- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Günaydın kızlar
Gecen cuma: 60.3kg
Bugun:59.5 kg.
Fark-800gr
Sonunda 60dan kurtuldum
Senin kilon nasıl kaptan?Harika bir sonuç maşallah
Şu an benim hedef kilomdasın
Ee ucunda hasta olmak var.Hava da pis olunca evde spor yapmak daha mantıklı geliyo bana.
Ben de yazayım menümü de bişey yemeyim artık..
11.00. 1 tavada yumurta, çeyreğin yarısı kadar ekmek, 5 zeytin, 1 elma
14.00. 8 yaprak sarması,1 portakal, 1 ceviz
17.30. 1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Birazdan 2-3 bardak da çay içerim
1,5 saat yürüyüş-. 50+50 aletli mekik, 3 litre su.
Bugun kahvaltı yapmaya çalıştım. Saati yine geç oldu biliyorum. Kızı uyutunca bende uyudum,kahvaltı yine geç kaldı.
Teşekkürler kaptanım.Hep sabitti kilom artik tam pes etme noktasindayken -gordumHarika bir sonuç maşallah
Şu an benim hedef kilomdasın
Bende spor salonuna gidecektim ama ayarlayamadım zaman yokki.Ama evde halim oldukça yapıyorum.Eve gelince yorgun olmazsamEvde spor yapamayanlardanım ben maalesef ama en kısa zamanda bu konuya çözüm bulacağım. Sporsuz olmuyor
Cocuk grubuna cevirdim burayiben zaten yan korumasi çıkan besik almistim, yanimda uyumasi hayalimdi ama 7 ay yerde gökte hic bir sekilde uyumadi. 7 aylikken odasini ayirip uyku eğitimi vermek zorunda kaldım. Hersey cok guzeldi gece yatip sabah kalkardi, gece uyku arasi ben uyandirirdim emsin diye. Buyudukce duzen bozuldu. Beni odada gorunce uyumuyor, eger yatirip odadan cikmaya ikna edersem cok guzel uyuyor. Ama ikna olmayinca 2 saat ninni soyletiyor. Surekli al beni diyor. Her cocuk anneyi gorunce huzur bulur uyur, benimki tam tersi. Benden başka kim uyutsa kolay uyuyor, bana nazlanıyor bu sabah da hasta kalktı yine. Tadimiz yok
Teşekkür ederim. Kahvaltı yapmaya çalışıyorum..evet beyaz ekmek..zaten haftada yediğim toplam ekmek yarım ekmek bile etmiyor. Diğer ekmeklerin tadına alışamadım..evde benden başka yiyen olmayınca da bayatlıyor farklı ekmekler..bende az yiyerek tolere edeyim dedim..Kahvaltı yaptığın için mutlu oldum, saati geçte olsa kahvaltı yapılmış. Zamanla daha erken saate çekebilirsin bunu inşallah. Ekmek beyaz ekmek miydi? Gayet güzel bir menü görünüyor buradan
Alıntılamışım buna cevap yazmamışım. Yine çilek25.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 çeri domates,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
patlıcan salatası,mor lahana salatası,yoğurt
Ara:
1 salatalık, 10 adt çilek
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
yeşil smoothie ( ıspanak,salatalık,kivi,yarım limon,toz zencefil,maydanoz,nane,dere otu)
Spor: ev temizliği,30 dk pilates yapılacak.(akşam güncellerim)
Su:2,5 lt
Benim kendime sabah hedef koymam daha iyi işe yarıyor bende
Bu aralar takımda bir kısır furyası var sankiIyi akşamlar kızlar.
Kahvaltı 08.oo
1kepekli ekmekten peynirli domatesli biberli tost 3zeytin salatalik
13.00
1fincan çay 2grissini kepekli
16.00
Yeşilçay
1kase bol yeşillikli kisir
18.30 Akşam
1kase mercimek çorbası
Yağsız limonlu salata
Birazdan 1fincan ıhlamur içerim.
