Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Baklagilleri haşlayıp buzluga koy demek istemiştim. Her aksam salatanin icine 1 2 avuç koysan guzel olur

kalori hesabı ile diyet stresine de girmiyorum ben.. cıslardan mümkün olduğunca uzak duruyorum, minik ısırıklarla kendimi tatmin ediyorum...
ama bugün turşu yedim, yarın ödem olabilir bünyede...

listem gelsin

bugün resmen sebze günü yaptım kendime...

9.30
1 fincan granola 1 bardak süt

bu ikili yeni favorim. markette granola bulmakta zorlanıyorum, bi de fiyatı çok yüksek
meğer yapımı çok kolaymış, bundan sonra kendi damak keyfime göre yaparım

11.30
türk kahvesi
taze sıkım portakal suyu 1 su bardağı

15.00
2 kepçe kıymalı pırasa

18.30
1 kepçe kapuska
1 sk ıspanak yemeği
biber ve kelek turşusu
1 dilim dukan ekmek

19.30
kahve yanında 1/3 eti.browni ıslak kek

1.5 litre su

suyu artırmam. lazım

23.30
küçük bir kase zerdeçal ve tarçınlı yoğurt

Benim çocuklar da öyleydi... zor uyur, kısa süre sonra uyanıp ağlarlardı..en son çareyi beşiğin parmaklığını kaldırıp beşiği bizim yatakla yanyana sıfır mesafe yani yapışık koymakla bulduk.. böylece onu uyuturken bende yanında yattığım için hem bana daha kolay oldu hemde çocuk gece uyandığında beni hemen yanında hissettiği için daha az uyanmaya ve daha çabuk uyumaya başladı..uykusunda dönüp bizim yatağa bile geçebiliyor beni hissedince uyumaya devam ediyordu..gerçi seninki büyümüş biraz, ben 6-7 aylıkken yapmıştım böyle odasını ayırana kadar ama çok zorlanıyorsan deneyebilirsin.. bi arkadaşım da benden görüp yapmıştı o da memnun kalmıştı.

Herkese günaydın
26.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30

1 yumurta,1 dilim peynir ,2 çeri domates,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,,limonlu çay,3 adt form peksimet
Öğle 12:30
toga çorbası,biraz mercimekli köfte,mor lahana salatası,yoğurt
Ara:
1 salatalık, 1 adt kivi
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
yeşil smoothie ( ıspanak,salatalık,kivi,yarım limon,toz zencefil,maydanoz,nane,dere otu)
Spor:30 dk pilates yapılacak.
Su:2,5 lt

Not: bu arada dün 10.000 adım yürümüşüm. Bugün de işletmede çok işim olduğundan adım sayım fazla olur. Ayrıca dün akşamdan beri limonlu sıcak suya 3 çk kemik suyu karıştırıp içmeye başladım.Bakalım;iyi etkilerini görürüz inşallah

Cocuk grubuna cevirdim burayi ben zaten yan korumasi çıkan besik almistim, yanimda uyumasi hayalimdi ama 7 ay yerde gökte hic bir sekilde uyumadi. 7 aylikken odasini ayirip uyku eğitimi vermek zorunda kaldım. Hersey cok guzeldi gece yatip sabah kalkardi, gece uyku arasi ben uyandirirdim emsin diye. Buyudukce duzen bozuldu. Beni odada gorunce uyumuyor, eger yatirip odadan cikmaya ikna edersem cok guzel uyuyor. Ama ikna olmayinca 2 saat ninni soyletiyor. Surekli al beni diyor. Her cocuk anneyi gorunce huzur bulur uyur, benimki tam tersi. Benden başka kim uyutsa kolay uyuyor, bana nazlanıyor bu sabah da hasta kalktı yine. Tadimiz yok

Son düzenleme:
Iyi akşamlar herkese.Bugunki Menum
Sabah limonlu su
Kahvaltı 09.00
Biberli omlet
1dilim peynir 3zeytin
1cay kas. Fıstık ezmesi

12.00
Sekersiz türk kahvesi
1kucuk avuç badem kuru kayısı elma

16.00
Tavuk sis bol salata 1dilim ekmek
Ayran

18.30
Yeşilçay

2lt su
Spor yok bugün.Uykusuz ve yorgun bir gundu

Bugünkü menum
Kahvaltı sabah 8 de
1 kase çorba
1 dilim peynir

Saat 10bucukta cay ve 2 galeta

Saat 3te
1 kase çorba
2 yemek Kaşıgi cacık ve kuru fasulye(şişkinlik yapar diye çok yemedim)

Saat 5 buçukta
1 tabak et yemeği
Bikac parca turşu

Şu 2bucuk lt
Spor 1 mil leslie ve egzersiz hareketleri
LAydLiNe

Anlıyorum..bence sen çalıştığın için çocuk senden ayrılmak istemiyor..sana mızmızlanıyor..seni hep yanında görmek istiyor..dediğim yöntemi denersen faydasını görebilirsin..

