Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese günaydın
27.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30

1 yumurta,1 dilim peynir ,2 çeri domates,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,1 salatalik,limonlu çay,çeyrek ekmek
Öğle 12:30
et haşlama,fasülye piyaz, salata,yoğurt
Ara:
1 salatalık, 1 adt kivi
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
çorba ( yolculuk molasında içerim)
Spor:yok
Su
:2-2,5 lt
Kilo : 55.1.den 54.8 e -300 gr LAydLiNe . yılbaşı için izne çıkıyorum . 1 hafta kadar yokum. İnternetim olmayabilir o yüzden gelecek hafta menü yazamam.

Kilo bildirimi
Geçen cuma 66
Bu cuma 66 sabit

Aslında sabit değil dün 66.2 çıktım nedense sanırım dengelemeye çalıştigim kacmaklarim bana geri döndü.oyuzden bugünkü kilonlmda 66 malesef..

LAydLiNe

Günaydın kızlar Dün çok yoğundu gelemedim Ama kendime şöyle bir iyilik yaptım. Adımsayan güzel bir bileklik aldım. Umarım motive olmamda büyük etkisi olacak Şimdi geçmişi okuyup dönüyorum. Bu hafta umarım 0,30 un altına inmeyiz yoksa ceza alacağız

Kahvaltı yaptığın için mutlu oldum, saati geçte olsa kahvaltı yapılmış. Zamanla daha erken saate çekebilirsin bunu inşallah. Ekmek beyaz ekmek miydi? Gayet güzel bir menü görünüyor buradan

2 yaş sendromu dediklerinden olsa gerek.

Geçmişi okuyorum kızlar geleceğim. Benim sonuç güzel sayılır. Hafta içi gördüğüm sonuçtan sonra buna şükür diyorum ama yerimde saymış gibi oluyorum, bir hafta al, bir hafta ver derken. Aylardır aynı yerdeyim. Ama bu kez hep ver olacak

Kahvaltı yaptığın için mutlu oldum, saati geçte olsa kahvaltı yapılmış. Zamanla daha erken saate çekebilirsin bunu inşallah. Ekmek beyaz ekmek miydi? Gayet güzel bir menü görünüyor buradan
Teşekkür ederim. Kahvaltı yapmaya çalışıyorum..evet beyaz ekmek..zaten haftada yediğim toplam ekmek yarım ekmek bile etmiyor. Diğer ekmeklerin tadına alışamadım..evde benden başka yiyen olmayınca da bayatlıyor farklı ekmekler..bende az yiyerek tolere edeyim dedim..

Alıntılamışım buna cevap yazmamışım. Yine çilek Tadı nasıl oluyor smothie' nin. Çok sağlıklı görünüyor
Bu aralar takımda bir kısır furyası var sanki Gayet güzel bir menü canım
Bence güzel bir menü olmuş. Kaçamaksız olması önemli olan
Şüphenden kurtulmana sevindim çünkü o şüphe insanı kötü etkiliyor kilo açısından. Baklava olmamış. Kahvaltı çok geç. Bence senin bütün sorunun öğün saatlerinde. Öğün saatlerini düzenleyemezsen eğer kilo vermen çok zor zaten ayrıca almaya da çok meyilli olursun. Kış mevsiminde akşam yemeği için 20:00 çok geç bir saat.
Uyku eğitiminden bahsedecektim ama sen zaten vermişsin uyku eğitimini. Arada böyle oluyor. Biraz sabredersen eminim yakın zamanda geçecektir. Yanına çok almamaya çalış bu yaşlarda.
Portakal suyu kaç kaloriymiş? Suyu yerine portakalı direkt yesen posasından da faydalanırsın bence. Browni olmamış, saati de geç. Aynen dediğin gibi suyu arttırman lazım.
F filmgibi akşam yemeği için çok güzel uyarılarda bulunmuş. Bence onun tavsiyelerini dinle.
Menün çok güzel. Sabretmenin sonucunda da bugün güzel bir sonuç gördün tartıda şükür Ekmek ne ekmeğiydi?
İyi yapmışsın çünkü şişkinlik yapıyor. Akşama da turşu yemişsin zaten. Genel anlamda güzel bir menü.
Kahvaltı saati haricinde gayet güzel. Misafirliği güzel atlatmışsın. Form çaylarından uzak durmak lazım canım. İçebiliyorsan sadece yeşil çay iç. Form çayları bağırsakların florasına zarar veriyor. İçme bundan sonra lütfen.
Çiçek dolmasını bilirmisiniz bilmiyorum kabağın sarı çiçeğinin içi doldurularak yapılıyo. Miktar olarak 1çiçek dolması=2 küçük yaprak sarması
Bayılırım ben. Annem çok güzel yapar. Çocukluğumdan beri yerim severek. Bulgurlu mu doldurmuşlar?
Tartı öncesi keşke yemeseydin nohutu ama seçeneğin yokmuş. Ekmek ne ekmeğiydi? Pilav ne pilavıydı? Su 2 lt oldu mu?
Tartı öncesi kısır yemesen iyi olurdu. Kahvaltının saati çok geç. Güne bu kadar geç başlamamak lazım bence. Otomatik akşam yemeğinin saati de geçiyor.
Aynen sabah toplanıp hemen doldurulması lazım.
Canımı çektirdiniz yaaaaa Buzlukta olması lazım

Ekmek maalesef beyaz ekmek vardı evde pilav da pirinçti. Evde pek tercih etmiyorum ama okulda sık çıkıyor çocuklar yiyor diye

Ekmek maalesef beyaz ekmek vardı evde pilav da pirinçti. Evde pek tercih etmiyorum ama okulda sık çıkıyor çocuklar yiyor diye

Çocuklar bayılıyor zaten pirinç pilavına nedense

Ben ilk diyet maceramdan sonra hiç yemez oldum. Dolayısıyla evde de yapmaz oldum. Ben yapmıyorum diye eşim yapmaya başladı. Adamcağız şu an pilav uzmanı oldu benim sayemde. Çok güzel pilav yapıyor

Form çayı değilmiş. Biberiyeli karışık bitki çayı yazıyo. Önceki 16 kilo verdiğim diyetimde haftada 3-4 kere içiyordum. Tokluk hissi veriyo ve ödem attırıcı etkisi var metabolizmayı hızlandırıyomuş. İçeriğini attım bi fikir verirsen sevinirim kaptan..

Eklentiler

• IMG_20191227_111717.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20191227_111701.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…