Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bazen hayatın seni çok sıkıştırdığı günlerden bi rgün yaşıyorsun, öyle demek bugün cuma yarın calısıyormusun bılmıyorum ama haftasonu geldi rahatla biraz Meltemesintisi80 spora devam edıyormusunuz sürekli ne sıklıkla yapablliyorsunuz?

Haftada 4 yada 5 gün sporumu yapıyorum ama bugün hem parol hem de dolarex içtim başımın ağrısı geçsin diye.Zor olan iş kazası yada hastane,emniyet vs koşturmak değil aslında. İş verenle uğraşmak asıl zor olan.İnsanı esas yoran bu. sorunları çözemeyen adamların yönetici olması korkunç birşey.Bir de buna benzer zor durumlar tekrarlanınca gerçekten yorulduğumu hissediyorum

Geçmiş olsun canım. Şükür ciddi bir şey değilmiş.

Bir sürü alıntı yaptım. Yoğunluktan hiç birine cevap veremedim. Şimdi alıntıların hepsi iş yerinde kaldı

Bu arada kilo bildirimimi de yapmamışım.

Geçen hafta: 72.5

Bu hafta : 72 Aslında daha güzel bir sonuç alırdım ama reglden kaynaklı ödemim var hala. Haftaya inşallah bomba gibi bir sonuçla geleceğim

Canım hoş geldin aramıza. Ben Ebru. 37 yaşımdayım. 2 gün sonra doğum günüm. 38 oluyorum. Evliyim. 2 kızım var. Kırıkkale' de yaşıyorum. Kilolarımız çok yakın birbirine. İnşallah en kısa zamanda kurtulacağız tüm fazla kilolarımızdan.

bende regl dönemindeydim kaptan LAydLiNe sonuc bekledıgımden kötü cıkmadı ama,hibisküs biberiye ve yeşilcay mutlaka iç gün içerisinde ödem için...

sonuca bakabilirsin yukarıda var bak yazdım

bende regl dönemindeydim kaptan LAydLiNe sonuc bekledıgımden kötü cıkmadı ama,hibisküs bşberş ve yeşilcay utlaka iç gün içerisinde ödem için

Yeşil çayı çok seviyorum canım normalde hep içerim ama. Bitmiş maalesef, almayı da unuttum. Umarım markete gittiğimde aklıma gelir.

Günaydın herkese.Bi kac gundur cok kotuydum.Dr.a gittim.Besin zehirlenmesiymis.Kusma karin ağrısı mahvetti beni.Serum verdiler.
Geçen hafta:60.7kg
Bugun:60.0kg
Fark 700gr.Hicbisey yiyemedigim için.

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?

bırde mısırpüskülü ve kiraz sapı ıcebilirsen cok yı arada degıstırerek ıcmelısın

İyi hatırlattın. Akşam yola çıkarken kiraz sapımı yanıma alayım. Yoğunluktan unutuyorum hep. Bir de kahve ve çay çok tüketiyorum. Onları biraz azaltmam lazım.

*** 13. Takım 652. Etap ***

dira90(60.5/60/0.5/%0.83)
LAydLiNe(72.5/72/0.5/%0.69)
Meltemesintisi80 (55.1///%)
Kilosu sabit
pessinus(72.6/72.9/-0.3/%-0.41)

13. Takım ortalaması: 0.277

Kızlar bu hafta da maalesef ki ortalamamız 0,30 un altında kaldı ve sarı kart aldık. Haftaya mutlaka ilk 3 e girip bunu sildirmemiz lazım. Meltemesintisi80 özellikle senden çok şey bekliyorum haftaya. Ona göre hazırla kendini lütfen. Bir de kilo bildirimi yaparken lütfen dikkatli olun. Çünkü hafta içi kilolarınızla cuma kilolarınızı karıştıyorsunuz. Hadi bakalım toparlanalım hep birlikte. Yeni arkadaşlarımızda geldi. Oldukça aktifleşmeye başladık. Menülerimizi her akşam mutlaka yazıyoruz. Artık yazarak takip etmeye başlayacağım. Sayımız çoğaldı. O yüzden dikkatli olun bütün kaçamaklarınızı not alacağım.

Yeni gelen arkadaşlarımın da başlayış bilgilerini not aldım. İnşallah haftaya free listemizi de hazırlayacağım. Şimdi çıkmam lazım. Akşam İzmir' e gitmek için yola çıkacağız. Hafta sonu ara ara gelmeye çalışacağım ama akşamları mutlaka menü kontrolü yapacağım. Lütfen kaçamak yapmayın. Hem kendimize hem takıma zarar veriyoruz kaçamak yaparak. Hafta sonunu iyi atlatırsak haftaya cumaya hepimiz güzel sonuçlar alırız

Hoşbulduk inşaallah

Iyi akşamlar bugunki menümü vereyim
Kahvaltı 08.30
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
1dilim peynir
Limonlu Salatalik marul

14.00
Yarım muz
Ceviz badem kuru kayısı
Nanelimon cayi.1fincan

18.30 Akşam
1dilim tb ekmek
1kase tavuksuyuna şehriye çorba
1kase yoğurt

2lt su
Spor bikac gün yok.Kendimi toparlayana kadar.

Selam kızlar

Hem hastayim, hem misafir ağırladim, hem eşim bu aksam gece yarisi ancak gelecek.. Cocugu yikamaya halim kalmadı resmen

Sabah limonlu su

13.30 1 yumurtadan menemen, ıhlamur

16-18 arası sofradaydik misafirlerle, yaklaşık olarak. Kısır ve brokoli, karnabahar, havuctan oluşan salata yedim. Hamurişi ve tatlilara el sürmedim şükür. (Ama bazen buraya menu yazdiktan sonra gece yarısı kendimi tutamayip birşeyler yedigim oluyor. Sofrada onca cesite karsi kendimi frenliyorum ama gece kacamaklarini tamamen kesemiyorum cok üzgünüm)

19.30 4 yemek kaşığı patlican beğendi az etli, yogurt

2 litre su. Yatana kadar 2 bucuk yaparım

Geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin.
Menüm
Sabah 10 : limonlu sıcak su.
Sabah 11. :. Sebzeli patates püresi
Öğle 14. 1 kase tarhana çorbası
İkindi 16 30. 1elma
Akşam 18 30. 5kaşık kısır bol salata.

1saat evde hızlı yürüyüş yani 7200adım
3litre su

Duruma bir bakayım seni en kısa zamanda yeniden ana listeye alalım. Liste ister istemez fren görevi görüyor. Ben kendime geldim sayılır. Seni de getiririz inşallah

hadi bakalım... yola gelmem lazım...

pazartesi gününden beri kızımla uğraşıyorum. dağıldı hastalıktan...
bugünkü listem gelsin

saat 9.30
2 kaşık yulaf, 2 kaşık granola 1 bardak süt karışımı

saat 13.30
et köfte, 1 dilim ekmek, salata,

16.30
1 dilim ananas

18.30
salata. 2 ceviz, 1 kk peynir

20.30
5 kestane, 1 mandalina

2 L su

3 gündür kilom 63.00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…