Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eğer adetlerin çok düzenliyse ve zamanında gelmediyse, ağzında garip bi tat, içinde bulantıya benzeyen bi sıcaklık, iştahında biraz azalma, kokulara karşı aniden duyarlılık geliştiyse tebrik ederim hamilesindir muhtemelen..ben bu şekilde anlamıştım 3. De. Sonra testte de pozitif çıkmıştı

Evet var.Normalde asla gecikmem.Ama agri.sanci hicbiseyim yok.Ilkinde karin da batma agri olmustu.Yada kacgundur kosturuyorum farkina mi varamadim.acaba.Sabah Test yaptım ama 2.çizgi biraz silikti.

Hâlâ şoktayım Pzrtsi dr.a gitmeyi düşünüyorum.Sonra kesinlestirelim benim mezuniyeti

Canım mezuniyet için 58.8 olman lazım. Hesapladım şimdi. Hamile bile olsan biliyorsun ki ilk aylar kilo alınmayıp kilo bile verilebiliyor. Sen bu hafta dikkat et yediklerine yine. 700 gram var mezuniyet şartına. Hayırlı haberlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz. Ben de senin gibi olmuştum. Tam hedefe ulaştım mezun oldum, arkasından hamile olduğumu öğrendim. Şoka girmiştim. O kadar kiloyu ver sonra hopp diye yine al Ama sakın takma kafana ikincide kilolar daha güzel ve kolay gidiyor

Kızlar ben yine Ceeee deyip kaçıyorum. Akşama doğaseverler topluluğumuzun bi tanışma toplantısı var. Hazırlanıp çıkacağım birazdan. Dönünce gelirim mutlaka. Menüleri yazmayı unutmayın. Bu arada ben yarından itibaren şekersiz 21 güne başlıyorum. Umarım becerebilirim bu kez

Dün 58.9 bugün 59.5 cıktı dün.wc sorunu.olunca.Pzrtsi ye bi tartiliyim bakalim.Ama ilkinde 65le hamile kaldım.Arada fark var baya bu bile iyi bisey sanki

Selam Ebrucum, 1 buçuk senenin sonunda 11 kilo almış olarak geri dönebilir miyim hepinizi çok özledim yaa

Bugünkü menum
Kahvaltı 8 de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
4 zeytin

Saat 10 buçukta 1 çok küçük parca simit

Saat 5 te
1 kase çorba
1 tabak tavuk yemeği
Yoğurtlu ispanak
Turşu
1dilim tam buğday ekmeği

1tane muz ve cay

Şu 2 lt
Spor koltuk vs sildim vakit kalmadi

LAydLiNe

Iyi aksamlar.Bugunki menum
Kahvaltı 09.00
3catal patates kızartma
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik

13.00
1avuc badem ceviz kuru üzüm

15.00
1kase naneli yoğurt
2grissini kepekli

18.00 Akşam
3kasik etli nohut yem
1kasik bulgur pilavı
1kase cacık

19.00
Yarim müz yarim elma

2.5lt su
Spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…