Ben iyim işte tempo kosturma firsat buldukcaİyiyim şükür, bebiş, yemek, temizlik vs.. uğraşıyorum..2 hafta kadar sonra taşınacağımız için kızdan fırsat buldukça ev toplayıp kolilemeye başladım..Taşınmanın en iyi yanı gereksiz, atılacak, verilecek eşyaları, kıyafetleri ayıklamak bence.. zor oluyo bebekle ama o uyudukça yada sakin olduğu zamanlar parça parça topluyorum..
Sen nasılsın napıyosun
Evet, aynı şehir, hatta aynı mahallede taşınacağım yer.Benim iki oğlum da seninkilerle aynı yaştalar. Bende bebek sevmeyi büyütmeyi unutmuştum nerdeyse, sanki ilk çocuğummuş gibi oldumBen iyim işte tempo kosturma firsat buldukca
Duruma bakiyorum
Ayni şehir içinemi tasiniyorsun
Benim bebek telasi atlatali 10 sene oldu
Kizim 10 yasinda oglumda 14 yasinda
Yuruyus ve su cok guzel cnmİyi akşamlar
Menüm
10.00 limonlu sıcak su
11.30. 1 tabak patates salatası( az patatesli)- yeşil çay
14.00. 1 elma, 1 mandalina
15.30. 1 bardak gilaburu suyu
17.30. 1 tabak ekşili çorba
19.00. 1 kase ekşili çorba daha.
20.00. 3 bardak çay, 3-4 parça kuru tarhana, 2 ceviz
3 litre su-1 saat yürüyüş
Çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) inşallah 30 olmadan senelerdir olmak istediğim her seferinde ucundan döndüğüm ben olurum :)Doğum günün kutlu olsun o zaman canım sağlıkla fit geçireceğin güzel bir yıl ve yaş dilerim. Bu arada hoş geldin benim de 15 aylık bir bebeğim var. 4 yaşında da bir kızım var. 30 yaşındayım öğretmenim.
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah..QUOTE="Efsun64, post: 62333799, member: 408501"]
Kızlar bugün doğum günüm :)
Akşam pasta kesmek istemiyorum zaten şubatta eşimin ve kv min dgünü var o zaman yeriz ne gerek var dedim ve onun yerine pastadan daha çok sevdiğim çiğköfte yoğurmasını istedim eşimden o da kabul etti.
Akşama çiğköfte partisi var ve 9 ocakta diyete dönücem sonunda inşallah :)
Ağrılarım geçerse spora da başlayacağım.
Çok iyiyim Allaha şükür sem nasılsınSlm kizlar nasilsiniz
Merhaba takımınıza davet ettiğiniz için teşekkür ederim
@ladyline
Grup kurallarınızı okudum spor cezasından bahsedilmemesi hoşuma gitti :)
Kafamı kurcalayan cuma günü kilo bildirim son saatinin 11 30 oluşu çünkü bı sıralar kızım gece oturup sabah uyuyor ben de sabah uyuyup akşam üstü 4 gibi uyanıyoruz 2 haftalık deneme süresinde düzenimizi sağlayabilir miyiz bilmiyorum çünkü yaklaşık 1 aydır uyku düzenimiz tersine döndü bir tüelü toparlayamadık :)
Çok katı kurallı sporlara uyamayacağımı belirteyim arkadaşlar çünkü genetik bir hastalığım var müzik açıp oynayarak kızımla koridorda sobe oynayarak hareket etmeye çalışıyorum yağmurlar beni mahvetti iyice kötü oldum. Geçen hafta 2 sefer leslie yapmıştım birdaha yapamadım.
Hayat düzenimiz bozulduğundan yeme düzenimiz de bozuldu toparlamam lazım ellerim acıyor yemek bile yapamıyorum soymak doğramak canımı yakıyor.
