Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın hanımlar
Cuma 71.9
Bugün 72.6
+700 gr. Dün kısır yedim akşam yemeğinde azizliğine uğradım

Günaydın herkese şükür gribim geciyo.Regl geldi.Gelmeye çalışıyo yani.
Cuma :59.35kg
Bugun:59.50kg
+150gr.
Regl den dolayı dün sabah 58.7 gormustum

Merhaba takımınıza davet ettiğiniz için teşekkür ederim
L ladyline

Grup kurallarınızı okudum spor cezasından bahsedilmemesi hoşuma gitti :)
Kafamı kurcalayan cuma günü kilo bildirim son saatinin 11 30 oluşu çünkü bı sıralar kızım gece oturup sabah uyuyor ben de sabah uyuyup akşam üstü 4 gibi uyanıyoruz 2 haftalık deneme süresinde düzenimizi sağlayabilir miyiz bilmiyorum çünkü yaklaşık 1 aydır uyku düzenimiz tersine döndü bir tüelü toparlayamadık :)
Çok katı kurallı sporlara uyamayacağımı belirteyim arkadaşlar çünkü genetik bir hastalığım var müzik açıp oynayarak kızımla koridorda sobe oynayarak hareket etmeye çalışıyorum yağmurlar beni mahvetti iyice kötü oldum. Geçen hafta 2 sefer leslie yapmıştım birdaha yapamadım.
Hayat düzenimiz bozulduğundan yeme düzenimiz de bozuldu toparlamam lazım ellerim acıyor yemek bile yapamıyorum soymak doğramak canımı yakıyor.
Zor bir atak dönemindeen geçiyorum ama kendimi toparlayacağım çocuğuyla yerlerde yuvarlanabilen genç hisseden bir anne olacağım inşallah :)

Hoşgeldin canım, geçmiş olsun, inşallah iyileşirsin..
Kızının gündüz uykusunu biraz azaltarak zamanla eski düzene dönmesini sağlayabilirsin..çünkü gündüz uykusu gece uykusunun yerini tutmuyor.

Hoşgeldin canım, geçmiş olsun, inşallah iyileşirsin..
Kızının gündüz uykusunu biraz azaltarak zamanla eski düzene dönmesini sağlayabilirsin..çünkü gündüz uykusu gece uykusunun yerini tutmuyor.
Hoşbuldum :)
kızımın öğle uykusu 1 e düşmüştü sonra bi diş sancısı başladı derken gece oturup gğndğz uyur oldu gündüz fazla uyutmamayı denedim bu sefer 2 sefer gündüz uykusu yapmaya başladı yşne sabah gece uykusuna geçti. Uyutmayıp gece uykusunu beklettim yine 3 saat uyuyp uyandı valla napıcam başka bilmiyorum bu sabah 8 de uyudu gece 11 gibi uyanmıştı. Ben de hala uyumadım mesela iş güç yemek oyun falan kendimi oyalamaya çalışıyorum

Bi günde olmaz bi kaç gün, 1 hafta kadar sürebilir gece uyku düzenine geri dönmeniz..kaç aylık yada kaç yaşında? Diş çıkardığına göre bebek sanırım?

Benim kızım 11 aylık, gündüz 1 yada 2 kere uyuyor. Her uykusu 1,5-3 saat arası değişiyor.Özellikle akşam 5-6 dan sonra uyanık kalmasını sağlıyorum ki gece uyuması kolay olsun..sizinki gündüz daha uzun uyuyorsa biraz azaltın derim. Bi kere bizimki de gündüz çok geç uyudu akşam 8 de uyanınca gece 2 ye kadar oturduk

Bi günde olmaz bi kaç gün, 1 hafta kadar sürebilir gece uyku düzenine geri dönmeniz..kaç aylık yada kaç yaşında? Diş çıkardığına göre bebek sanırım?
17 aylık. bir gün gibi anlaşılmış olabilir yazdıklarım ama ben 1 aydır uğraşıyorum biri olsa biri olmuyor :) inşallah artık düzelir aslında ben nazar değidiğini düşünüyorum ama günah almak da istemiyorum yaaa :)

düzeni varken gece 12 civarı uyuyp sabah 10 11 gibi uyanıp 16 civarı 18 e kadar uyuyordu birgün bi misafirliğe gittik bebek görmeye orada sordular ben de anlattım derken o günden beri bu haldeyiz. akşam 9 da uyucam diye huysuzlanıo uyutunca 23 te uyanıyor sabaha kadar bekliyoruz eğer 21 de uyutmaz beklersem 00 da uyutuyorum o zaman da 02 03 gibi uyanıp sabah 8 lere kadar oturup öyle gece uykusuna geçip 16 17 gibi uyanıyor eğer uyumasına izin vermeyip 12 gibi uyandırırsam da 2 kere ara uyku yapıyor 3 ya da 2 saatli gece yine başa sarıyor ben işin içinden çıkamadım valla...

Bence bugun biraz erken uyandırın ve ara uykuya izin vermeyin, oyun oynayın, dikkatini dağıtın vs..geceye kadar uyumasın. Biraz zor olacaktır ama gece uykuya kolay dalacaktır diye düşünüyorum.

Böyle bir uyku düzeni bebeğin büyümesi açısından da çok sıkıntılı biz ebeveynlerin çoğu zaman kolayına geliyor uyusun da ben de dinleneyim diye bir süre sonra kalıcı hale gelecektir. Bence de bir an önce uyku düzenini düzeltmeye çalışın. Uyku saatlerini 15-20 dk önlere alarak, daha erken uyandırarak düzenleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…