2.5lt su
Spor yok.bugun çok yoruldum.
Bence güzel bir menü olmuş. Kaçamaksız olması önemli olanİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
8.00
Mantarlı omlet, 20 gr kadar hellim peyniri,2 ceviz
13.30
Barbekü soslu tavuk,salata(sabahtan çok yoğundum ara öğün falan yapamadım öğlen de dışarıda ancak bu kadar oldu)
16.00
Yarım fincan şekersiz latte
18.45
2 kaşık et sote,1 kase yayla çorbası
Birazdan yeşil çay içeceğim
Su şimdilik 2 lt oldu en az 2.5 yaparım onu yatana kadar
Şüphenden kurtulmana sevindim çünkü o şüphe insanı kötü etkiliyor kilo açısından. Baklava olmamış. Kahvaltı çok geç. Bence senin bütün sorunun öğün saatlerinde. Öğün saatlerini düzenleyemezsen eğer kilo vermen çok zor zaten ayrıca almaya da çok meyilli olursun. Kış mevsiminde akşam yemeği için 20:00 çok geç bir saat.Sabah limonlu su
11.30 1 yumurta, 3 ceri domates, 1 kk peynir, 5 zeytin, ballı zencefil Çayı
16.00 bir tabak kisir, zeytinyagli soslu brokoli karnabahar
20.00 kiymali lahana yemegi ve 1 baklava
Su 2 litre
Cook sukur hamilelik şüphem sona erdiama oglancik uyumuyor da uyumuyor. Ne gece ne gunduz oyle yorgun ve bitkinim ki. O oglen veya gece uyudugu anda kendimi mutfağa atıp ne bulursam yemek istiyorum
Uyku eğitiminden bahsedecektim ama sen zaten vermişsin uyku eğitimini. Arada böyle oluyor. Biraz sabredersen eminim yakın zamanda geçecektir. Yanına çok almamaya çalış bu yaşlarda.25 aylık. Besige koyup yaninda bekliyorum genelde 1 bucuk saat sürüyor uyumasi. Artik dilimde ninni soyleyecek derman kalmıyor. Gece teroru mudur nedir 3 gibi uyanıyor, 1 2 saat geri uyutamiyorum, uyku arasi da sakinlesmiyor bir turlu, her gece mutlaka ayni şey. Öğlen de ayağımda sallıyorum zorla. Yarim saat uyuyup kalkıyor. Gece yine ayni..
Portakal suyu kaç kaloriymiş? Suyu yerine portakalı direkt yesen posasından da faydalanırsın bence. Browni olmamış, saati de geç. Aynen dediğin gibi suyu arttırman lazım.kalori hesabı ile diyet stresine de girmiyorum ben.. cıslardan mümkün olduğunca uzak duruyorum, minik ısırıklarla kendimi tatmin ediyorum...
ama bugün turşu yedim, yarın ödem olabilir bünyede...
listem gelsin
bugün resmen sebze günü yaptım kendime...
9.30
1 fincan granola 1 bardak süt
bu ikili yeni favorim. markette granola bulmakta zorlanıyorum, bi de fiyatı çok yüksek
meğer yapımı çok kolaymış, bundan sonra kendi damak keyfime göre yaparım
11.30
türk kahvesi
taze sıkım portakal suyu 1 su bardağı
15.00
2 kepçe kıymalı pırasa
18.30
1 kepçe kapuska
1 sk ıspanak yemeği
biber ve kelek turşusu
1 dilim dukan ekmek
19.30
kahve yanında 1/3 eti.browni ıslak kek
1.5 litre su
suyu artırmam. lazım
23.30
küçük bir kase zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
F filmgibi akşam yemeği için çok güzel uyarılarda bulunmuş. Bence onun tavsiyelerini dinle.Herkese günaydın
26.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 çeri domates,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,,limonlu çay,3 adt form peksimet
Öğle 12:30
toga çorbası,biraz mercimekli köfte,mor lahana salatası,yoğurt
Ara:
1 salatalık, 1 adt kivi
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
yeşil smoothie ( ıspanak,salatalık,kivi,yarım limon,toz zencefil,maydanoz,nane,dere otu)
Spor:30 dk pilates yapılacak.
