Canım film gibi listede değil miydi acaba? Kaçırmış olabilirim bir şeyleri*** 13. Takım 656. Etap ***
dira90(59.35/59.5/-0.15/%-0.25)
LAydLiNe(72///%) Kilosu sabit
pessinus(71.9/71.6/0.3/%0.42)
Aysegul 6666 (88.2/87/1.2/%1.36)
13. Takım ortalaması: % 0.382
Ben sonuçlarımı paylaşmıştım aslında neden yazılmadı ?*** 13. Takım 656. Etap ***
dira90(59.35/59.5/-0.15/%-0.25)
LAydLiNe(72///%) Kilosu sabit
pessinus(71.9/71.6/0.3/%0.42)
Aysegul 6666 (88.2/87/1.2/%1.36)
13. Takım ortalaması: % 0.382
*** 13. Takım 656. Etap *** Free liste
Ikizannesi (57.7/65/-7.3/-0.19) 617. etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılan üyenin kilosu 39'a bölündü. Üye umudum2 olan kullanıcı adını Ikizannesi olarak değiştirdi.
latiska (58.5/62.7/-4.2/-0.07) 596. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 60'a bölündü.
filmgibi(///%)
Efsun64 (///%)
Ben sonuçlarımı paylaşmıştım aslında neden yazılmadı ?
Canım film gibi listede değil miydi acaba? Kaçırmış olabilirim bir şeyleri
Ha tamam canım şimdi oldu:)Yok canım onun verilecek kilosu çok az olduğu için listeye hiç girmedi.
Hayir ben listede degildim hic bir zamanCanım film gibi listede değil miydi acaba? Kaçırmış olabilirim bir şeyleri
Verilecek kilosu cok az ama asla vermiyorYok canım onun verilecek kilosu çok az olduğu için listeye hiç girmedi.
Tamam canım liste etkilenmesin yeterki sorun değil.ben nasılsa buralardayim.3oglanannesi canım bu hafta bende kilo veremedim maalesef, seni listeye aldığım zaman ortalamamız 0,30 un altına düşüyordu. O yüzden haftaya kaldı. Haftaya ortalamamız güzel olursa ana listeye alacağım seni.
Tamam canım liste etkilenmesin yeterki sorun değil.ben nasılsa buralardayim.
Tamam inş.ama listeye alacağın zaman tekrar konuşuruz çünkü eski kilom düşük olduğu için hedefimde çok düşüktü.simdi kilom daha fazla oyuzden hedefimi yükseleceğim şimdilik.1.hedefim 58....2.hedefimi duruma gore değerlendiririz eğer 1.hedefe ulasabilirsem tamam.Dediğim gibi en uygun zamanda listedesin. Hem o sırada verdiğin kilolarda işe yarayacak. O zaman yüzden daha iyi olacak. Bu arada yeniden mezun olduğun zaman da karne hazırlanacak artık
Neeeeee :)))) kesin mi şüphe mi ?Tam hedefe 1.5kg kala.Regl değil galiba yeniden anne oluyorum
Saat gibi dakiktir reglim.Hala olmadım.Tuhaf şeyler var anlamıyorumNeeeeee :)))) kesin mi şüphe mi ?
Ay hadi hayırlısıyla inşallah..çok sevindim..niye bilmiyorum ama cidden çok sevindimTam hedefe 1.5kg kala.Regl değil galiba yeniden anne oluyorum
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl güzel bir haber bu böyle. Bir hesaplayayım eğer mezun olabilirsen seni mezun edeyim bu hafta.Tam hedefe 1.5kg kala.Regl değil galiba yeniden anne oluyorum
Yaa çok sevindim heyecanlandım :)) test yaptın mıSaat gibi dakiktir reglim.Hala olmadım.Tuhaf şeyler var anlamıyorum
Teşekkür ederim.Oglum pazar günü 3yasina gircek.Onun için hazırlık yapıyorum günlerdir.Bilmiyorum tam herşey yeni yoluna girmişti.Ay hadi hayırlısıyla inşallah..çok sevindim..niye bilmiyorum ama cidden çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?