Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben iyim işte tempo kosturma firsat buldukca
Duruma bakiyorum
Ayni şehir içinemi tasiniyorsun
Benim bebek telasi atlatali 10 sene oldu
Kizim 10 yasinda oglumda 14 yasinda

Ben iyim işte tempo kosturma firsat buldukca
Duruma bakiyorum
Ayni şehir içinemi tasiniyorsun
Benim bebek telasi atlatali 10 sene oldu
Kizim 10 yasinda oglumda 14 yasinda
Evet, aynı şehir, hatta aynı mahallede taşınacağım yer.Benim iki oğlum da seninkilerle aynı yaştalar. Bende bebek sevmeyi büyütmeyi unutmuştum nerdeyse, sanki ilk çocuğummuş gibi oldum

Iyi akşamlar kızlar.Bugunki menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 08.30
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
Bol marul nane maydanoz
1dilim peynir
2kuru kayısı 2ceviz 3badem

13 00
Şekersiz türk kahvesi

15.00
1dilim ıspanaklı börek
1fincan çay

18.30 Akşam
3kasik bulgur pilav
2kasik mantar sote
1bardak ayran
Salata

2.5lt su
Spor vakit bulamıyorum.Reglim de gelmedi.Bu ay allak bullak oldum.

Sabah limonlu su

13.00 1 kk beyaz peynir, 2 dilim sucuk, 5 6 zeytin, 3 tane işaret parmagi kadar galeta

15.00 bir tabak zeytinyagli kereviz

18.30 yesil mercimek çorbası, 3 yemek kaşığı kiymali kabak yemegi, salata, yogurt

Suyu tam olcemedim ama yatana kadar yüklenecegim iyice

Dun akşam gec saatte gereksiz bir kacamak oldugu icin bugun gune gec başladım. Neden kahvalti o saatte demeyin lutfen sukur bugun aksam yemegi makul bir saatte yendi. Yarin da oruc tutmak istiyorum, yoksa ağzım kapali kalmiyor bir turlu

İyi akşamlar kızlar
8.00
1 haşlanmış yumurta,2 wasa, 1 hindi füme,yarım avokado
11.00
1 fincan şekersiz dibek kahve
13.00
1 tabak karnıbahar graten,1 dilim tam buğday ekmeği
16.00
1 bardak laktozsuz süt,2 kuru incir
18.30
1 kase tavuk çorbası,1 porsiyon patates püresi yatağında köfte
Su şimdilik 2 lt civarı,7000 adım

İyi akşamlar
Menüm
10.00 limonlu sıcak su
11.30. 1 tabak patates salatası( az patatesli)- yeşil çay
14.00. 1 elma, 1 mandalina
15.30. 1 bardak gilaburu suyu
17.30. 1 tabak ekşili çorba
19.00. 1 kase ekşili çorba daha.
20.00. 3 bardak çay, 3-4 parça kuru tarhana, 2 ceviz

3 litre su-1 saat yürüyüş

Yuruyus ve su cok guzel cnm
Tebrikler

Menum
Sat 7 10
1 haslanmis yumurta
Labne kirem peynir 3 gen olandan
1 tane
Zeytin 4 tane
2 dilim tam buday ekmegi

Sat 11
1 kepce domates corbasi
Sat 1
1 tabak kuru fasulye
3 kasik pirinc pilavi
Az tursu
Sat 4
Ara yarim elma
Aksam say 7
Tavuk gosu
Galete ununla karistirip
Tavada kizartma
Salata
Su 2
LAydLiNe

Çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) inşallah 30 olmadan senelerdir olmak istediğim her seferinde ucundan döndüğüm ben olurum :)
Rabbim evlatlarına hayırlı bir ömür sağlık huzur versin inşallah :))

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah..
Ben de 37 yaşındayım, öğretmenim, şuan izindeyim evdeyim yani. 14 ve 10 yaşlarında 2 oğlum, 11 aylık bi kızım var. Kayseri de yaşıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim :))
Allah senin de evlatlarına sağlık huzur hayırlı ömür versin bütün çocuklar hakediyor bunu :))

Hoş geldin canım aramıza öncelikle. Katılmak isteyenler topiğinde okudum mesajını ve seni bilerek çağırdım. Şu an büyük ihtimal yarışmadaki en rahat takım biziz. Hiçbir zaman hiçbir üyeyi zorlamadım şu kadar kilo vereceksin, şu kadar spor yapacaksın diye. O yüzden rahat olabilirsin. Amacımız birbirimizi motive edip elimizden geldiğince zayıflayabilmek. Zira şu aralar benim de bir süredir motivasyonum eskisi gibi değil. Ama inanıyorum ki hep birlikte toparlayacağız. Takımın ilk sayfasındaki katılım formunu doldurup paylaşırsan sevinirim. Kurallar konusuna gelince de bir çoğunu uygulamıyoruz şu aralar ama bildirim saati önemli. Çünkü bana listeyi hazırlayabilmem için zaman lazım. O yüzden geç saate kalmaması lazım. Onun haricindeki her şeyi idare edebiliriz. Yeniden hoş geldin aramıza

Uyku düzeni biz büyükler için bile çok önemliyken küçükler için önemini mutlaka biliyorsundur. Umarım düzeltebilirsin

İnternette uyku eğitimiyle ilgili bilgiler var. Mutlaka araştırmışsındır ama eğer araştırmadıysan araştır lütfen. Yaş itibariyle bebeğine çok uygun. Daha önce söylediğim gibi uyku ve özellikle gece uykusu bebekler ve çocuklar için çok önemli. Biraz uğraştıracak seni ama düzene gireceğine inanıyorum.

Takımda şükür bütün anneler tecrübeli, birde çocuksuz kimse yok Kurallar konusuna gelince takım kuralları çok eski kurallar. Önceden uyguluyorduk ama şu aralar ben bile takıma çok gelemezken o kuralları uygulamak olmuyor maalesef. Ama bildirim saatimiz önemli çünkü listeleri hazırlamam lazım.

Hoş geldin canım. Nasıl geçti tatil?

Tek sıkıntı kahvaltının çok geç saatte olması. Onu öne çekebilsen harika olacak bence. Ev taşıma olayı bitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…