Ben geçen ay hamileyim zannettim.Bu ay harbi sürpriz oldu.Alilecek dönüşümlüYaa hayirli olsun. Sürpriz galibaAllah icine sindirsin. Benimki de silikti 2.cizgi. Simdi 2 yasini gecti
Selam :))Slm kizlar
İyi gitmiş maşallah..ödem vs den çok gidiyo ilk zamanlar..Kızlar günaydın bugün 77,7 uyandım şaşkınım çünkü dün detoks yapmadım.
Böylece hedefime çok çok erken ulaşmış oldum çok mutluyum ama yine diyetten kopmaktan korkuyorum. 5 günüm vardı daha hedefimin süresine.
2 günde 2,4 kg gitmiş oldu. Ödemler sağolsun
Şimdi acaba 5 gün için yeni bir hedef belirlesem mi yoksa çok kasmadan mı devam etsem bilemedim.
Harikasın.Masallah sana.Sagligin için biraz dikkat ederek devam et bence.Detoks bazen iyi oluyo ama yinede dikkat et.Ben böbreklerimi baya yormuştum böyle.Kızlar günaydın bugün 77,7 uyandım şaşkınım çünkü dün detoks yapmadım.
Böylece hedefime çok çok erken ulaşmış oldum çok mutluyum ama yine diyetten kopmaktan korkuyorum. 5 günüm vardı daha hedefimin süresine.
2 günde 2,4 kg gitmiş oldu. Ödemler sağolsun
Şimdi acaba 5 gün için yeni bir hedef belirlesem mi yoksa çok kasmadan mı devam etsem bilemedim.
Teşekkür ederim fikir verdiğin için :)İyi gitmiş maşallah..ödem vs den çok gidiyo ilk zamanlar..
Çok kasmadan, hafif bi diyetle devam edebilirsin bence
Teşekkür ederim :)Harikasın.Masallah sana.Sagligin için biraz dikkat ederek devam et bence.Detoks bazen iyi oluyo ama yinede dikkat et.Ben böbreklerimi baya yormuştum böyle.
Vücuttan fazla miktarda su atıldığı için sürekli yapmak metabolizmanızı bozabilir dikkatli olmak lazımTeşekkür ederim :)
Detoks böbrekleri nasıl yoruyor ?
Vücuttan su atılımı fazla olunca böbrekler yoruluyor.Teşekkür ederim :)
Detoks böbrekleri nasıl yoruyor ?
Hım evet max 3 gün diyorlar zaten bu detoksa da ben ancak 1 gün dayanabiliyorumVücuttan fazla miktarda su atıldığı için sürekli yapmak metabolizmanızı bozabilir dikkatli olmak lazım
Allah kolaylık versin canim taşınma hazirligi hemde bebek vardı senin ya.ildemdeydin degilmi.İyi akşamlar,
Menüm
10.00 2 dilim patatesli gözleme, yeşil çay
13.00. 1 elma, 1 mandalina
17.00. 1 tabak sulu köfte, 1 tulumba tatlısı
19.00. 3bardak çay.
2,5 litre su, yürüyüş yok ama sabahtan beri ev toplayıp koli yaptım, birazda temizlik, yorgunluktan gözlerim kapanıyor..o yüzden erken yazdım uyuyup kalabilirim diye. Umarım başka bişey yemeden yatarım..
Evet İldemdeyim yine canım. Amin inşallah. SağolasınAllah kolaylık versin canim taşınma hazirligi hemde bebek vardı senin ya.ildemdeydin degilmi.
Günaydın canım :) günlük kaç tane çekilecek? Ben eşlik edebilirim:)Günaydın kızlar
Çok sessizsiniz yahu :)
21 gğnlük mekik programına başlamayı düşünen var mı kendime arkadaş arıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?