Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

29 aralık pazar menü LAydLiNe

10.30
1 haş.yumurta
12 yeşil zeytin
1/2 simit
3 dilim sucuk
domates salatalık yeşillik
1 dilim ekmek

15.00
1/3 nar
2 ceviz
2 kare çiko

18.00
1 kepçe bamya
1 sk bulgur pilavı

gün içinde şekersiz çay ve kahveler
1,5 litre su

Bi an yanlış mı görüyorum dedim.700gr fark
Maşallah sana.
Bende şaşırdım..acaba tartımda mı bi sorun var bilmiyorum. Geçen hafta da kilomu bi ara 2 gün öncesinden 300 gram fazla göstermişti..şişkinlik mi vardı anlayamadım..dijital bi tartı ama bilemiyorum. Bazende kilom duruyor 3-5 gün gram oynamıyo, sonra başka bi gün birden fazla iniyor..

Yediklerimin kalorisini hesaplayıp çok dikkat ediyorum. Bide hergün 1 saat, bazen daha fazla yürümeye çalışıyorum.. 3 çocuk..evişi..yemek.. temizlik derken güya evde izindeyim ama akşama kadar koşturuyorum

Benimde bi kaç gün sabitti birden indi.Odem atiyosun belki de.

Yeşil çayımı yaptım koştum geldim nihayet
Hastane öyle yoğun ki
Bugün fizik tedavim vardı sabah saatlerinde. Eskilerden belki bilen vardır. 7-8 ay önce boyun fıtığım olduğunu öğrenmiştim. Ağrılarım artınca tekrardan fizik tedavi almaya başladım.

Tam o iş bitti. Arkadaşımın rahatsızlığı nedeniyle Tıp fakültesine gitmem gerekti.

En son bu saatte kendime mis gibi bir yeşil çay yaptım. Şükür hasta azaldı da gelebildim

Hafta sonunu hiç anlatmayayım.

Akşam çıkışta da koştur koştur kızımın jimnastik antrenmanına gideceğim. Evde yemek yok

Yok yok şaşırma sakın canım gayet normal. Yediklerine dikkat ettiğin sürece uzun süre böyle güzel kilo vereceksin. Vereceğine inan Tartı doğruyu gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…