Canım senin azmini, iradeni cok takdir ediyorum. Ama yanlis giden birseyler var belli ki. Bence bir diyetisyene git, kan değerlerine hormonlarına baktır. Veremiyor olmanin bir sebebi var mutlaka16.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
borş çorbası,haşlanmış tavuktan birkaç çatal,peynirli makarnadan birkaç çatal,yoğurt,salata,
Ara:
akşam yatmadan önce limonlu yeşil çay
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
sebze çorbası (şehriyeli,brokoli,havuç ve kabakla)
Spor: yok,ev temizliği yapıldı
Su: 2,5 lt olmuştur
aynen ben de öyle düşünüyorum. Yani ben bekarım ama hadi diyelim evlendim ve her gün akşam yemeği yenecek.Yada çocuğum olacağı zaman ne olacak?! Yada hiçbiri olmadı ve senin dediğin gibi neredeyse vejetaryen mı olacağım? Bu cumaya kadar işlerimi halledip mutlaka gitmeye çalışacağım.En azından sonuçları görünce içim rahat eder. Tam kan tahlili derken özellikle hormon ve vitamin sayımı diye belirtiyor musunuz?Canım senin azmini, iradeni cok takdir ediyorum. Ama yanlis giden birseyler var belli ki. Bence bir diyetisyene git, kan değerlerine hormonlarına baktır. Veremiyor olmanin bir sebebi var mutlaka
Bir de, hayatının sonuna kadar aksam sadece corba veya detoks suyuyla ya da yulafli yogurtla yaşayamazsın. Bunlar dışında birsey yer yemez kilo alacaksın. O yuzden profesyonel bir yardim alman gerekiyor diye düşünüyorum
Tam kan tahlilinin içinde hic vitamin ve hormon yok. Temel kan degerleri var.aynen ben de öyle düşünüyorum. Yani ben bekarım ama hadi diyelim evlendim ve her gün akşam yemeği yenecek.Yada çocuğum olacağı zaman ne olacak?! Yada hiçbiri olmadı ve senin dediğin gibi neredeyse vejetaryen mı olacağım? Bu cumaya kadar işlerimi halledip mutlaka gitmeye çalışacağım.En azından sonuçları görünce içim rahat eder. Tam kan tahlili derken özellikle hormon ve vitamin sayımı diye belirtiyor musunuz?
Bende d vitamini eksikliği varmış oda kilo vermeye engelmiş d vitamini kullanıyorum şu an sabah akşam içiyorum belki seninde öyle bişeydiraynen ben de öyle düşünüyorum. Yani ben bekarım ama hadi diyelim evlendim ve her gün akşam yemeği yenecek.Yada çocuğum olacağı zaman ne olacak?! Yada hiçbiri olmadı ve senin dediğin gibi neredeyse vejetaryen mı olacağım? Bu cumaya kadar işlerimi halledip mutlaka gitmeye çalışacağım.En azından sonuçları görünce içim rahat eder. Tam kan tahlili derken özellikle hormon ve vitamin sayımı diye belirtiyor musunuz?
Bende de vardı d vitamini eksikligi.Damla falan derken baya toparladım.Ve sonra kg vermem de hızlandı.Bende d vitamini eksikliği varmış oda kilo vermeye engelmiş d vitamini kullanıyorum şu an sabah akşam içiyorum belki seninde öyle bişeydir
Ben hap olarak kullanıyorum 2 aylık yetecek kadar yazdı bu arada ben sabah tartıldım dün tartılmamıştım 71.4 çıktım o kadar yedim dikkat etmedim ona rağmen vermişim ama çok hareketsizdim diyetisyen spor yapamıyorsan aç müziği 15 20 dk çocuğunla dans edin o bile iyi demişti bende öyle yapıyorumBende de vardı d vitamini eksikligi.Damla falan derken baya toparladım.Ve sonra kg vermem de hızlandı.
Cok guzel iste.Aslında hareket hepsinden daha önemli gerçekten.Daha kolay veriliyor ozaman.Ben hap olarak kullanıyorum 2 aylık yetecek kadar yazdı bu arada ben sabah tartıldım dün tartılmamıştım 71.4 çıktım o kadar yedim dikkat etmedim ona rağmen vermişim ama çok hareketsizdim diyetisyen spor yapamıyorsan aç müziği 15 20 dk çocuğunla dans edin o bile iyi demişti bende öyle yapıyorum
bari zeytin ye :)) bu arada gilaburu suyu ne ola ki acep??İyi akşamlar
9.00. Limonlu sıcak su
11.00. 15 tane küçük yaprak sarması
13.30. 1 kase salata -1 elma
17.00 1 tabak sulu köfte - 1 kase salata
19.00 1 bardak gilaburu suyu.
3 litre su- 1 saat yürüyüş
Ya evde sarma olunca kontenjanını sarma da kullanmak istedim.bari zeytin ye :)) bu arada gilaburu suyu ne ola ki acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?