59.35 Kaptanim.tesekkurler.Geçmiş olsun
Canım 59,30 mu 59,35 mi?
Kaptanım, evi taşıyacağımız için bugünden itibaren ev toplamaya başladım. Bebişle ev toplamak çok vaktimi aldığı için yürüyemedim. Ama baya yoğun bi tempoda ev toplayacağım için yürüyüşün yerine geçer diye umuyorum..Kızlar bu hafta da büyük ihtimal ikinciyiz
Ortalamamız düşük ama diğer takımların daha düşük olması sebebiyle ilk üçteyiz.
Haftaya lütfen daha güzel sonuçlarla gelelim hep birlikte. Bu hafta herkesten adım sayısı bekliyorum menülerin yanına.
latiska canım sen izne 58,5 ile ayrılmışsın. O yüzden bu hafta seni alamadım listeye. Haftaya biraz daha verirsen ve bizde biraz daha verirsek listedesin inşallah. 3oglanannesi canım seni de 200 gram için almak istemedim listeye. Haftaya senden de güzel bir sonuç bekliyorum.
Kızlar bu hafta artık hayatımızdaki bir şeyleri değiştirmemiz lazım. 100-200 gramla olmayacak bu iş. Biraz hızlanmamız lazım.
Geçer canım merak etme. Kolay gelsin şimdiden sanaKaptanım, evi taşıyacağımız için bugünden itibaren ev toplamaya başladım. Bebişle ev toplamak çok vaktimi aldığı için yürüyemedim. Ama baya yoğun bi tempoda ev toplayacağım için yürüyüşün yerine geçer diye umuyorum..
Hadi yakala artık. Bu hafta menülerini görmek istiyorum mutlaka.Çok haklısın canım.ama olmuyor nedense.bikere işin ucu kaçtı yakalayamiyorum.
Teşekküler, yinede fırsat bulursam yürürüm. Yürümeyi çok severim..Geçer canım merak etme. Kolay gelsin şimdiden sana
latiska canım sen izne 58,5 ile ayrılmışsın. O yüzden bu hafta seni alamadım listeye. Haftaya biraz daha verirsen ve bizde biraz daha verirsek listedesin inşallah. 3oglanannesi canım seni de 200 gram için almak istemedim listeye. Haftaya senden de güzel bir sonuç bekliyorum.
Kızlar bu hafta artık hayatımızdaki bir şeyleri değiştirmemiz lazım. 100-200 gramla olmayacak bu iş. Biraz hızlanmamız lazım.
Geçen hep aTmaya çalıştım ama sonuç pek iyi olmadiHadi yakala artık. Bu hafta menülerini görmek istiyorum mutlaka.
Takımın ortalamasına göre alacağım canım merak etme. 0.30 un altına düşmeyecek şekildebu iş kaça olur??
58,5 kiloya kadar inmemi sen de beklemiyorsundur da, kaç olbilüüü mesela??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?