bugunku menüm
sabah 8 1 subardagi sut
2 dilim ekmek
6 zeytin
ara sat 10
kuru hurma
oglen sat 1
1 kepce tavuk corbasi
3 dilimkepekli ekmek
2 kasik patlican biber kizartamasi
yogurtlu yogurtunu bol aldim
1 portakal
ara sat 4
1 elma
aksak 7
1 pprsuyon pirasa
yarim lavas
say 8
1 subardagi patlamis misir
2 lt su
adim sayar 6196
LAydLiNe
Bugun yine saatlerden tam emin olamadım
Sabah limonlu su
Sanırım 12 gibiydi 1 yumurta, 1 kk peynir, salatalik, domates, yesil ve siyah zeytin
15 gibi yarim tabak zeytinyağlı pirasa
17 gibi 1 bardak süt
20 gibi akşam yemeği 1 kase yesil mercimek çorbası, 1 kase bulgur pilavı, 2 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
2 litre su
önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar :) yeni gelenlere söyleyecekleriniz var mı ? uyarıdır kuraldır başta yazmayan ama sonradan oluşmuş, başta yazan sonradan kaldırılmış ne bileyim işte :) öyle bir şeyler :) ya da bana sormanız gereken şeyler neler ? 8 inde benim doğum günüm o günden sonra ben başlayacağım inşallah diyete.
1. sayfada menü paylaşım alanı var sanırım oraya değil buraya yazıyorsunuz yediklerinizi ?
1. sayfadaki kilo bildirimi en geç 11 30 da yapılmalıdır demişsiniz bu hala geçerli mi başka bir grupta bu saaat 14 00 tü sanki arada baya fark var diye merak ettim.
herhangi bir program kullanıyor musunuz mesela su hatırlatıcı vardı adını unutum öyle kilo vermeye yardımcı hatırlatıcı program öneriniz varsa öğreneyim :)
Bütün arkadaşlarım beni kabul ediyorlarsa katılım formunu da doldurucam :)
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Efsun64
İsim (İsteğe Bağlı ): Efsun
Mesleginiz: İktisat mezunu ev hanımı
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Uşak
Boyunuz : 156
Kilonuz: 80.6
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : çook uzun . Kısaca çocukluktan beri hareketsiz yaşam son dönemlerde hastalığım ve kullandığım ilaç
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Hastalığımdan kurtulmak genç hissetmek kızımla rahatça koşturmak güzel giyinebilmek aynaya baktığımda mutlu olabilmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Pek kuralı olmayan rahat bir takım sevdim :)
Günaydın hoşgeldin nerelerdeydin :)Günaydın kızlar
Şükür gelebildim
Sondaki cümleye bayıldım
Hoşbuldum çok teşekkür ederim :)Hoş geldin canım aramıza öncelikle. Katılmak isteyenler topiğinde okudum mesajını ve seni bilerek çağırdım. Şu an büyük ihtimal yarışmadaki en rahat takım biziz. Hiçbir zaman hiçbir üyeyi zorlamadım şu kadar kilo vereceksin, şu kadar spor yapacaksın diye. O yüzden rahat olabilirsin. Amacımız birbirimizi motive edip elimizden geldiğince zayıflayabilmek. Zira şu aralar benim de bir süredir motivasyonum eskisi gibi değil. Ama inanıyorum ki hep birlikte toparlayacağız. Takımın ilk sayfasındaki katılım formunu doldurup paylaşırsan sevinirim. Kurallar konusuna gelince de bir çoğunu uygulamıyoruz şu aralar ama bildirim saati önemli. Çünkü bana listeyi hazırlayabilmem için zaman lazım. O yüzden geç saate kalmaması lazım. Onun haricindeki her şeyi idare edebiliriz. Yeniden hoş geldin aramıza
İnşallah ben de inanıyorumİnternette uyku eğitimiyle ilgili bilgiler var. Mutlaka araştırmışsındır ama eğer araştırmadıysan araştır lütfen. Yaş itibariyle bebeğine çok uygun. Daha önce söylediğim gibi uyku ve özellikle gece uykusu bebekler ve çocuklar için çok önemli. Biraz uğraştıracak seni ama düzene gireceğine inanıyorum.
Günaydın hoşgeldin nerelerdeydin :)
Hoşbuldum çok teşekkür ederim :)
Saat konusunu anladm biz o saatlerde yeni uykuya geçtiğimiz için geceden bildirim yapıcam sanırım :))
Motivasyon için fotoğraf fakan paylaşıyormusunuz motivasyonlarımızo yükseltelim ya valla ben 78,8 i görüp tekrar 80 e çıkmaktan çok mutsuzum ama boğazım durmuyor :))
Durdurmak Lazım
Süpersin kendini 19 hissedebilmen çok güzel :))Canım öncelikle kendimi tanıtayım sana. İsmim Ebru. 38 yaşımdayım ama kendimi hala 19 gibi hissediyorumEvliyim. 2 tane kızım var. Büyüğü 14 olacak 11 gün sonra. Küçüğü 6,5 yaşında. Kırıkkale' de yaşıyorum ve sağlık memuruyum. Bu aralar boyun fıtığımdan dolayı fizik tedavi alıyorum ve gün içinde hastane çok yoğun oluyor gelemiyorum. Boyun fıtığından kaynaklı ağrılarım olduğu içinde akşamları bilgisayar başına oturmayı istemiyorum çünkü gün boyu hep bilgisayar başındayım. O yüzden gelemedim iki gündür
Bakayım hemen :)Benim fotoğraflarım var linkini atayım incele istersen
Ebru'nun kilo verirken hayatını düzene sokma çabası
Olur tabii ki :KK39: Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur. Aynen öyle yaparım çok tesekkurler:KK68:www.kadinlarkulubu.com
Süper yaaa hele o çiçekli elbiseli halin ne kadar muhteşem ben de görecek miyim öyle giyinebildiğim günleri acaba :)Benim fotoğraflarım var linkini atayım incele istersen
Ebru'nun kilo verirken hayatını düzene sokma çabası
Olur tabii ki :KK39: Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur. Aynen öyle yaparım çok tesekkurler:KK68:www.kadinlarkulubu.com
Hos geldin cnm kaptanimGünaydın kızlar
Şükür gelebildim
Sabahki iki dilim ekmek beyaz ekmek miydi? Öğlenki kızartma olmamış. Toplamda karbonhidratı çok almışsın bugün. Adım sayın diyet yapan birisi için çok az. Haftanın 3 günü senden 10 bin adımdan fazla bekliyorum. Özellikle yürü lütfen. O akşamı kapattığın mısır hiç olmamış.Artık birazcık irademize hakim olmanın zamanı geldi olur mu?
[/QUOTE
Tesekurler kaptanim onerin icin
Hoşgeldin Ebru kaptanım, nerelerdesin, kaygılanmaya başlamıştım bi şey mi oldu diye? Yoğunluğunu ve rahatsızlığını anlıyorum..inş geçer tez zamanda..Tek sıkıntı kahvaltının çok geç saatte olması. Onu öne çekebilsen harika olacak bence. Ev taşıma olayı bitti mi?
Evet canım memnun kaldım şarjı da uzun süre gidiyor hedefimi şimdilik 6000 adım olarak tuttuğumdan hiç değilse onu tamamlamaya çalışıyorum iyi oluyor. Cumartesiden beri kullanıyorum bu aradapessinus canım memnun kaldın mı bileklikten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?