Haftada 4 yada 5 gün sporumu yapıyorum ama bugün hem parol hem de dolarex içtim başımın ağrısı geçsin diye.Zor olan iş kazası yada hastane,emniyet vs koşturmak değil aslında. İş verenle uğraşmak asıl zor olan.İnsanı esas yoran bu. sorunları çözemeyen adamların yönetici olması korkunç birşey.Bir de buna benzer zor durumlar tekrarlanınca gerçekten yorulduğumu hissediyorumbazen hayatın seni çok sıkıştırdığı günlerden bi rgün yaşıyorsun, öyle demek bugün cuma yarın calısıyormusun bılmıyorum ama haftasonu geldi rahatla birazMeltemesintisi80 spora devam edıyormusunuz sürekli ne sıklıkla yapablliyorsunuz?
Geçmiş olsun canım. Şükür ciddi bir şey değilmiş.Şu gün hayırlısı ile bir bitsin artık yaa...Sabahtan işçim kaza geçirdi.Ciddi birşey yok ama hastane,emniyet dolaşmaktan başım çatlıyor. İsyanlardayım resmen.. sinirlerim o kadar bozuk ki ağlamak için eve gitmeyi bekliyorum.
Kullanıcı adı:Mrymhrnkms
Mesleginiz:Çalışmıyorum
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Mersin
Boyunuz :160 cm
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayenizko hastasıyım bebek icin tedavi görürken kilo aldım şu anda da insülin direncim olduğu için kilo alıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
bende regl dönemindeydim kaptanLAydLiNe sonuc bekledıgımden kötü cıkmadı ama,hibisküs bşberş ve yeşilcay utlaka iç gün içerisinde ödem için
Günaydın herkese.Bi kac gundur cok kotuydum.Dr.a gittim.Besin zehirlenmesiymis.Kusma karin ağrısı mahvetti beni.Serum verdiler.
Geçen hafta:60.7kg
Bugun:60.0kg
Fark 700gr.Hicbisey yiyemedigim için.
bırde mısırpüskülü ve kiraz sapı ıcebilirsen cok yı arada degıstırerek ıcmelısın
Hoşbulduk inşaallahCanım hoş geldin aramıza. Ben Ebru. 37 yaşımdayım. 2 gün sonra doğum günüm. 38 oluyorum. Evliyim. 2 kızım var. Kırıkkale' de yaşıyorum. Kilolarımız çok yakın birbirine. İnşallah en kısa zamanda kurtulacağız tüm fazla kilolarımızdan.
Birazdaha iyiyim çok şükür.Regl de oldum haftaya çok daha iyi olurumGeçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?
Duruma bir bakayım seni en kısa zamanda yeniden ana listeye alalım. Liste ister istemez fren görevi görüyor. Ben kendime geldim sayılır. Seni de getiririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?