akşam yatmadan önce limonlu yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
sebze çorbası (şehriyeli,brokoli,havuç ve kabakla)
Spor: 40 dk hızlı tempoda pilates
Su: 2,5 lt

Iyi aksamlar herkese
Bugunki menüm
Kahvaltı 09.00
Tb ekmekten peynirli domatesli zeytinli tost
1fincan çay

12.00
1 elma arjantin
kepekli grissini

15.00
Yesilcay
1kucuk avuc kurukayisi badem ceviz

18.00 Akşam
1kase cacık
2kasik bulgur pilavı
4kasik taze fasulye

2lt su
2mile leslie

İyi akşamlar
9.00. Limonlu sıcak su
11.00. 15 tane küçük yaprak sarması
13.30. 1 kase salata -1 elma
17.00 1 tabak sulu köfte - 1 kase salata
19.00 1 bardak gilaburu suyu.

3 litre su- 1 saat yürüyüş

17 aralık salı listem

9.30
1 elma

12.30
islim kebabı
1 sk pilav

16.00
1 muz
2 ceviz

19.00
kıymalı pırasa

21.00
6 kestane
1 portakal

bari zeytin ye :)) bu arada gilaburu suyu ne ola ki acep??
Ya evde sarma olunca kontenjanını sarma da kullanmak istedim.
Gilaburu Kayseri ve çevre illere özgü bi bitkinin kırmızı küçük içi sulu bi meyvesi sir. Tadı biraz kekre ve eşki gibidir. Suyu sıkılarak içilir.az şeker katılabilir. Bi çok hastalığa şifadır. Metabolizma hızlandırıcı yağ yakıcı olduğu, yüksek lif içerdiği ve az kalorili olduğu için diyette de önerilmektedir. Şimdilerde internetten satışı bile yapılmaktadır. Yine internet ten resmine ve faydaları na bakabilirsiniz

Resmini çektim. Rengi çok hoş dimi..içinde katkı maddesi renklendirici vs..yok. tamamen kendi meyvesinin suyu.tadı biraz kekre olduğu için isteyen şeker atıp ta içebiliyo.1 bardak gilaburu yaklaşık 50-60 kalori..ama 1 bardak meyve suyu 120-150 kalori..

Eklentiler

• IMG_20191218_082142.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…