Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldin canim

Ne kar ne yağmur.Sadece rüzgar ama resmen pencereden vuuu sesi geliyo sürekli.Disari ucuyo resmen.

07.01.2020 menü ve program
Kahvaltı

1 yumurta,1 dilim peynir ,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle 12:30
bulgur pilavı,yoğurt,salata
Ara:
1 fincan yeşil çay,öğleden sonra salatalık
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yarım ekmeğe tost
Spor:yok
Su
:2-2,5 lt

Menüm çok iç açıcı değil farkındayım ama bu hafta çok yoğunum. Hatta bugün eve bile iş getirdim; yoksa akşam 10 a kadar mesai yapabilirdim. Bu arada hanımlar gelecek 3 gün için birkaç zorlu görev verdiler bana. Herkesten dua bekliyorum. İnşallah rezil olmadan üstesinden gelebilirim

İyi akşamlar
Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
11.30. Ispanaklı gözleme ( 100 Gr hazır yufka ile yaptım)
13.00. 2 incir kurusu, 2 fındık,2 yerfıstığı.
15.00. 1 bardak gilaburu suyu
17.30. 6 kaşık bulgur pilavı, 1 tabak salata
20.00. 3 bardak çay

1 saat yürüyüş- 3 litre su

Iyi akşamlar.Bugunki menüm
Kahvaltı 09.00
1yumurtadan mantarlı omlet
1dilim peynir 2zeytin 1salatalik
1dilim tb ekmek

13.00
Yarım portakal yarim elma
15 00
Yeşilçay
5 yaprak sarma
16.00
Şekersiz türk kahvesi

19.00 Aksam
1kasik pilav
3kasik bezelye yem.
Salata
1bardak ayran

2.5lt su
Spor yok.

İyi akşamlar menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta,5 küçük zeytin,2 wasa sade,10 gr hindi füme, biraz yeşillik maydanoz,roka,tere,nane,dereotu karışık halde ve 1 tatlı kaşığı kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
11.00
1 dibek kahve şekersiz,2 kuru incir
13.00 yarım kase ev yoğurdu,1 tabak karnıbahar graten,sabahtan kalan yeşillikler,1 wasa
18.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası,1 tabak fırın tavuk sebzeli ve et göğüs kısmından,salata, 1 kaşık yoğurt
20.30
Şekersiz latte, 1 şekersiz meyve bar(içinde hurma,nohut unu, kakao ve antep fıstığı vardı 130 kalorilik bir şey) dışarıda olunca tatlı canım çok isteyince bunlarla ihtiyacı kesmeye çalıştım. Su 2.5 litreyi geçti şimdilik yatana kadar 3 olur. Adım 6800

Wasa nedir merak ettim?

Ay kızlar bugunu ne siz sorun ne ben soyleyeyim

Oglen bir misafirlige davetliydim. O yuzden sabah sadece 1 bardak yogurt yedim.

Öğlen oraya gittim 1 kase kisir, 2 yemek kaşığı yoğurtlu mor lahana salatasi, yarim gul böreği yedim. Ne tatlilar ne hamur isleri vardi kendimi tutabildim.

Daha misafirlikten eve donmeden esim aradi, moralim bozuk bira disari cikalim dedi. Cocugu bıraktım ciktik. Biraz dolastik, biraz konustuk, hadi bi kacamak yapalim dedi kiramadim onu aksam 9da burger kinge gittik

Kızlar bugün doğum günüm :)
Akşam pasta kesmek istemiyorum zaten şubatta eşimin ve kv min dgünü var o zaman yeriz ne gerek var dedim ve onun yerine pastadan daha çok sevdiğim çiğköfte yoğurmasını istedim eşimden o da kabul etti.
Akşama çiğköfte partisi var ve 9 ocakta diyete dönücem sonunda inşallah :)
Ağrılarım geçerse spora da başlayacağım.

Doğum günün kutlu olsun o zaman canım sağlıkla fit geçireceğin güzel bir yıl ve yaş dilerim. Bu arada hoş geldin benim de 15 aylık bir bebeğim var. 4 yaşında da bir kızım var. 30 yaşındayım öğretmenim.

QUOTE="Efsun64, post: 62333799, member: 408501"]
Kızlar bugün doğum günüm :)
Akşam pasta kesmek istemiyorum zaten şubatta eşimin ve kv min dgünü var o zaman yeriz ne gerek var dedim ve onun yerine pastadan daha çok sevdiğim çiğköfte yoğurmasını istedim eşimden o da kabul etti.
Akşama çiğköfte partisi var ve 9 ocakta diyete dönücem sonunda inşallah :)
Ağrılarım geçerse spora da başlayacağım.
[/QUOTE]
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah..
Ben de 37 yaşındayım, öğretmenim, şuan izindeyim evdeyim yani. 14 ve 10 yaşlarında 2 oğlum, 11 aylık bi kızım var. Kayseri de yaşıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Slm kizlar nasilsiniz
İyiyim şükür, bebiş, yemek, temizlik vs.. uğraşıyorum..2 hafta kadar sonra taşınacağımız için kızdan fırsat buldukça ev toplayıp kolilemeye başladım..Taşınmanın en iyi yanı gereksiz, atılacak, verilecek eşyaları, kıyafetleri ayıklamak bence.. zor oluyo bebekle ama o uyudukça yada sakin olduğu zamanlar parça parça topluyorum..
Sen nasılsın napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…