Baklagilleri haşlayıp buzluga koy demek istemiştim. Her aksam salatanin icine 1 2 avuç koysan guzel olurNohutu, kuru fasulyeyi, barbunyayi, yesil mercimegi haşla. Hic olmazsa aksam salatana ekleyip yersin.
Tavuk eger organik bulabiliyorsan ye. Yoksa sadece hormondan ibaret, ben eve bile sokmuyorum. Su an yılbaşı cok yaygın hindi. Tavuktan cok daha saglikli, tavsiye ederim araştırmanı.
Yani aksamlari yemeksiz geciriyorsun bence cok sagliksizhaftasonu 1 kilo kiymadan kofte yogurup sekillendirip buzluga koysan, haftada 2 aksam yesen, 1 kilo ooo seni aylarca götürür. Hem protein alirsin, hem yorulmazsin, bir kere yapip uzun sure yemis olursun. Yani cilek diye bir aksam yemegi olabilir mi
Hadi bakalım inşallah. Ben de bu kez hedefi sıkı tutup yaza 59 olmayı planlıyorum. Uzun zaman oldu 5 li rakam görmeyeli. Biliyorsun istersek başaramayacağımız hiçbir şey yokKalori hesabı gayet güzel. Ama kalori sayıyorum diye de sağlıksız yiyeceklerden çok yeme sakın
Benim çocuklar da öyleydi... zor uyur, kısa süre sonra uyanıp ağlarlardı..en son çareyi beşiğin parmaklığını kaldırıp beşiği bizim yatakla yanyana sıfır mesafe yani yapışık koymakla bulduk.. böylece onu uyuturken bende yanında yattığım için hem bana daha kolay oldu hemde çocuk gece uyandığında beni hemen yanında hissettiği için daha az uyanmaya ve daha çabuk uyumaya başladı..uykusunda dönüp bizim yatağa bile geçebiliyor beni hissedince uyumaya devam ediyordu..gerçi seninki büyümüş biraz, ben 6-7 aylıkken yapmıştım böyle odasını ayırana kadar ama çok zorlanıyorsan deneyebilirsin.. bi arkadaşım da benden görüp yapmıştı o da memnun kalmıştı.25 aylık. Besige koyup yaninda bekliyorum genelde 1 bucuk saat sürüyor uyumasi. Artik dilimde ninni soyleyecek derman kalmıyor. Gece teroru mudur nedir 3 gibi uyanıyor, 1 2 saat geri uyutamiyorum, uyku arasi da sakinlesmiyor bir turlu, her gece mutlaka ayni şey. Öğlen de ayağımda sallıyorum zorla. Yarim saat uyuyup kalkıyor. Gece yine ayni..
Cocuk grubuna cevirdim burayiBenim çocuklar da öyleydi... zor uyur, kısa süre sonra uyanıp ağlarlardı..en son çareyi beşiğin parmaklığını kaldırıp beşiği bizim yatakla yanyana sıfır mesafe yani yapışık koymakla bulduk.. böylece onu uyuturken bende yanında yattığım için hem bana daha kolay oldu hemde çocuk gece uyandığında beni hemen yanında hissettiği için daha az uyanmaya ve daha çabuk uyumaya başladı..uykusunda dönüp bizim yatağa bile geçebiliyor beni hissedince uyumaya devam ediyordu..gerçi seninki büyümüş biraz, ben 6-7 aylıkken yapmıştım böyle odasını ayırana kadar ama çok zorlanıyorsan deneyebilirsin.. bi arkadaşım da benden görüp yapmıştı o da memnun kalmıştı.
O saatte doktordaydım canım ya.Menün güzel de 10.30- 17.00 arası bişey yememişsin. Bana uzun bi süre gibi geldi. Arada bi şeyler atıştırsan daha iyi olabilirdi
Anlıyorum..bence sen çalıştığın için çocuk senden ayrılmak istemiyor..sana mızmızlanıyor..seni hep yanında görmek istiyor..dediğim yöntemi denersen faydasını görebilirsin..Cocuk grubuna cevirdim burayiben zaten yan korumasi çıkan besik almistim, yanimda uyumasi hayalimdi ama 7 ay yerde gökte hic bir sekilde uyumadi. 7 aylikken odasini ayirip uyku eğitimi vermek zorunda kaldım. Hersey cok guzeldi gece yatip sabah kalkardi, gece uyku arasi ben uyandirirdim emsin diye. Buyudukce duzen bozuldu. Beni odada gorunce uyumuyor, eger yatirip odadan cikmaya ikna edersem cok guzel uyuyor. Ama ikna olmayinca 2 saat ninni soyletiyor. Surekli al beni diyor. Her cocuk anneyi gorunce huzur bulur uyur, benimki tam tersi. Benden başka kim uyutsa kolay uyuyor, bana nazlanıyor bu sabah da hasta kalktı yine. Tadimiz yok
Anladım canım..geçmiş olsunO saatte doktordaydım canım ya.
Ben çalışmıyorum kiAnlıyorum..bence sen çalıştığın için çocuk senden ayrılmak istemiyor..sana mızmızlanıyor..seni hep yanında görmek istiyor..dediğim yöntemi denersen faydasını görebilirsin..
Balayinda bodruma gitmiştik ilk kez orada yemistim bayılmıştım. Bir daha da rastlamadim bir yerde. Incecik zar gibi bir dolma. Sabah gunes dogarken acikken toplanması ve hemen doldurulması gerekiyor diye duymustum. Sonra kapatiyormus yapraklarınıÇiçek dolmasını bilirmisiniz bilmiyorum kabağın sarı çiçeğinin içi doldurularak yapılıyo. Miktar olarak 1çiçek dolması=2 küçük yaprak sarması
Aay öyle miiBen çalışmıyorum kimisafirlik misafirlik geziyorum gormuyor musun hamilelikle birlikte bıraktım işi. Cocuk anaya doysun diye dusundum ama doyuramiyorum
Bi de çalışsan nolacak acep çocuğun ve senin halinAay öyle miibende okuldan sonra gidiyorsun sabahçısın zannettim...benim gibi izindesin yani..en iyisini yapmışsın
Evet aynen öyle..çook lezzetli ve sağlıklı.bende ilk defa Kayseri'de gördüm yedim. Kaynanam çok güzel yapar. Sabah güneş doğmadan kabak çiçekleri kapanmadan toplanması lazım. Geç kalınırsa yapraklar kapanıyo.Bulgurlu içle doldurulup yaprakların sivri yerleri içe bükülüp kapatılıyo. Toprak çanakta pişiriliyo.Balayinda bodruma gitmiştik ilk kez orada yemistim bayılmıştım. Bir daha da rastlamadim bir yerde. Incecik zar gibi bir dolma. Sabah gunes dogarken acikken toplanması ve hemen doldurulması gerekiyor diye duymustum. Sonra kapatiyormus yapraklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?