Su:2,5 lt
Not: bu arada dün 10.000 adım yürümüşüm. Bugün de işletmede çok işim olduğundan adım sayım fazla olur. Ayrıca dün akşamdan beri limonlu sıcak suya 3 çk kemik suyu karıştırıp içmeye başladım.Bakalım;iyi etkilerini görürüz inşallah
Menün çok güzel. Sabretmenin sonucunda da bugün güzel bir sonuç gördün tartıda şükürIyi akşamlar herkese.Bugunki Menum
Sabah limonlu su
Kahvaltı 09.00
Biberli omlet
1dilim peynir 3zeytin
1cay kas. Fıstık ezmesi
12.00
Sekersiz türk kahvesi
1kucuk avuç badem kuru kayısı elma
16.00
Tavuk sis bol salata 1dilim ekmek
Ayran
18.30
Yeşilçay
2lt su
Spor yok bugün.Uykusuz ve yorgun bir gundu
İyi yapmışsın çünkü şişkinlik yapıyor. Akşama da turşu yemişsin zaten. Genel anlamda güzel bir menü.Bugünkü menum
Kahvaltı sabah 8 de
1 kase çorba
1 dilim peynir
Saat 10bucukta cay ve 2 galeta
Saat 3te
1 kase çorba
2 yemek Kaşıgi cacık ve kuru fasulye(şişkinlik yapar diye çok yemedim)
Saat 5 buçukta
1 tabak et yemeği
Bikac parca turşu
Şu 2bucuk lt
Spor 1 mil leslie ve egzersiz hareketleri
LAydLiNe
Kahvaltı saati haricinde gayet güzel. Misafirliği güzel atlatmışsın.Benim menüm ise
10.00. limonlu sıcak su
11.00. 3 kaşık yumurtasız menemen, yarım dilim ekmek, 1 elma
15.00. 1 patatesli börek, 3 çiçek dolması,3 bardak çay
18.30. 1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
20.00. Biberiyeli form çayı
3 litre su -1 saat yürüyüş
Bugun öğleden sonra komşuda gün vardı.Bu yüzden kahvaltıyı hafif yemeye çalıştım. Misafirliğe de iyi atlattım sayılır..
Bayılırım ben. Annem çok güzel yapar. Çocukluğumdan beri yerim severek. Bulgurlu mu doldurmuşlar?Çiçek dolmasını bilirmisiniz bilmiyorum kabağın sarı çiçeğinin içi doldurularak yapılıyo. Miktar olarak 1çiçek dolması=2 küçük yaprak sarması
Tartı öncesi keşke yemeseydin nohutu ama seçeneğin yokmuş. Ekmek ne ekmeğiydi? Pilav ne pilavıydı? Su 2 lt oldu mu?İyi akşamlar kızlar
8.40
1 haşlanmış yumurta,çeyrek ekmekten tost,3 te 1 avokado,3 kiraz domates
13.20
1 kase etli nohut,2 kaşık pilav
18.30
1 kase yayla çorbası, 3 kaşık et sote,kornişon turşu
Birazdan sütlü filtre kahve içeceğim. Su şimdilik 1.5 lt yatana kadar en az 2 lt yaparım. Bugün menüm bol karbonhidrat oldu öğle yemeğini görevlendirme okulunda yiyorum olan yemek buydu seçeneğim yoktu. Ama tabi karnımı feci şişirdi nohut. Bana pek iyi gelmiyor nedense. Çok da severim halbuki
Tartı öncesi kısır yemesen iyi olurdu. Kahvaltının saati çok geç. Güne bu kadar geç başlamamak lazım bence. Otomatik akşam yemeğinin saati de geçiyor.Sabah limonlu su
12.30 ince cigkofte lavasinin icine beyaz peynir, domates, salatalık, dereotu
15.00 3 kasik kısır ve yeşillik, ihlamur
18.00 kiymali tarhana çorbası, yağsız tuzsuz salata
20.00 kiymali lahana yemeği
2 litre su
Aynen sabah toplanıp hemen doldurulması lazım.Balayinda bodruma gitmiştik ilk kez orada yemistim bayılmıştım. Bir daha da rastlamadim bir yerde. Incecik zar gibi bir dolma. Sabah gunes dogarken acikken toplanması ve hemen doldurulması gerekiyor diye duymustum. Sonra kapatiyormus yapraklarını
Canımı çektirdiniz yaaaaaEvet aynen öyle..çook lezzetli ve sağlıklı.bende ilk defa Kayseri'de gördüm yedim. Kaynanam çok güzel yapar. Sabah güneş doğmadan kabak çiçekleri kapanmadan toplanması lazım. Geç kalınırsa yapraklar kapanıyo.Bulgurlu içle doldurulup yaprakların sivri yerleri içe bükülüp kapatılıyo. Toprak çanakta pişiriliyo.
