Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Salata ve yoğurdu fazla yiyorum. Ay ne yapayım ya, birkac gun kış tatiline ciktik eve donunce de başka bi bahane bulurum artik burada tarti yok malum, tartilamadim. Ama gobisim el salliyor aynadan
İlahi canım ya yazını okurken bir yandan çocuk uyutuyorum sesli gülmemek için zor tuttum kendimi:) dönüşte biraz fark olabilir bazen de sadece yolculuk yapmak etkiliyor kiloyu

Bugünkü menum
Sabah8 buçukta
1 bardak süt

Saat 10bucukta
3 galeta 1 avuç fındık

Saat 2 de
1 tane gözleme ve yoğurt

Saat 6 buçukta
1 cennet hurması
1 muz
1 kase yoğurt

Şu 2 buçuk lt
Spor 15 dk.egzersiz

LAydLiNe

Burada saatleri takip edemiyorum, o yuzden saat yazmayacağım eve donene kadar.

Sabah limonlu su

Kahvalti domates, 2 yumurta 5 dilim sucuk, 3 4 zeytin

Oglen 1 buyuk portakal, biraz yer fıstığı

Aksam tarhana çorbası, 2 kucuk kabak dolması (icinde pirinc de var ama yağsız yaptin), yagsiz salata, az yoğurt

İyi akşamlar
Menüm
11.00 Limonlu sıcak su
12.00. Yarım kıymalı pide.(2 dilim.) maydanoz dereotu
15.00. 3 kaşık makarna- 2 köfte kadar balık eti- tere
18.00. 1 tabak yeşil fasulye-4 kaşık pirinç pilavı
19.30. 3 bardak çay

1 saat yürüyüş- 2,5 litre su

Slm kizlar iyi geceler nasilsiniz

Akşam akşam bir hareketlilik
Altkata türkmenistanlilar oturuyorlardi
Adamin biri sen balkondan korkuluklarla birlite sen asa dus
Bir gurultu ne oluyor o ses nediye kostuk baktik
Adam alcilarin korkulularin altinda kalkmaya calisiyor
Hemen yuz on ikiyi aradik
Polis ambulas
Savci aksamdan beri biri gidip biri geldi
Simdikde esim olum gorgu tanigi diye ifadesine almak icin kara kola cagirdilar

Yürüyüşün harika. Ama biraz karbonhidrati bol bir gun olmus. Pide makarna pilav ayni gün. Balik kızartma degilse miktarini artırabilirsin, salata da yerden o öğünde makarnaya hic gerek kalmadan doyabilirsin. Tabii gözümüz gorunce yiyoruz mecbur pilavı da pirinc yerine bulgur tercih edersen besin degeri yuksek olur. Pilav cok hızlı acikmamiza sebep oluyor.

Aklima şu geldi. Sabahlari sogan domates biber yapsan yani menemen yapar gibi. Içine cok az yumurta koysan her gun, belki alisirsin.
Sabah tam bugday ekmeğine domates dilimleri, zeytin ve kekik falan serpip firinin izgarasinda biraz kızartabilirsin bi kahvalti alternatifi olur sana.

Oğlumun alerjisinden dolayi yumurta ve sut urunleri yiyemedigim aylarda ne yesem diye şaşırıyordum. Agliyordum bazen. Sürekli bal recel helva yemekten kilo almistim

Bugunku menum
Sabah sat 7 30
1 simit
1 kibrit kutusu peynir
2 tane zeytin

Ara sat 10
4 tane kuru kayisi

Sat 1
Oglen tavuk corbasi
1 kase
Patates yemegi

Bulgur pilavi

Kemal pasa tatli
2 tane

Aksam sat 8
Yumurtali
Sagan
2 dilim tam buday ekmegi
Su 2lt

AKSAM YEMEGIM
ALT KOMSUNUN DUSMESINDENDOLAYI
GEC OLDU
Adim sayar 3058
150 merdiven ciktim
İsyerinde incik merdiven
LAydLiNe

Iyi akşamlar.Bugunki menüm
Kahvaltı 08.30
Kepekli ekmekten peynirli domatesli zeytinli tost 1fincan çay

13 30
1kase mercimek çorba

16.00
Yeşilçay 1kepekli grissini

19.00 Akşam
1kase arabası çorbası
2kasik taze fasulye 1kasik bulgur pilavı

1fincan çay 4tane kestane

2lt su
Spor yok

Evet haklısın..makarnayı evdekiler için yapmıştım ama dayanamadım gözümün önünde olunca..bizimkiler sulu yemeklerin yanında pirinç pilavı seviyolar bulgur pilavı pişirsemde yemiyolar..kendime ayrı yapacaktım bulgur pilavı erindim, pilavsız fasulye yemeği yerim dedim ama sonra dayanamadım yedim
Yumurta bişeyle karışınca hiç sevmiyorum yiyemiyorum, tavada az yağda pişirip arada yiyebiliyorum sadece.
Tam buğday ekmeği ile tarifini deneyeceğim..damağım beyaz ekmekten başkasına alışık değil ama deneyeceğim..çok teşekkür ederim fikirlerin desteğin için...

Geçmiş olsun tüh .. gözünün önünde olunca çok etkileniyor insan

O zaman hiç olmazsa haftada 2 yumurta yemeye çalış.
Menemeni de yumurtasiz yiyebilirsin sabah. Sana kahvalti düşünüyorum

O zaman hiç olmazsa haftada 2 yumurta yemeye çalış.
Menemeni de yumurtasiz yiyebilirsin sabah. Sana kahvalti düşünüyorum
Sağol canım beni benden daha çok düşündüğün için
Ben yıllardır alışkınım kahvaltısız gezmeye..ama kahvaltıda sevdiğim şeyler olursa o başka... kızartma, sucuk, patates salatası, gözleme, börek vs.. hepside çok kalorili şeyler işte
Evet yumurtasız menemeni severim ama çok ekmek yediriyo

Aa ben de düşünüyordum ondan almayı güzel mi kaptan? Eşim ikimize de alayım diyordu

Ben çok beğendim canım. Kızıma da aldım. İndirimdeydi zaten. Birde bunun sayesinde günlük hedefimi tamamlamak için ekstradan yürüyorum. Özelliklerini incelersen internetten güzel özellikleri var. Uykumu bile takip ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…