aslında tatlı patates normal olandan daha iyi.Protein miktarı ve lif miktarı daha yüksek ve nişastası daha az.O yüzden tercih ediyorum ama evet bisküviler çok iyi olmadıBenim kacamaklarin yaninda cerez bile degil ama senin menulerine gore biraz fireli bir gun olmus.
Sekerli kahve, pilav, kuru fasulye, bisküvi, tatli patates.. Aslinda bisküvi harici tolere edilebilir bence. Ama sen cok sıkı yaptigin icin artıyı hemen görürsün
hepsine baktıracam. adetlerim de düzenli aslında..artık baktıracağımAdetin 3.gunu bakilan hormonlar genelde dogurganlikla ilgili olanları. Ama adet duzeni de etkili kilo vermede
Yılbaşına kadar 3 kg gitmez sanmıyorum:/Kizlar selam nasilsiniz? az kaldi cumaya, nasil gidiyor diyetler?
Meltem seni mezun ediyor muyuz yilbasi oncesi?
neden, mens de gelmis, bence cuma guzel eksi geliyorYılbaşına kadar 3 kg gitmez sanmıyorum:/
toplamda 63 ten 55 e düşmüştüm. geçen baktım 56 yım.Yani iki günde inşallah bu şişlik inerse bakıcaz:))neden, mens de gelmis, bence cuma guzel eksi geliyor
Keşkem benim olsaaatoplamda 63 ten 55 e düşmüştüm. geçen baktım 56 yım.Yani iki günde inşallah bu şişlik inerse bakıcaz:))
ilk sayfadaki formu doldurup kopyala yapıştır yap.günlük menü ve aktiviteni bildiriyorsun.Bir de cuma-pzt kilo bildirimi var.Kaptan uygun görürse takıma giriyorsun mezun olmak için:) Ve hoşgeldin :)merhaba buraya çağırdılar ama..
Merhaba, neden kaybettin motivasyonunu?Merhaba kızlar ben hiç motive olamıyorum biri bana gaz verse çok iyi olacak
guzel olmus canim menun, bugunu de hafif geciriyorsan yarina guzel bir eksi gelebilirDun gece fazla gec saatte anlamsiz seyler yedigim icin bugun gune gec başladım.
Sabah limonlu su
13.00 2 tabak bulgurlu yayla çorbası
16.00 ceyrek simit, bir mandalina
20.00 2 yemek kasigi pilav, 5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, salata, yoğurt
2 litre su
senin boyun da uzun diye hatirliyorum, belki kendine surdurulebilir bir hedef secmedin mi acabatoplamda 63 ten 55 e düşmüştüm. geçen baktım 56 yım.Yani iki günde inşallah bu şişlik inerse bakıcaz:))
bu menu pek olmamis, manti ve pasta ufak bir cezayi hakediyor. Saglik problemin yoksa 50 mekik+100 squat yapabilirsin mesela?İyi akşamlar
Menü
10.00. Limonlu sıcak su
11.30. 1 tabak patatesli salata
14.00. 4 kaşık sulu köfte- yarım portakal
17. 30. 1 kase mantı- yarım tabak salata
19.00. 1 bardak gilaburu suyu
20.30 yarım dilim ıspanaklı pasta-3 bardak çay(birer çay kaşığı şeker ile - eskiden bi bardağa 3 çaykaşığı şeker atardım
3litre su -1 saat yürüyüş
heheh ben de ayni seyi dusunmustumKeşkem benim olsaaa
cocostar olmasaymis cok iyi menuymus, onun icin 50 mekik?Iyi akşamlar kızlar.herkes iyidir umarım.Bugunki menümü yazayım da kaçayım ben oğlum uyursa hemen uyucam.Zombi gibiyim uykusuzluktan.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 9.00
1yumurtadan menemen yarisi
1dilim ekmek
1kk peynir 2zeytin Salatalik
12.00
Yarım arjantin elma
3badem 2kuru kayısı
15.30
2kepekli grissini
Yeşilçay 1kupa limonlu
1minik cocostar kurabiye(kendimi tutamadim)
19.00 Aksam
2kasik bulgur pilavı
1kasik et sote
2kasik taze fasulye
Salata
1bardak ayran
2lt su
1mile leslie.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?