Zor bir atak dönemindeen geçiyorum ama kendimi toparlayacağım çocuğuyla yerlerde yuvarlanabilen genç hisseden bir anne olacağım inşallah :)
27 aralik 64.4
6 ocak 64.7
+300 gram
Valla 10 gun icin yine az almışım
Uyku düzeni biz büyükler için bile çok önemliyken küçükler için önemini mutlaka biliyorsundur. Umarım düzeltebilirsinHoşbuldum :)
kızımın öğle uykusu 1 e düşmüştü sonra bi diş sancısı başladı derken gece oturup gğndğz uyur oldu gündüz fazla uyutmamayı denedim bu sefer 2 sefer gündüz uykusu yapmaya başladı yşne sabah gece uykusuna geçti. Uyutmayıp gece uykusunu beklettim yine 3 saat uyuyp uyandı valla napıcam başka bilmiyorum bu sabah 8 de uyudu gece 11 gibi uyanmıştı. Ben de hala uyumadım meselaiş güç yemek oyun falan kendimi oyalamaya çalışıyorum
düzeni varken gece 12 civarı uyuyp sabah 10 11 gibi uyanıp 16 civarı 18 e kadar uyuyordu birgün bi misafirliğe gittik bebek görmeye orada sordular ben de anlattım derken o günden beri bu haldeyiz. akşam 9 da uyucam diye huysuzlanıo uyutunca 23 te uyanıyor sabaha kadar bekliyoruz eğer 21 de uyutmaz beklersem 00 da uyutuyorum o zaman da 02 03 gibi uyanıp sabah 8 lere kadar oturup öyle gece uykusuna geçip 16 17 gibi uyanıyor eğer uyumasına izin vermeyip 12 gibi uyandırırsam da 2 kere ara uyku yapıyor 3 ya da 2 saatli gece yine başa sarıyor ben işin içinden çıkamadım valla...
Hosgeldiniz gruba
Ilk sayfada yazan kurallari bizler de yapmıyoruz. Spor cezasından haberim bile yokkaptan uygulanan kurallari aciklasin LAydLiNe
17 aylik bir bebegin gunduz tek uyku yapmasi lazim. Bugun gunduz uyutmayayim da gece erken uyusun demek bence yanlis olur. Gunduz kotu gecerse gece daha da berbat oluyor, ben oyle tecrube ettim hep
Her sabah 10 15 dk erken uyandirarak uyku saatini geriye cekmenizi öneriyorum. Bu sabah 10da uyandiysa yarin 9.45, sonraki gun 9.30 şeklinde.
Gunduz uykusunu da 2 saatten uzun uyursa bence uyandirin cunku gece uykusunu etkiliyor
9da uyansa 1bucuk gibi oglen uykusu, en geç 3bucukta uyanis, gece 9da yatış. Gece ilk uykuya desteksiz gecerse, gece aralarindaki uyanmalarinda da kendi kendine geri uyuma ihtimali olur
Herkese merhaba,
İyi ki bir tatile gittim pazartesi tüm enerjim gitti bile. Kahvaltıyı öğle arası yapabildim ;düşünün artık! Bu arada 1 kg almışım :))) Aferin bana!! Akşam tekrar gelmeye çalışacağım
Büyük konuştum galiba..
Bizim kız öğleden sonra bi türlü uyumadı bugun..durdu durdu akşam 6 gibi uyuyası geldi.. bende gece uyuyamaz diye uyutmayayım 9 a kadar oyalayayım dedim ama 7 buçukta sızdı kaldı..şimdi uyuyor inşallah gece uyanıp ta sabaha kadar beni oturtmaz
Menüm
11.00. Limonlu sıcak su
12.00. 1 kase sebzeli patates püresi, 1 mandalina, 1 elma
15.00. Yarım tabak sebzeli bulgur pilavı, 1 tabak salata
19.00. 1 kase haşlanmış kaz eti
20.00. 3 bardak çay, 5-6 yaprak kuru tarhana 2 ceviz
2,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?