Tüm grup merakla bekliyoruz canım test yaptın mı?Teşekkür ederim.Oglum pazar günü 3yasina gircek.Onun için hazırlık yapıyorum günlerdir.Bilmiyorum tam herşey yeni yoluna girmişti.
Yaptım.2.çizgi silik cıktı. Kan vercem ama sonuçtan korkuyorum.Aslinda ne hissettiğimi bilmiyorumYaa çok sevindim heyecanlandım :)) test yaptın mı
Yaptım kaptanım.Kanda baktircam bi de.dira90 test yaptın mı canım?
Hâlâ şoktayım Pzrtsi dr.a gitmeyi düşünüyorum.Sonra kesinlestirelim benim mezuniyetiYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl güzel bir haber bu böyle. Bir hesaplayayım eğer mezun olabilirsen seni mezun edeyim bu hafta.
Olsun olsun, 3-4 yaş idealdir iki kardeş arasında..Yine yoluna girer merak etme..tecrübe konuşuyorTeşekkür ederim.Oglum pazar günü 3yasina gircek.Onun için hazırlık yapıyorum günlerdir.Bilmiyorum tam herşey yeni yoluna girmişti.
Evet var.Normalde asla gecikmem.Ama agri.sanci hicbiseyim yok.Ilkinde karin da batma agri olmustu.Yada kacgundur kosturuyorum farkina mi varamadim.acaba.Sabah Test yaptım ama 2.çizgi biraz silikti.Eğer adetlerin çok düzenliyse ve zamanında gelmediyse, ağzında garip bi tat, içinde bulantıya benzeyen bi sıcaklık, iştahında biraz azalma, kokulara karşı aniden duyarlılık geliştiyse tebrik ederim hamilesindir muhtemelen..ben bu şekilde anlamıştım 3. De. Sonra testte de pozitif çıkmıştı
Inşallah ya.Ilkinde baya farklıydı sanki.Ama oğlum çok hareketli bakalım 2.nasıl.olcakOlsun olsun, 3-4 yaş idealdir iki kardeş arasında..Yine yoluna girer merak etme..tecrübe konuşuyor
Hâlâ şoktayım Pzrtsi dr.a gitmeyi düşünüyorum.Sonra kesinlestirelim benim mezuniyeti
Dün 58.9 bugün 59.5 cıktı dün.wc sorunu.olunca.Pzrtsi ye bi tartiliyim bakalim.Ama ilkinde 65le hamile kaldım.Arada fark var baya bu bile iyi bisey sankiCanım mezuniyet için 58.8 olman lazım. Hesapladım şimdi. Hamile bile olsan biliyorsun ki ilk aylar kilo alınmayıp kilo bile verilebiliyor. Sen bu hafta dikkat et yediklerine yine. 700 gram var mezuniyet şartına. Hayırlı haberlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz. Ben de senin gibi olmuştum. Tam hedefe ulaştım mezun oldum, arkasından hamile olduğumu öğrendim. Şoka girmiştim. O kadar kiloyu ver sonra hopp diye yine alAma sakın takma kafana ikincide kilolar daha güzel ve kolay gidiyor
Ay cnm çok guzel olur bencede hamileysenTam hedefe 1.5kg kala.Regl değil galiba yeniden anne oluyorum
Evet 4yasa yakın olcak.Buyuk ihtimal hamileyim.Dr.a hafta başı gitcem bakalım.Ay cnm çok guzel olur bencede hamileysen
3 4 yas normal
Benim kilerin aradindada 4 yas var
Yaa hayirli olsun. Sürpriz galibaYaptım.2.çizgi silik cıktı. Kan vercem ama sonuçtan korkuyorum.Aslinda ne hissettiğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?