Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe
Kaptanım.dün ekmek beyaz ekmekti 1dilim ince olandan.Disarda yedim.
Kısır da ee pirinç yasaklı olunca bulgur daha iyi oluyor bi de siskinlik yapmasaydi

Geçen hafta :

Sinameki var canım içerisinde. Diğerleri sağlıklı ama sinameki faydalı görünse de dediğim gibi bağırsaklara zarar verebiliyor uzun vadede ve tembelliğe neden oluyor. Dediğim gibi evdeki bitene kadar iç ama bittikten sonra yenisini alma bence.

LAydLiNe
Kaptanım.dün ekmek beyaz ekmekti 1dilim ince olandan.Disarda yedim.
Kısır da ee pirinç yasaklı olunca bulgur daha iyi oluyor bi de siskinlik yapmasaydi

Kısır çok sağlıklı zaten benim düşüncem ama dediğin gibi şişkinlik yapıyor. Cumadan sonra yenmesi daha mantıklı ama yine de çok güzel bir sonuç aldın bu hafta. İnşallah haftaya da böyle güzel bir sonuç göreceksin.

Inşallah.Bu bile baya moralimi düzeltti.Yeni yila 60dan kurtuldum sonunda

Tamam kaptan...bu arada kilo bildirimimi yaptım...önceki sayfada ...yorum yapmadın...sanırım görmedin..listeye almayı unutma beni..

Süpermiş:) benim eşim de evliliğin başlarında beceremiyorum diye sonraları da her istediğinde yapmıyorum diye(ki sürekli olsa yer) et yemekleri yapıyor evde:) pirinç inan ki olmasa aramam bulgur daha çok seviyorum ona nazaran onu da ayda bir ancak yaparım ama gel gör ki kızım da eşim de bunu daha çok seviyor. Evdeki pirinci basmati olatak değiştirdim ki hasarı en aza indirgeyrbileyim diye:)

LAydLiNe sen de ben de aylardir hep ayni seyleri yaziyoruz karsilikli evimizin duzeni bu sekilde, esim isten gec geliyor malesef, sofraya oturmak da gec saate kalıyor. Bu yuzden kahvaltiyi gec ediyorum. Aslinda gun icinde yeterinde dikkat edebilsem verebiliyorum bu sekilde. Bu hafta misafirlikler azdi galiba, guzel vermisim

Biz de yılbaşı tatili için birkac gun kayinvalidelerin yazlığına gideceğiz. Pratik ve varsa onu pişirip yeriz. Menu yazarim ama pek saglikli olacagini sanmiyorum

Biliyorum ama böyle giderse zor olacak bu iş diyorum. Sen öğünlerini kendine göre düzenle. Eşin geldiğinde onunla birlikte otur sofraya ama yemek konusunda eşlik etme. Ya da hafif bir şekilde eşlik et demiştim bende Ama bu kahvaltının geç olmasının bahanesi olamaz

Biz de yılbaşı tatili için birkac gun kayinvalidelerin yazlığına gideceğiz. Pratik ve varsa onu pişirip yeriz. Menu yazarim ama pek saglikli olacagini sanmiyorum

Kilo almamaya çalış yeterli bence Dönüşte daha dikkatli olursun. Bol hareket etmeye çalış.

Oo maşallah çok güzel kilo vermissin canım korktum seNden ben hala yerimde sayıyorum.tebrik ederim...
3 ayi gecti bu gruptayim 67.1 ile başladım. Geldigim rakam ortada ayda 1 kilo bile degil. Surekli verdiklerimi geri aliyorum kendi icimde. Sadece bu hafta geniz akintim cok fazla oldugu icin istahim yoktu o yuzden az yedim

*** 13. Takım 654. Etap ***

dira90(60.3///%)
LAydLiNe(72.7///%)
Meltemesintisi80 (55.1///%) İzne ayrılmak istiyor.
pessinus(72.3///%)
Aysegul 6666 (///%) Yeni Üye Baş.Tarihi : 12.12.2019 Baş. Kilosu :92.5 Hedef :75

13. Takım ortalaması:

Portakal suyu kaç kaloriymiş? Suyu yerine portakalı direkt yesen posasından da faydalanırsın bence. Browni olmamış, saati de geç. Aynen dediğin gibi suyu arttırman lazım.

Bir arkadaşıma kahveye gitmiştim, taze sıkılmış olarak ikram etti, ben de mümkün olduğunca meyve şeklinde tüketmeye çalışıyorum... 1 subardağı (250 ml) portakal suyu yaklaşık 120 kal imiş. hem samsung health uygulamasında hem de internette benzer değerler var... bana da daha çok olması gerekir gibi geliyor... 3 kesme şekerin vereceği tatlılıkta olduğu düşünülürse mantıklı aslında...browni sadece 2 çatal aldım kahvenin yanına... almasam daha iyi olurdu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…