Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

11.01.2020

10:10 çörekotu yağı

Kahvaltı 10:45
4 çeri domates
2 kk peynir
7 siyah zeytin
1 lavaş ekmeği
1 biber

15:15
1 kase tarhana çorbası
1 dilim köy ekmeği
1 yeşil zeytin
1 çb çay

Çok alakasız evet çünkü annemler kahvaltı yaparken ben öğle yemeği yedim :)

19:00 civarı
1 kupa kış çayı
2,5 yaprak galeta

20:30
6 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Yarım haşlanmış but

05:10
15-20 kadar mısırlı balık kraker
(Kızım bu gece de 04:40 da uyandı )

SU: 4 sb
SPOR: Yaklaşık 1 km yürüyüş

Bugün (77,3) -400grla uyandım o yüzden gönlümce bir kahvaltı edicem inşallah.

Kızlsr ben bugün yedklerimi hiç yazmayayım kendime ödül günü oldu baktım hedef erkenden tuttu pazar gibi pazar yaşadım birazcık :)

İyi akşamlar,
Menüm
10.00. Çeyreğin yarısı ekmek, 3 kaşık yumurtasız menemen, 10 küçük yeşil zeytin. 3 bardak çay

14.00 1 kase tarhana çorbası, 1 elma, 3 kuru hurma
17.00. 1 tabak tarhana çorbası
19.30 Yarım dilim pizza, 3 bardak çay

2,5 litre su. Yine ev topladım, paketledim.

Bugun benim de tirt biraz

Sabah limonlu su

11.00 sucuklu 1 yumurta, yarim kk peynir, 2 3 zeytin, biraz salatalık

15.00 misir cipsi neredeyse bir paket

19.30 bulgurlu yayla corbasi, 3 4 yemek kaşığı etli nohut, az salata, yogurtlu mor lahana salatasi

21.00 sutlu nuriye yicem simdi bi tane ama yarin oruc tutcam

Mısır cipsi haricinde bence güzel bir menü. Sabah sucuklu yumurtayı ekmeksiz mi yedin?

Oruç tutacağın zaman yatarken yada sahurda 3-5 tane kuru hurma da yemeni öneririm. Bana oruçta çok faydası oluyor. Kendimi daha dinç hissediyor daha az acıkıyorum.

Günaydın kızlar,
Cuma. 87.0
Bugun. 86.2
800 gram daha gitmiş şükür

Haftasonu kayınvalidem bizde kalınca kızla o ilgilendi sağolsun, ben de daha yoğun bi şekilde ev toplayıp koliledim, temizlik yaptım. Böylelikle taşınmanın da bir zayıflama egzersizi olduğunu anladım

Senin verdiğin kiloları ben almışım canım nasıl vir ödem anlamadım insan gr alır mı hiç iki günde

Cuma 71.6
Bugün 72.4
Fark +800 gr. Anlam veremiyorum iki gün üst üste 71.8 çıktım hafta sonu şimdiyse böyle çok mutsuzum
Bazen bende de oluyordu önceki 16 kilo zayıfladığım diyet döneminden hatırlıyorum. Bazen bi hafta-10 gün kadar kilom sabitleniyor ne kadar az yesem, egzersiz yapsam 1 Gr vermediğim günler oluyordu. Hatta senin gibi üzerine aldığım günlerde oldu. Ama vazgeçmeden devam ettim ve 16 kiloyu verdim 5 ayda.
Bence diyette zaman zaman vücut kendini korumaya alıyo, yada ödem şişkinlik ten dolayı da olabilir. Bunun geçici olduğunu, tekrar kilo vermeye başlayacağını düşünmek lazım.Tabi çok sinir bozucu oluyor biliyorum ama diyetin doğasında var sanırım bu duraksamalar..Canını sıkma, düzelir merak etme.

Ptesi 64.3
Cuma 64.6
+300
kunefeler, sutlu nuriyeler, cipsler kendini gösterdi. Bir de gece 12de sahur niyetine 1 kk peynir, 5 6 zeytin, 1 trabzon hurmasi yedim, epey de su ictim. Belki onların da etkisi vardir

Waaaoooow süpersin harikasın

Ptesi 64.3
Cuma 64.6
+300
kunefeler, sutlu nuriyeler, cipsler kendini gösterdi. Bir de gece 12de sahur niyetine 1 kk peynir, 5 6 zeytin, 1 trabzon hurmasi yedim, epey de su ictim. Belki onların da etkisi vardir
Neden bu kadar kaçamak yaptın ödül müydü rehl miydi yoksa bir kriz miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…