Canım nette bi dotoğraf gördüm program yapmışlar her gün farklı sayıda çekiliyor ama ben buraya doto atamıyorum nedense uygulamadan giriyorumGünaydın canım :) günlük kaç tane çekilecek? Ben eşlik edebilirim:)
Google a 21 günlük mekik programı yazınca çıkıyor :) bi bak istersenGünaydın canım :) günlük kaç tane çekilecek? Ben eşlik edebilirim:)
Mısır cipsi haricinde bence güzel bir menü. Sabah sucuklu yumurtayı ekmeksiz mi yedin?Bugun benim de tirt biraz
Sabah limonlu su
11.00 sucuklu 1 yumurta, yarim kk peynir, 2 3 zeytin, biraz salatalık
15.00 misir cipsineredeyse bir paket
19.30 bulgurlu yayla corbasi, 3 4 yemek kaşığı etli nohut, az salata, yogurtlu mor lahana salatasi
21.00 sutlu nuriye yicem simdi bi taneama yarin oruc tutcam
Oruç tutacağın zaman yatarken yada sahurda 3-5 tane kuru hurma da yemeni öneririm. Bana oruçta çok faydası oluyor. Kendimi daha dinç hissediyor daha az acıkıyorum.Bugun benim de tirt biraz
Sabah limonlu su
11.00 sucuklu 1 yumurta, yarim kk peynir, 2 3 zeytin, biraz salatalık
15.00 misir cipsineredeyse bir paket
19.30 bulgurlu yayla corbasi, 3 4 yemek kaşığı etli nohut, az salata, yogurtlu mor lahana salatasi
21.00 sutlu nuriye yicem simdi bi taneama yarin oruc tutcam
Evet. Hic bir seyle hic bir zaman ekmek yemiyorumMısır cipsi haricinde bence güzel bir menü. Sabah sucuklu yumurtayı ekmeksiz mi yedin?
Bakarım şimdi hemen :) ben sandımki biz belirliycez de o sayıyı çekicez. Mesela 21 gün boyuna günlük 50 taneGoogle a 21 günlük mekik programı yazınca çıkıyor :) bi bak istersen
Senin verdiğin kiloları ben almışım canım nasıl vir ödem anlamadım insan gr alır mı hiç iki gündeGünaydın kızlar,
Cuma. 87.0
Bugun. 86.2
800 gram daha gitmiş şükür
Haftasonu kayınvalidem bizde kalınca kızla o ilgilendi sağolsun, ben de daha yoğun bi şekilde ev toplayıp koliledim, temizlik yaptım. Böylelikle taşınmanın da bir zayıflama egzersizi olduğunu anladım
Bazen bende de oluyordu önceki 16 kilo zayıfladığım diyet döneminden hatırlıyorum. Bazen bi hafta-10 gün kadar kilom sabitleniyor ne kadar az yesem, egzersiz yapsam 1 Gr vermediğim günler oluyordu. Hatta senin gibi üzerine aldığım günlerde oldu. Ama vazgeçmeden devam ettim ve 16 kiloyu verdim 5 ayda.Cuma 71.6
Bugün 72.4
Fark +800 gr. Anlam veremiyorum iki gün üst üste 71.8 çıktım hafta sonu şimdiyse böyleçok mutsuzum
Baktın mı canımBakarım şimdi hemen :) ben sandımki biz belirliycez de o sayıyı çekicez. Mesela 21 gün boyuna günlük 50 tane
Waaaoooow süpersin harikasınGünaydın kızlar,
Cuma. 87.0
Bugun. 86.2
800 gram daha gitmiş şükür
Haftasonu kayınvalidem bizde kalınca kızla o ilgilendi sağolsun, ben de daha yoğun bi şekilde ev toplayıp koliledim, temizlik yaptım. Böylelikle taşınmanın da bir zayıflama egzersizi olduğunu anladım
Neden bu kadar kaçamak yaptın ödül müydü rehl miydi yoksa bir kriz miydi ?Ptesi 64.3
Cuma 64.6
+300
kunefeler, sutlu nuriyeler, cipsler kendini gösterdi. Bir de gece 12de sahur niyetine 1 kk peynir, 5 6 zeytin, 1 trabzon hurmasi yedim, epey de su ictim. Belki onların da etkisi vardir
Üzüldüm canımSenin verdiğin kiloları ben almışım canım nasıl vir ödem anlamadım insan gr alır mı hiç iki günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?