Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar yilin son ğünden
Hazir izinliyken bende doktara geldi
Tiroit tahlililerimi yaptirmak icin

Geçmiş olsun canım. Yeni arkadaşlar seni tanımıyorlar bir ara tanıtsana kendini. Ayrıca hiç kilo verememişsin buradan uzak kaldığın süre içerisinde.

Geçmiş olsun canım. Yeni arkadaşlar seni tanımıyorlar bir ara tanıtsana kendini. Ayrıca hiç kilo verememişsin buradan uzak kaldığın süre içerisinde.
Evet kaptanim kilo verememisim
Şim dik dahiledensonra diyetisyenene girdim
Kas kaybim var
Tiroit 150 aliyordum
Az gelmis 175 cikardi doktor
LAydLiNe

Selam kizlar kisa kendimden tanitayim
Istanbulda oturuyom
Evli 2 cocuk annesiyim
Çalisiyorum bir sirkete çay kahve isim
Yaş 1 aysonra 42 olacak
Tiroit hastasiyim
Guatirdan amalyat oldum 11 senedir ilac kulaniyorum
LAydLiNe

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bende 3 çocuk annesiyim. 37 yaşındayım. Kayseri'de yaşıyorum. Öğretmenim ama bebişten dolayı şuan izindeyim.

Yılbaşı diye bursaya geldik ama teleferikte izdiham vardi resmen. Asiri yagmur vardi bekleyemedik o kadar uzun sure bebekle kalorileri yuklendik dönüyoruz

Yılbaşı diye bursaya geldik ama teleferikte izdiham vardi resmen. Asiri yagmur vardi bekleyemedik o kadar uzun sure bebekle kalorileri yuklendik dönüyoruz
Olsun iyi yapmışsınız, napacaksın bebekle beklemek zor.. kaloriferi yüklendik ne demek? Kaloriferle mi geziyorsunuz

Bu arada menüm,
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 4 kaşık menemen, 10 yeşil zeytin, çeyreğin yarısı ekmek, yeşil çay
17.30. 3 içli köfte (haşlanmış), 1 tabak salata, 1 ceviz
19.30. 3 bardak çay

2,5 litre su, 1 saat yürüyüş

Bugun sehirlerarasi yollarda gecti gunumuz.

Sabah saatlerinde tost yedim

Aksam da 17.30 gibi iskender kebap yedik, birkac yudum kola

Bu da yilbasi kacamagi oldu

Ay şimdi doğru okuyabildim..2. yi de kalorifer diye okumuşum ne kaloriferi acaba diyorum, herhalde çocuklar üşür falan diye elektrikli portatif kalorifer le geziyorsunuz sandım. Niye tam açıklamıyorsa kaloriferi diyorum. herhalde "kalorifer le niye gezdiğimi gülmekten yazamıyorum " demek istiyor...diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…