Silivri biraz istanbul dışı kalıyor. Ama cezaevine cook gittim, avukatim. Karnim burnumda hamileyken gitmistim en son. Ben florya tarafında oturuyorumIstanbulunun hangi semtindesiniz
Ben silivri selimpasadayim
Evet cnmSilivri biraz istanbul dışı kalıyor. Ama cezaevine cook gittim, avukatim. Karnim burnumda hamileyken gitmistim en son. Ben florya tarafında oturuyorum
Bi an yanlış mı görüyorum dedim.700gr farkBurdayıııım
Cuma 89.2
Bugun 88.5
Bende şaşırdım..acaba tartımda mı bi sorun var bilmiyorum. Geçen hafta da kilomu bi ara 2 gün öncesinden 300 gram fazla göstermişti..şişkinlik mi vardı anlayamadım..dijital bi tartı ama bilemiyorum. Bazende kilom duruyor 3-5 gün gram oynamıyo, sonra başka bi gün birden fazla iniyor..Bi an yanlış mı görüyorum dedim.700gr fark
Maşallah sana.
Benimde bi kaç gün sabitti birden indi.Odem atiyosun belki de.Bende şaşırdım..acaba tartımda mı bi sorun var bilmiyorum. Geçen hafta da kilomu bi ara 2 gün öncesinden 300 gram fazla göstermişti..şişkinlik mi vardı anlayamadım..dijital bi tartı ama bilemiyorum. Bazende kilom duruyor 3-5 gün gram oynamıyo, sonra başka bi gün birden fazla iniyor..
Bende şaşırdım..acaba tartımda mı bi sorun var bilmiyorum. Geçen hafta da kilomu bi ara 2 gün öncesinden 300 gram fazla göstermişti..şişkinlik mi vardı anlayamadım..dijital bi tartı ama bilemiyorum. Bazende kilom duruyor 3-5 gün gram oynamıyo, sonra başka bi gün birden fazla iniyor..
Slm kizlar çok soguk disarisi
Benim menüm
Bugun
Sabah sat 10.30
1 porsuyon
Tarhana çorbasi
Tam buday ekmegi
2 tam dilim
Sucuklu yumurta
Aksam sat 6
1 porsuyon hamsi
Tavada pişmiş
3 dilim ekmek
Salata mevsim
Su 2 lt
LAydLiNe
Ay çok sevindim o zaman. İnşallah böyle devam ederim teşekkürler canıımYok yok şaşırma sakın canım gayet normal. Yediklerine dikkat ettiğin sürece uzun süre böyle güzel kilo vereceksin. Vereceğine inanTartı doğruyu gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?