- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Bence sabahleyin aç karnına bi daha tartıl bildirimden önce sana uygun zamanda. Çünkü gerçek kilon; sabah aç karnına, lavobo ihtiyacından sonra tartıldığın zamanki kilondur.Yarın saatinde bildiremezsem diye şuan yazıyorum karnım tokken 80.0
Perşembe sabah 80,2 çıkmıştım açken. :)
Suyum 3 sb oldu içemiyorum 1 bardak da ilacımı içerken içerim 4 olur :)
Bir rahatsizligin mi var ben kacirdim galiba11:30 1 tk çörekotu yağı
13:45 Kahvaltı
2 çb çay (1 er çk şekerli)
3 çeri domates
1 salatalık
4 siyah zeytin
2 kk beyaz peynir
1 küçük parça omlet ( kızıma ve anneme yaptığım omletin bir kenarından tadımlık pişirirken bile kokusu midemi bulandırdı yemedim)
16:00 2 yaprak galeta (a101 Nimet marka merak eden olursa bence boşuna merak etmeyin)
19:50 1 kabaktan naneli yoğurtlu sote
Kızımdan kalan 3 yk şehriye çorbası
1 tk alacadene (tadımlık)
Su 1çb + 2sb ( hiç içesim gelmiyor nedense su içmeliyim diyorum ama bir türlü kalkıp su içemiyorum anında unutuyorum)
Spor 15 dk kızımla saklambaç kovalama koşturma
Bugün bir türlü açılamadım kahvaltı baya gecikti ellerim şiş ayaklarım şiş acıyorlardı bir şey yapacak durumum yoktu kızımın altını da alamadım annemi çağırdım o aldı ki zaten 2 aydır ben alamıyorum sonra annemlere indik kahvaltı yaptık.
Su içmeye çalışıcam kabaklar işe yaramalı. Belki bir kışçayı ile günü bitiririm bilemiyorum onu da unutabilirim :)
Leslie yapsam diyorum ama ayak kemiklerim acıyor cesaret edemiyorum.
Evet canm bunu bildiğim için özellikle tok olduğumu belirttim bizim uyku düzenimiz bozuk olduğu için kendimi garantiye almak istedim ilk günden bldirim yapamamak istemedim :)Bence sabahleyin aç karnına bi daha tartıl bildirimden önce sana uygun zamanda. Çünkü gerçek kilon; sabah aç karnına, lavobo ihtiyacından sonra tartıldığın zamanki kilondur.
Evet canm romatoid artrit hastasıyım.
Bir rahatsizligin mi var ben kacirdim galibayani su hic kabul edilebilir değil gunde 2 3 bardak 80 kilo icin asla asla asla yeterli degil ben icine limon tarcin karanfil vs koyuyorum bazen. Gercekten nefret ediyorum su icmekten. Ama mutlaka 2 litreye tamamliyorum. Kış cayi da idrar sokturur, yani vucuda su girer diye dusunme, bilakis vucuttan su atilmasina sebep olur.
Keske basit sekeri de birakabilsencayin yaninda kuru meyve yesen tatli, hurma incir kuru uzum mesela? Ya da hic olmuyorsa nöbet şekeri kullanabilirsin, rafine sekerden daha sağlıklı.
Çörekotu yagini neden ve nasil iciyorsun? Inanilmaz acı
Ne güzel bir mesajla karşılaştım böyle takıma gelinceKızlar dün saçlarımı kestirdim yeni hedeflere yeni enerji ile başlamak istiyorum ben kemoterapi iğnesi kullandığım için saçlarım çok dökülmüştü kuaföre omzumun biraz daha altında boy verdim kesti de kesti şuan bayaa kısa saçlarım o anda moralim çok bozlmuştu kadın da dddiki saçların çok dökülmüş alttan da saçlar geliyor tiftik tiftik gördükçe kestim hala çok iyi değil ama elimden geldiğince düzelttim dedi. Alttan gelenlerin boyuna eşitlemiş benim gördüğüm kadarıyla. Saçlarımın çeyreği kaldı dökülmekten
Ama d.günüme gelen herkes (kv hariç) çok beğendi kuzenim paylaştığım fotodan görüp yazdı çok güzelleşmişsin ne kadar zayıflamışsın falan ben de saçıma ısındım ve daha kadınsı görünüyorum küçük bir kız gibi görünürüm de hep
Az önce tartıldım ve 80,1 çıktım inanamıyorum nasıl oldu bu o kadar bulgur yedim kola içtim pasta yedim ( kayınpederim yine pastasız d günü mü olur deyip pasta almış da) 81 leri görürüm diyordum çok iyi ki kilo bile vermişim.
