Hoşbuldum :)Hoşgeldin tekrar canım, inşallah sağlıkla kilolarımızı veririz..
Hoş geldin cnmHoşbuldum :)
İnşallah
Hosgeldin canim13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Efsun64
İsim (İsteğe Bağlı ): Efsun
Mesleginiz: İktisat mezunu ev hanımı
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Uşak
Boyunuz : 156
Kilonuz: 80.6
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : çook uzun . Kısaca çocukluktan beri hareketsiz yaşam son dönemlerde hastalığım ve kullandığım ilaç
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Hastalığımdan kurtulmak genç hissetmek kızımla rahatça koşturmak güzel giyinebilmek aynaya baktığımda mutlu olabilmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Pek kuralı olmayan rahat bir takım sevdim :)
Wasa nedir merak ettim?İyi akşamlar menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta,5 küçük zeytin,2 wasa sade,10 gr hindi füme, biraz yeşillik maydanoz,roka,tere,nane,dereotu karışık halde ve 1 tatlı kaşığı kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
11.00
1 dibek kahve şekersiz,2 kuru incir
13.00 yarım kase ev yoğurdu,1 tabak karnıbahar graten,sabahtan kalan yeşillikler,1 wasa
18.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası,1 tabak fırın tavuk sebzeli ve et göğüs kısmından,salata, 1 kaşık yoğurt
20.30
Şekersiz latte, 1 şekersiz meyve bar(içinde hurma,nohut unu, kakao ve antep fıstığı vardı 130 kalorilik bir şey) dışarıda olunca tatlı canım çok isteyince bunlarla ihtiyacı kesmeye çalıştım. Su 2.5 litreyi geçti şimdilik yatana kadar 3 olur. Adım 6800
Kıtır ekmek gibi bir şey canım bir tanesinin kalorisi 33 gibi bir şey. İki tanesi bir dilim ekmeğe tekabül ediyor. İlk kez almıştım hoşuma gittiWasa nedir merak ettim?
Hoşbuldum :)Hoş geldin cnm
Hoşbuldum :)Hosgeldin canim
Doğum günün kutlu olsun o zaman canım sağlıkla fit geçireceğin güzel bir yıl ve yaş dilerim. Bu arada hoş geldin benim de 15 aylık bir bebeğim var. 4 yaşında da bir kızım var. 30 yaşındayım öğretmenim.Kızlar bugün doğum günüm :)
Akşam pasta kesmek istemiyorum zaten şubatta eşimin ve kv min dgünü var o zaman yeriz ne gerek var dedim ve onun yerine pastadan daha çok sevdiğim çiğköfte yoğurmasını istedim eşimden o da kabul etti.
Akşama çiğköfte partisi var ve 9 ocakta diyete dönücem sonunda inşallah :)
Ağrılarım geçerse spora da başlayacağım.
İyiyim şükür, bebiş, yemek, temizlik vs.. uğraşıyorum..2 hafta kadar sonra taşınacağımız için kızdan fırsat buldukça ev toplayıp kolilemeye başladım..Taşınmanın en iyi yanı gereksiz, atılacak, verilecek eşyaları, kıyafetleri ayıklamak bence.. zor oluyo bebekle ama o uyudukça yada sakin olduğu zamanlar parça parça topluyorum..Slm kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?