Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

If yapmaya gayret ediyorum.
Esim gelmeden aksam yemeğimi yemeyi de denedim. Ama onunla sofraya oturdugumda sadece yogurt yiyip kalkamıyorum malesef. Sanki hic yememis gibi bastan aksam yemegi yiyorum
Hımmmm o zaman başka taktikler deneyeceğiz seninle. Spor ne alemde? Yapabiliyor musun?
ben girmek istiyorum... işin ucunu bırakmayı düşünmüyorum .. oh oh daha bi gaza geldim şimdi
Harika o zaman. Hemen durumuna bakıyorum. Sende artık kilo vermeye başla lütfen
Patates haricinde gayet güzel bir menü
Ekmeğin ne ekmeğiydi? Yine aynı uyarıyı yapacağım. Güne çok geç başlıyorsun. Metabolizmanı sabah erken çalıştırman gün boyu çalışmasını sağlayacak. Akşam öğününün saate çok güzel maşallah Menülerinde genelde pirinç pilavı var. Onu da yavaş yavaş çıkarman lazım hayatından. Su ve spor harika
Akşamın çok fena olmuş
Kestaneye kadar müthiş gitmişsin. Geri kalanını söylememe gerek yok Su ve spor?
Pirinç pilavı var yine menüde Güne geç başlaman haricinde harika bir menü
Menü, su ve spor mükemmel Az kaldı galiba seni mezun etmemize

Hadi bakalım merdiven işe yarayacak mı göreceğiz. Yediklerini abartmamaya çalış olur mu sonra üzülürsün

Geçmiş olsun canım..Boyun fıtığı zor, dikkat et kendine. İnşallah fizik tedavi ile çabucak geçer.
Hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım demiştin, geçmiş sayfaları bilmiyorum, görevin nedir? Hemşire misin?
Yakın olsak ta akşam yemeğini gönderebilseydim keşke..çalışanın halini bilirim..bi ara öğleciydim bi kaç yıl 19.30 ta eve dönebiliyordum..tabi 12 30 a kadar evdeydim yemeğimi işimi vs. sabahtan yapıp gidiyordum.
Allah kolaylık versin tüm gün çalışmak tabi daha zor..

Geçen hafta bahsettim mi bilmiyorum kızlar da spora bir çözüm buldum kendimce. Adımsayar bir bileklik aldım. Çok hoşuma gitti. Günlük hedefimi şimdilik 5000 adım olarak ayarladım. Hedefi tamamlayamayıp moralimi bozmayayım diye küçük tuttum. Bileklik 24 saat kolumda. Attığım her adımı sayıyor. Nabzımı ölçüyor. Ve cep telefonumdaki programla bütün verilerimi takip edebiliyorum. İki gündür sırf hedefi tamamlayabilmek için yürüyüşe çıkıyorum. Uygun fiyata aldım internetten. Düşünenlere tavsiye ederim. Çok hoşuma gitti.

Amin canım çok teşekkürler. Tıbbi Sekreterim. Zaten meslek hastalığı sayılır boyun fıtığı. Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum kendime ama üşengeçlikten egzersizleri tam olarak yapmayınca ağrılar başlıyor. Umarım bu kez düzenli şekilde yapacağım egzersizlerimi. Çalışınca yemek gerçekten büyük sıkıntı oluyor maalesef. Tek kendim olsam sorun olmaz da evde eş ve çocuklar olunca mecburen yapmak zorunda kalıyorsun. İşin kötüsü yapınca da yiyorsun. Bu arada sana Kayseri' de okuduğumu, bir süre orada çalıştığım söylemiş miydim?

LAydLiNe
Son 2kg kaptanım.az kaldı.Bi kaç gündür daha iyi gidiyo sanki.Spor da halim oldukca yapiyorum.Cok gecmis olsun sanada.Annemde de var egzersizle fizik tedaviyle agrilari baya hafifledi.
Buarada Bende Kayseriliyim.Kayseride okudum.Hala burdayım.Ayni dönemler okumuş olmasakta.Kesin bi yerden tanıdık cikiyo

Öyle mii bende Kayseri de okudum..2003 mezunuyum. Sen kaç mezunusun?

Sınıfın tembel ve yaramaz çocuğu Senin bu menüler beni öldürecek Allahtan az yiyorsun. Doyuyor musun bu kadar az yemeyle?

Sen kaç mezunusun? Ben Erciyes dink öğretmenliği bölümü 2003 mezunuyum

Teşekkür ederim canım Ben okul bittikten sonra da 3 yıla yakın çalıştım tıp fakültesinde. Severim Kayseri'yi

Sen kaç mezunusun? Ben Erciyes dink öğretmenliği bölümü 2003 mezunuyum
2002 mezunuyum ben canım. Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Tıbbi Dokümantasyon ve Sekretelik bölümüm. Ama 6 yıl okulun Tiyatro grubunda oyunculuk yaptım. Türkçe öğretmenliğinde okuyan arkadaşlarım vardı. Mutlaka bir yerlerde karşılaşmışızdır

Yok benden çok önceymiş.Ben erciyes ingilizce öğretmenliği 2014 mezunuyum
Oooooo sen daha çok yenisin İngilizce öğretmenliği bölümünde de arkadaşım vardı Tiyatrodan. Hatta şimdi Akdeniz üniversitesinde öğretim görevlisi Her bölümden arkadaşım varmış benimde

Bende okudugum donem tiyatro kulübündeydim.Masallah kaptanım sende.Ama üniversite çok farklı bisey.Biraz aktif olunca daha guzel oluyo tabi

Bence de karşılaşmış olabiliriz...o yıllarda bizim ilahiyatın bahçesi çok geniş ve güzeldi..diğer fakültelerden bizim bahçeye gelip otururlar vakit geçirirlerdi..bi yerlerde karşılaşmısızdır bencede..1999-2003 arası okudum ben Kayseri de.
Bu arada bilekliği mi merak ettim foto atarsan sevinirim

Ne güzel kaptanım bayaa aktifmişsin sen

Sınıfın tembel ve yaramaz çocuğu Senin bu menüler beni öldürecek Allahtan az yiyorsun. Doyuyor musun bu kadar az yemeyle?
Salata ve yoğurdu fazla yiyorum. Ay ne yapayım ya, birkac gun kış tatiline ciktik eve donunce de başka bi bahane bulurum artik burada tarti yok malum, tartilamadim. Ama gobisim el salliyor aynadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…