Ekmek maalesef beyaz ekmek vardı evde pilav da pirinçti. Evde pek tercih etmiyorum ama okulda sık çıkıyor çocuklar yiyor diyeAlıntılamışım buna cevap yazmamışım. Yine çilekTadı nasıl oluyor smothie' nin. Çok sağlıklı görünüyor
Bu aralar takımda bir kısır furyası var sankiGayet güzel bir menü canım
Bence güzel bir menü olmuş. Kaçamaksız olması önemli olan
Şüphenden kurtulmana sevindim çünkü o şüphe insanı kötü etkiliyor kilo açısından. Baklava olmamış. Kahvaltı çok geç. Bence senin bütün sorunun öğün saatlerinde. Öğün saatlerini düzenleyemezsen eğer kilo vermen çok zor zaten ayrıca almaya da çok meyilli olursun. Kış mevsiminde akşam yemeği için 20:00 çok geç bir saat.
Uyku eğitiminden bahsedecektim ama sen zaten vermişsin uyku eğitimini. Arada böyle oluyor. Biraz sabredersen eminim yakın zamanda geçecektir. Yanına çok almamaya çalış bu yaşlarda.
Portakal suyu kaç kaloriymiş? Suyu yerine portakalı direkt yesen posasından da faydalanırsın bence. Browni olmamış, saati de geç. Aynen dediğin gibi suyu arttırman lazım.
F filmgibi akşam yemeği için çok güzel uyarılarda bulunmuş. Bence onun tavsiyelerini dinle.
Menün çok güzel. Sabretmenin sonucunda da bugün güzel bir sonuç gördün tartıda şükürEkmek ne ekmeğiydi?
İyi yapmışsın çünkü şişkinlik yapıyor. Akşama da turşu yemişsin zaten. Genel anlamda güzel bir menü.
Kahvaltı saati haricinde gayet güzel. Misafirliği güzel atlatmışsın.Form çaylarından uzak durmak lazım canım. İçebiliyorsan sadece yeşil çay iç. Form çayları bağırsakların florasına zarar veriyor. İçme bundan sonra lütfen.
Bayılırım ben. Annem çok güzel yapar. Çocukluğumdan beri yerim severek. Bulgurlu mu doldurmuşlar?
Tartı öncesi keşke yemeseydin nohutu ama seçeneğin yokmuş. Ekmek ne ekmeğiydi? Pilav ne pilavıydı? Su 2 lt oldu mu?
Tartı öncesi kısır yemesen iyi olurdu. Kahvaltının saati çok geç. Güne bu kadar geç başlamamak lazım bence. Otomatik akşam yemeğinin saati de geçiyor.
Aynen sabah toplanıp hemen doldurulması lazım.
Canımı çektirdiniz yaaaaaBuzlukta olması lazım
Ekmek maalesef beyaz ekmek vardı evde pilav da pirinçti. Evde pek tercih etmiyorum ama okulda sık çıkıyor çocuklar yiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?