Böbrek taşı olanlar için de çok faydalı.Gercekten ise yariyorAyrıca vücudu toksinlerden arındırıcı ve ödem attırıcı özelliği de varmış
yaz yaaaazGilaburu duydum ama hic tadina bakmadım.
Dun o kadar berbat bir menum vardi ki, yazmaya utandım
Tadı ilk içenlere garip geliyor. Ama sonradan mübtelası bile olanlar varGilaburu duydum ama hic tadina bakmadım.
Dun o kadar berbat bir menum vardi ki, yazmaya utandım
Gunduz bir ev gezmesindeydim. Sadece sarma yedim. Sen bisey yemedin diye illa yanima paket yaptı verdi.yaz yaaaaz
Bebegim dogdugundan beri dort gozle bekliyorum, 1 gun gecikse elim ayagim titriyor korkudan. Sancisina, migrenine raziyimGaliba mens dönemim geliyor.Bu baş ağrısının başka açıklaması olamaz!!
Geçmiş olsun..Galiba mens dönemim geliyor.Bu baş ağrısının başka açıklaması olamaz!!
Olsun canım napacaksın...arada olur öyle...sonraki günler toparlarsın..ah bu misafirlikler yok mu..bende daha çok memlekete gidince döyle oluyorum. Bütün gezmeler birikiyo ve birinde az yesem, üçünde tutamıyorum kendimiGunduz bir ev gezmesindeydim. Sadece sarma yedim. Sen bisey yemedin diye illa yanima paket yaptı verdi.
Aksam yemeginde de brokoli havuç salatasi yedim. Hersey guzeldi oraya kadar.
O ikram paketini de eşim yemeyince, gecenin bir vakti ben yedimsen de su boregi, ben diyeyim hashasli revani..
Üfffff götüüür :)) Bana ne oldu bilmiyorum. Tartı sapıttı dün iyice 56 yı gördüm.Sinirden pilates yaptım.bugün de koşacağım ama eğer regl şişliği ise bittikten sonra belli ediyor zaten kendini. 1 kg fark eder mi;inanın ediyor! Cuma doktor randevum var ;bakalım kan sonuçları ne gösterecekGunduz bir ev gezmesindeydim. Sadece sarma yedim. Sen bisey yemedin diye illa yanima paket yaptı verdi.
Aksam yemeginde de brokoli havuç salatasi yedim. Hersey guzeldi oraya kadar.
O ikram paketini de eşim yemeyince, gecenin bir vakti ben yedimsen de su boregi, ben diyeyim hashasli revani..
Vücutta bi şişkinlik ödem yada mens durumunda 1-1,5 kilo fazla çıkıyor. İnşallah kan sonuçlarınız iyi gelir..Üfffff götüüür :)) Bana ne oldu bilmiyorum. Tartı sapıttı dün iyice 56 yı gördüm.Sinirden pilates yaptım.bugün de koşacağım ama eğer regl şişliği ise bittikten sonra belli ediyor zaten kendini. 1 kg fark eder mi;inanın ediyor! Cuma doktor randevum var ;bakalım kan sonuçları ne gösterecek
Kesinlikle 1 kilo oynuyor. Doktorun ne diyeceğini ben de merak ediyorum vallaÜfffff götüüür :)) Bana ne oldu bilmiyorum. Tartı sapıttı dün iyice 56 yı gördüm.Sinirden pilates yaptım.bugün de koşacağım ama eğer regl şişliği ise bittikten sonra belli ediyor zaten kendini. 1 kg fark eder mi;inanın ediyor! Cuma doktor randevum var ;bakalım kan sonuçları ne gösterecek
Tam 3 aydır bu gruptayim, kaptanin 3 kere menu yazdığına denk gelmedimBu arada bizim kaptanı da özledik yaa...Ebru kaptanım nerelerdesin? Bi ses ver motive et bizi...
aslında adet olmam da iyi oldu.Bu hormon testleri adetin 2. yada3. günü daha düzgün sonuç veriyordu.Kesinlikle 1 kilo oynuyor. Doktorun ne diyeceğini ben de merak ediyorum valla
Benim kacamaklarin yaninda cerez bile degil ama senin menulerine gore biraz fireli bir gun olmus.18.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,1 çeri domates,1 salatalık,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
4 kaşık kuru fasülye,3 kaşık kadar da pilav,mor lahana salatası,yoğurt
Ara:
soda
Kaçamak:)
tek şekerli kahve, 2adet kremalı fıstıklı bisküvi
Akşam 20:00
fırında tavuk ( brokoli,havuç ve tatlı patates ile)
Spor: yoooğğğh
Su:2,5-3 lt oldu bugün
Adetin 3.gunu bakilan hormonlar genelde dogurganlikla ilgili olanları. Ama adet duzeni de etkili kilo vermedeaslında adet olmam da iyi oldu.Bu hormon testleri adetin 2. yada3. günü daha düzgün sonuç veriyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?