Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Spor yapamam diye geldi takıma spor yaptırıyor

Ya yattığımız yerden yaparız diye düşündüm

Leslie jillian falan yapamayınca işte Tv izlerken yapabileceğim şeylere bari yöneleyim .
Bir de bugün dizlerimi iyi hissediyorum asansör yerind merdiven kullanıyorum annemlere inip çıkarken.
Hatta kızımı kucaklayıp koridorda 3 kere koştum bile hem kızım eğlendi hem ben hareket ettim :)))

Aslında ben de bilmiyorum. Sezaryen sonrası 6 aydan sonra spor öneriyorlar sen süreyi aşmışsın ama kendini zorlamamak adına sen de yarım mekik çekebilir misinki ?
O alet başlarda zorlanmanı engeller heralde zamanla güçlendikçe aletsiz yaparsın belki. Sayılarda zorlanırsan sen kendine göre azaltabilirsin de. Mühim olan hareket etmiş olmak değil mi sonuçta :)

Şu verip almalarımız olmasa şimdiye tığ gibiydik

Hiç sorma herkes çok şaşırmıştı kilo verdiğimde ah ahh
Valla ya o insanları şartmak yok mu nasl güzel his.
Ben nişanlıyken 3 kere yarım yamalak jillian yapmştım o zaman romatizmam yoktu. Daha 3 kerecik ve tam yapmadığım halde görümcem beni görünce şöyle baktı sen naptın kendine bacakların nasıl incelmiş dedi o yüz ifadesini hiç unutamıyorum..
Şimdi de en çok öven çok kilo verdin diyen bi eşim bi görümcem :)
Her yeni gören çok zayıflamışsın diyor tabii ama sürekli bunu belli edenin olması daha hoşuma gidiyor :)))

Aletle çektiğimde sayıda sıkıntı olmuyor..
1 haftaya kadar taşınacağım. İşten güçten fırsat bulursam aletle çekerim inşallah

Tabikide... Aletle çekeceğim için programdakinden 2 kat fazla çekeyim diyorum..yani siz 30 çekerken ben 60.. çünkü aletle çekmek daha kolay.

Neden bu kadar kaçamak yaptın ödül müydü rehl miydi yoksa bir kriz miydi ?
Eşim! Hep eşim! Hadi disari cikalim diyor, bak ben tatli yemem diyorum tamam diyor. Sonra karşında ben yiyince rahat edemiyorum bogazima dizildi diyor, kirk yilda bir karsilikli bir tatli yiyemeyecek miyiz diyor, sen boyle cok guzelsin zaten zayifsin daha neye kilo vereceksin diyor. Yemis buluyorum kendimi

Töbe töbe yaa zayıfsam belki sağlıklı kalmak için şekerden uzak duruyorumdur fit olmak için spor yapıyorumdur ...
Sen daha iradeli olmaya çalış.
Birkaç sefer onu yenersen artık senin düşünceni kıramayacağını anlayacaktır.
Benim de başıma geliyor söylediğine benzer durum mesela dün işyeri için eşime poğaça yaptım ve yedim ama bunu toparlamalıyız sen de mekik programımıza katılmak ister misin?

Gobegimi minciklayip, oglumuzun hatirasi ben cok seviyorum diyor epilasyona gittigim icin seans aralari tuyleri alamıyorum, burnumun ucuna kadar gelip senin bıyıklarını seviyorum, bunlar tamamen yok olmasin diyor biraz enteresan bi insan en catlakli, memesi sarkik, saci yagli hallerimde bile hep cok gösterdi sevgisini. Bunlar lohusalık halleri oluyor tabii ama 1 sene sürdü dermisim
Tabii sucun büyüğü bende ama goz gorunce yiyorum işte bugün oruc tuttum belki az da olsa telafi ederim diye.
Grubun en tembeli benim, mekikle kendimi ayni cumlede bile kullanamam, sizlere basarilar diliyorum, hep destek tam destek

Allah bağışlasın çocuklarını canım.
Bende 27 yaşındayım 1 tane oğlum var ellerinden öpsün teyzesi 2,5 yaşında henüz :)
Bende İstanbul'da yaşıyorum henüz atanamamış bir öğretmenim. O da olacak birgün inşallah :)
Biraz önce tartıldım tam 73 kiloymuşum ben 71 sanıyordum şu an şoklardayım. İlk çocuktan sonra gayet güzel kilo vermişsin valla. Bu arada tanıştığıma çok memnun oldum canım umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın sende.

Hem ilginç bir insanmış hem de iyi bi yön bu lohusayken veya sen kendini lohusa hissederken sana ne bu halin dememiş sevgi göstermiş :))

Teşekkür ederiz sen de kendini aktifleştirmeye çalış ama ben de kolay vazgeçen biriyim sizlerden destek motivasyon bulamazsam ben de bırakırım pek aktif bi takım değiliz bazen kilo vermek hakkında konuşmak istiyorum kimseyi bulamıyorum ğzülüyorum yoldan çıkıyorum sanırım :)!

Tabikide canımm insan motive oluyor :) şu an 9 numara şiş gibiyim :)) ama bizde tığ gibi hatunlar olucaz :))) tabi insanları şaşırtmakta güzel ama en çok kendimiz için saglığımız için bunu yapmalıyız. İltihaplı eklem romatizması mi var canım

Evet canım. Genetik

Evet canım. Genetik
Bolbol su içmeni ve zeytin ağacının yapraklarından kendine çay demlemeni tavsiye ederim. Çok kişiden duydum bu zeytin ağacının yapraklarının romatizmaya faydalı olduğunu. Hee ve birde yaptırabiliyorsan eger hacamat.. cok iyiymiş

Ya bi yandan hak veriyorum eşine..Ben de diyete başlamadan önce yani 90 kilonun üzerindeyken, karşımda bana göre incecik bayanların "diyetteyim, kilo alırım, yemeyeceğim" demelerini bi türlü anlamıyordum. Kafayı yemiş bunlar, zaten kiloları az yada normal, niye kendilerine eziyet ediyorlar ki diyordum içimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…