Benim menüm ise
10.00. limonlu sıcak su
11.00. 3 kaşık yumurtasız menemen, yarım dilim ekmek, 1 elma
15.00. 1 patatesli börek, 3 çiçek dolması,3 bardak çay
18.30. 1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
20.00. Biberiyeli form çayı

3 litre su -1 saat yürüyüş

Bugun öğleden sonra komşuda gün vardı.Bu yüzden kahvaltıyı hafif yemeye çalıştım. Misafirliğe de iyi atlattım sayılır..

İyi akşamlar kızlar
8.40
1 haşlanmış yumurta,çeyrek ekmekten tost,3 te 1 avokado,3 kiraz domates
13.20
1 kase etli nohut,2 kaşık pilav
18.30
1 kase yayla çorbası, 3 kaşık et sote,kornişon turşu
Birazdan sütlü filtre kahve içeceğim. Su şimdilik 1.5 lt yatana kadar en az 2 lt yaparım. Bugün menüm bol karbonhidrat oldu öğle yemeğini görevlendirme okulunda yiyorum olan yemek buydu seçeneğim yoktu. Ama tabi karnımı feci şişirdi nohut. Bana pek iyi gelmiyor nedense. Çok da severim halbuki

Sabah limonlu su

12.30 ince cigkofte lavasinin icine beyaz peynir, domates, salatalık, dereotu

15.00 3 kasik kısır ve yeşillik, ihlamur

18.00 kiymali tarhana çorbası, yağsız tuzsuz salata

20.00 kiymali lahana yemeği

2 litre su

Anlıyorum..bence sen çalıştığın için çocuk senden ayrılmak istemiyor..sana mızmızlanıyor..seni hep yanında görmek istiyor..dediğim yöntemi denersen faydasını görebilirsin..
Ben çalışmıyorum ki misafirlik misafirlik geziyorum gormuyor musun hamilelikle birlikte bıraktım işi. Cocuk anaya doysun diye dusundum ama doyuramiyorum

Çiçek dolmasını bilirmisiniz bilmiyorum kabağın sarı çiçeğinin içi doldurularak yapılıyo. Miktar olarak 1çiçek dolması=2 küçük yaprak sarması
Balayinda bodruma gitmiştik ilk kez orada yemistim bayılmıştım. Bir daha da rastlamadim bir yerde. Incecik zar gibi bir dolma. Sabah gunes dogarken acikken toplanması ve hemen doldurulması gerekiyor diye duymustum. Sonra kapatiyormus yapraklarını

Ben çalışmıyorum ki misafirlik misafirlik geziyorum gormuyor musun hamilelikle birlikte bıraktım işi. Cocuk anaya doysun diye dusundum ama doyuramiyorum
Aay öyle mii bende okuldan sonra gidiyorsun sabahçısın zannettim...benim gibi izindesin yani..en iyisini yapmışsın

Evet aynen öyle..çook lezzetli ve sağlıklı.bende ilk defa Kayseri'de gördüm yedim. Kaynanam çok güzel yapar. Sabah güneş doğmadan kabak çiçekleri kapanmadan toplanması lazım. Geç kalınırsa yapraklar kapanıyo.Bulgurlu içle doldurulup yaprakların sivri yerleri içe bükülüp kapatılıyo. Toprak çanakta pişiriliyo.

26 aralık listem LAydLiNe

9.30

2 dilim ekmek
50 g kadar otlu peynir
domates

13.30
2 yumurtadan omlet
zeytin salatası
1 dilim dukan ekmek

16.00
sade t.kahvesi
2 gün kurusu

18.30
2 kepçe kıymalı kapuska
1 mercimek köfte

21.30
şekersiz çay
4 kestane

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…