Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabahki iki dilim ekmek beyaz ekmek miydi? Öğlenki kızartma olmamış. Toplamda karbonhidratı çok almışsın bugün. Adım sayın diyet yapan birisi için çok az. Haftanın 3 günü senden 10 bin adımdan fazla bekliyorum. Özellikle yürü lütfen. O akşamı kapattığın mısır hiç olmamış. Artık birazcık irademize hakim olmanın zamanı geldi olur mu?

Ahhh bu saatler yok mu bu saatler Gayet güzel bir menü olmuş. Olmayan kısmı ben artık söylemiyorum sen biliyorsun zaten

11:30 kuralımız geçerli canım. Gün içinde hangi saatlerde yoğunluğum olup olmadığı belli olmuyor liste için. O yüzden mümkün mertebe her cuma bu saate uyarak bildirim yaparsak sorun çıkmaz Kurallar konusunda çok acele etme. Birbirimizi tanıdığımız zaman ne demek istediğimi anlayacaksın

Sondaki cümleye bayıldım

Sondaki cümleye bayıldım
Hoşbuldum çok teşekkür ederim :)
Saat konusunu anladm biz o saatlerde yeni uykuya geçtiğimiz için geceden bildirim yapıcam sanırım :))
Motivasyon için fotoğraf fakan paylaşıyormusunuz motivasyonlarımızo yükseltelim ya valla ben 78,8 i görüp tekrar 80 e çıkmaktan çok mutsuzum ama boğazım durmuyor :))
Durdurmak Lazım

İnşallah ben de inanıyorum

Günaydın hoşgeldin nerelerdeydin :)

Canım öncelikle kendimi tanıtayım sana. İsmim Ebru. 38 yaşımdayım ama kendimi hala 19 gibi hissediyorum Evliyim. 2 tane kızım var. Büyüğü 14 olacak 11 gün sonra. Küçüğü 6,5 yaşında. Kırıkkale' de yaşıyorum ve sağlık memuruyum. Bu aralar boyun fıtığımdan dolayı fizik tedavi alıyorum ve gün içinde hastane çok yoğun oluyor gelemiyorum. Boyun fıtığından kaynaklı ağrılarım olduğu içinde akşamları bilgisayar başına oturmayı istemiyorum çünkü gün boyu hep bilgisayar başındayım. O yüzden gelemedim iki gündür

Benim fotoğraflarım var linkini atayım incele istersen

Kızlar dün saçlarımı kestirdim yeni hedeflere yeni enerji ile başlamak istiyorum ben kemoterapi iğnesi kullandığım için saçlarım çok dökülmüştü kuaföre omzumun biraz daha altında boy verdim kesti de kesti şuan bayaa kısa saçlarım o anda moralim çok bozlmuştu kadın da dddiki saçların çok dökülmüş alttan da saçlar geliyor tiftik tiftik gördükçe kestim hala çok iyi değil ama elimden geldiğince düzelttim dedi. Alttan gelenlerin boyuna eşitlemiş benim gördüğüm kadarıyla. Saçlarımın çeyreği kaldı dökülmekten

Ama d.günüme gelen herkes (kv hariç) çok beğendi kuzenim paylaştığım fotodan görüp yazdı çok güzelleşmişsin ne kadar zayıflamışsın falan ben de saçıma ısındım ve daha kadınsı görünüyorum küçük bir kız gibi görünürüm de hep

Az önce tartıldım ve 80,1 çıktım inanamıyorum nasıl oldu bu o kadar bulgur yedim kola içtim pasta yedim ( kayınpederim yine pastasız d günü mü olur deyip pasta almış da ) 81 leri görürüm diyordum çok iyi ki kilo bile vermişim.
Dün akşam yemeği yemedim ama evi topla süpğr mutfağı topla falan enerji harcamışım belli ki normalde bu kadar yoğun iş yapamam ki zaten cezamı aldım doğum günümün ortasında tutulmaya başladım yürüyemedim o yüzden ilacımı erken içtim ve şuan her yerim dökülüyor :)
80,1 teşekkür ederim beni çok mutlu ettin :)
16 sına hedefim 78 inşallah
Su içmeliyim spor yapmalıyım yuppi hadi başlıyoruuuz

Süpersin kendini 19 hissedebilmen çok güzel :))
Kızlarını Allah bağışlasın sağlıklı huzurlu ömürler versin :)
Çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum Allah şifa versin

Bakayım hemen :)
Ben başkalarının öncesi sonrası fotolarından bahsetmiştim aslında ben Instagram da çok bakıyorum da
Sabah bir foto stayım dedim atamadım nedense

Tek sıkıntı kahvaltının çok geç saatte olması. Onu öne çekebilsen harika olacak bence. Ev taşıma olayı bitti mi?
Hoşgeldin Ebru kaptanım, nerelerdesin, kaygılanmaya başlamıştım bi şey mi oldu diye? Yoğunluğunu ve rahatsızlığını anlıyorum..inş geçer tez zamanda..
Taşınma karneden sonraki günlerde olacak.şimdi kızdan fırsat buldukça ev topluyorum. Bi kaç gün yürüyememiştim, bu yüzden kendimi suçlu ve kötü hissediyordum yeniden yürüyüşe başladım.
Kahvaltı yı erkene aldığımda acıkmadan zorla yemiş oluyorum, öğlen yine acıkıyorum, akşam yine acıkıyorum. derken günde 3-4 ana öğün yapmış oluyorum. Kahvaltıyı 11 gibi yaptığımda, öğlen 2 gibi ara öğünde meyve vs hafif yiyip, akşam 5-6 arası da akşam yemeği yediğimde 2 ana öğün 1-2 de ara öğün meyve vs yani yemiş oluyorum ve daha az kalori aldığımı düşünüyorum. Bi de sabah kızı uyutunca 9-11 arası bende uyuyorum bazen, erkenden yesem, yiyip üzerine uyumak sağlıksız olur diye yemiyorum. Hem de canım o saatlerde hiç bişey yemek istemiyor.

Gece 12de beyaz peynirli kucuk bir tost yedim, sahur için.

Iftar 18de
1 kase bulgurlu yayla çorbası, yarim tabak haşlanmış brokoli karnabahar havuc, 2 kaşık yoğurtlu mor lahana salatasi

Su henuz 1 litre oldu cunku iftar olali 1 saat bile olmadi. Yatana kadar 2 yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…