Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 656. Etap ***

dira90(59.35/59.5/-0.15/%-0.25)
LAydLiNe(72///%)
Kilosu sabit
pessinus(71.9/71.6/0.3/%0.42)
Aysegul 6666 (88.2/87/1.2/%1.36)

13. Takım ortalaması: % 0.382
Canım film gibi listede değil miydi acaba? Kaçırmış olabilirim bir şeyleri

Ben sonuçlarımı paylaşmıştım aslında neden yazılmadı ?

Tamam canım liste etkilenmesin yeterki sorun değil.ben nasılsa buralardayim.

Tamam canım liste etkilenmesin yeterki sorun değil.ben nasılsa buralardayim.

Dediğim gibi en uygun zamanda listedesin. Hem o sırada verdiğin kilolarda işe yarayacak. O zaman yüzden daha iyi olacak. Bu arada yeniden mezun olduğun zaman da karne hazırlanacak artık

Kızlar bu arada takımda diğer takımlara göre çok daha az kişiyiz. Ben sürekli buralarda olamadığım için yeni gelen üyeleri kaçırıyorum. O yüzden ben yokken Cuma zayıflama yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yeni biri yazdığında takımımıza çağırırsanız çok mutlu olurum. Biraz daha kalabalık olursak daha güzel olur diye düşünüyorum.

Dediğim gibi en uygun zamanda listedesin. Hem o sırada verdiğin kilolarda işe yarayacak. O zaman yüzden daha iyi olacak. Bu arada yeniden mezun olduğun zaman da karne hazırlanacak artık
Tamam inş.ama listeye alacağın zaman tekrar konuşuruz çünkü eski kilom düşük olduğu için hedefimde çok düşüktü.simdi kilom daha fazla oyuzden hedefimi yükseleceğim şimdilik.1.hedefim 58....2.hedefimi duruma gore değerlendiririz eğer 1.hedefe ulasabilirsem tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…