Dün akşam yemeği yemedim ama evi topla süpğr mutfağı topla falan enerji harcamışım belli ki normalde bu kadar yoğun iş yapamam ki zaten cezamı aldım doğum günümün ortasında tutulmaya başladım yürüyemedim o yüzden ilacımı erken içtim ve şuan her yerim dökülüyor :)
80,1 teşekkür ederim beni çok mutlu ettin :)
16 sına hedefim 78 inşallah
Su içmeliyim spor yapmalıyım yuppi hadi başlıyoruuuz
Canım, öncelikle çok geçmiş olsun.. Bu hastalığı hiç duymamıştım, araştırdım.. inşallah en kısa sürede rahatlarsın.. çörekotunun bi çok derde hastalığa şifa olduğunu biliyorum..hatta bi yerde günde 40 çörekotu yemek her vücut için çok faydalı diye okumuştum.. inşallah ilaçların ve bitkisel yöntemlerin de faydasını görürsün.Evet canm romatoid artrit hastasıyım.
Dr um bana meyve yememelisin dedi meyveyle zaten aram da yok neden öyle dediğini açıklamadı kan sonuçlarımı yorumlarken öyle söyledi.
Şekeri bu azaltmış halim canım o yüzden bence sorun yok adım adım ilerleyeceğim inşallah bitki çaylarında şeker aramam ama siyah çayda arıyorum 2 küp şekerle içerdim eskiden :)
Su konusunda bazen suya doyanam bugğn birtürlü içemediğim günümdeydim yutasım gelmedi bir türlü kabak detoksu yapmak istediğim halde yeterli su içemedim farkındayım ama uykumdan 2 kere wc ihtiyacıyla uyandım kabaklar sağolsun ödemlerime bay bay diyorum yuppiii
Kış çayının idrar söktürmesi işime gelirmiş aslında bugün ama içmedim uykuya yenildim.
Çörekotu yağını romatizmamı hafiflettiği nodüllerimi küçülttüğü ve kullandığım iğnenin yan etkisi olan dilde iltihaplanmayı geçirdiği için sabah aç karna 1 tk içerek kullanıyorum.
İlk kullandığımda ellerime sürmüştüm bileklerimde hareket kısıtlılığı vardı geriye dönmüyordu dümdüz kalmıştı 2. Sürmemde bileklerim açıldı benim için mucizeydi o günden beri içiyorum öyle tavsiye ediyorlar.
Gerçekten çok faydasını gördüm inanılmaz rahatladım ama 10 gün kadar ara vermiştim yine kötüleşmeye başladm dün yeniden başladım :)
Çok teşekkür ederim :) zor bi hastalık çevrndeki herkesin anlayışlı olması gerek ve her an onlara muhtaç olabilirsin telefonumu elime alamadığım zamanlarım bile oluyor...
Canım, öncelikle çok geçmiş olsun.. Bu hastalığı hiç duymamıştım, araştırdım.. inşallah en kısa sürede rahatlarsın.. çörekotunun bi çok derde hastalığa şifa olduğunu biliyorum..hatta bi yerde günde 40 çörekotu yemek her vücut için çok faydalı diye okumuştum.. inşallah ilaçların ve bitkisel yöntemlerin de faydasını görürsün.
Doktoruna zayıflamak için danıştın mı? Ne bileyim vücudun güçsüz dermansız kalması hastalığını tetikler mi diye endişelendim..
Suyu gerçekten çok az içiyormuşsun, bunda hastalığının etkisi var mı? Yoksa günde enaz 2 litre su içmelisin..
Şekeri bende eskiden çok atıyordum, bi çay bardağına 3 çay kaşığı...şimdi azalttım 1 çay kaşığı atıyorum.zamanla daha da azaltacağım. Seni anlıyorum..
Bakayım hemen :)
Ben başkalarının öncesi sonrası fotolarından bahsetmiştim aslında ben Instagram da çok bakıyorum da
Sabah bir foto stayım dedim atamadım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?