Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aslında tatlı patates normal olandan daha iyi.Protein miktarı ve lif miktarı daha yüksek ve nişastası daha az.O yüzden tercih ediyorum ama evet bisküviler çok iyi olmadı

İyi akşamlar
Menü
10.00. Limonlu sıcak su
11.30. 1 tabak patatesli salata
14.00. 4 kaşık sulu köfte- yarım portakal
17. 30. 1 kase mantı- yarım tabak salata
19.00. 1 bardak gilaburu suyu
20.30 yarım dilim ıspanaklı pasta-3 bardak çay(birer çay kaşığı şeker ile - eskiden bi bardağa 3 çaykaşığı şeker atardım

3litre su -1 saat yürüyüş

Iyi akşamlar kızlar.herkes iyidir umarım.Bugunki menümü yazayım da kaçayım ben oğlum uyursa hemen uyucam.Zombi gibiyim uykusuzluktan.

Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 9.00
1yumurtadan menemen yarisi
1dilim ekmek
1kk peynir 2zeytin Salatalik

12.00
Yarım arjantin elma
3badem 2kuru kayısı

15.30
2kepekli grissini
Yeşilçay 1kupa limonlu
1minik cocostar kurabiye(kendimi tutamadim)

19.00 Aksam
2kasik bulgur pilavı
1kasik et sote
2kasik taze fasulye
Salata
1bardak ayran

2lt su
1mile leslie.

Merhaba kızlar ben hiç motive olamıyorum biri bana gaz verse çok iyi olacak
Merhaba, neden kaybettin motivasyonunu?
Hedefine ulasinca giyecegin elbiseleri dusun, bu ise neden basladigini hatirla
hem zayiflamak diye bakma sadece, saglikli yasamak onemli.
Neler yaptin bugun mesela? Hic spor yapabildin mi?
Suyu sakin ihmal etme

guzel olmus canim menun, bugunu de hafif geciriyorsan yarina guzel bir eksi gelebilir

toplamda 63 ten 55 e düşmüştüm. geçen baktım 56 yım.Yani iki günde inşallah bu şişlik inerse bakıcaz:))
senin boyun da uzun diye hatirliyorum, belki kendine surdurulebilir bir hedef secmedin mi acaba
benim gecen hafta oyleydi, persembe kilom sabitken (cok sis hissediyordum senin gibi), cuma -900 gelmisti

bu menu pek olmamis, manti ve pasta ufak bir cezayi hakediyor. Saglik problemin yoksa 50 mekik+100 squat yapabilirsin mesela?

cocostar olmasaymis cok iyi menuymus, onun icin 50 mekik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…