Hacamattan korkuyorum yaa :)Bolbol su içmeni ve zeytin ağacının yapraklarından kendine çay demlemeni tavsiye ederim. Çok kişiden duydum bu zeytin ağacının yapraklarının romatizmaya faydalı olduğunu. Hee ve birde yaptırabiliyorsan eger hacamat.. cok iyiymiş
Canım, yukarda yazdıklarım sana ve diyeti sabote edilen herkese gelsinEşim! Hep eşim! Hadi disari cikalim diyor, bak ben tatli yemem diyorum tamam diyor. Sonra karşında ben yiyince rahat edemiyorum bogazima dizildi diyor, kirk yilda bir karsilikli bir tatli yiyemeyecek miyiz diyor, sen boyle cok guzelsin zaten zayifsin daha neye kilo vereceksin diyor. Yemis buluyorum kendimi
Genele bakarsak bence kardiyo. Nabzi yag yakim hizina getirdikten sonra hersey daha iyi oluyor. Ama yuksek kilolarda yapılmaz kardiyo, senin kilon icin en guzeli yuruyus. Imkan varsa yuzmeBu arada diyette en çok kilo verdiren egzersizin ne olduğunu biliyor musunuz?
Cevap: Başımızı sağa sola sallamak mış
Yani bu şekilde
Ya ben dogru insan değilim malesefHem ilginç bir insanmış hem de iyi bi yön bu lohusayken veya sen kendini lohusa hissederken sana ne bu halin dememiş sevgi göstermiş :))
Teşekkür ederiz sen de kendini aktifleştirmeye çalış ama ben de kolay vazgeçen biriyim sizlerden destek motivasyon bulamazsam ben de bırakırım pek aktif bi takım değiliz bazen kilo vermek hakkında konuşmak istiyorum kimseyi bulamıyorum ğzülüyorum yoldan çıkıyorum sanırım :)!
Darlıyorlar insanıBiri diyetinizi sabote etmek istediğinde, yani ne var canım şuncacık şeyden ye hadi bişey olmaz, yada zaten kilo vermene gerek yok sen çok şişman değilsin ki hadi beni kırma, beraber yiyelim, bi kerecik ye, küserim bak gibi sözlerle diyetinizi bozacak şeyler yemenizi istediklerinde, başımızı sağa sola çevirerek,kusura bakma yemeyeceğim demek, en çok zayıflatan egzersizmiş
60 senin için çok çok az diye biliyorum. Diyetisyenim bana boyunun 10kg üstü 10kg altı aralığı iyi demişti yani max 84 min 64 bu değerlerin üzeri ve altı uyarı demişti sen kilo değil vücudunu toparlamaya ihtiyacın var sanırım yani çok da azaltma kilonu artık benceYa ben dogru insan değilim malesefboyum 174. Gruba girerken 67.1 dim, 3 4 kilo versem yeter diyordum. 64 kusurlerdeyim. Baslamisken bari 60 olsa diyorum. Ama olursa olur,olmazsa saglik olsun kafasindayim. Zaten rakam olarak ideal kilomdayim. 1 mil de olsa leslie yapabildiğim haftalar cok cok guzel rakamlar görüyorum aslinda ama tembellik yani cocugu falan bahane ediyorum ama adı ustunde bahane..
Azaltamıyorum zaten60 senin için çok çok az diye biliyorum. Diyetisyenim bana boyunun 10kg üstü 10kg altı aralığı iyi demişti yani max 84 min 64 bu değerlerin üzeri ve altı uyarı demişti sen kilo değil vücudunu toparlamaya ihtiyacın var sanırım yani çok da azaltma kilonu artık bence
Bu patates salatasini brokoli salatasina çevirebilir miyizMenüm
10.00. Limonlu sıcak su
11.00. 1 tabak patates salatası, yeşil çay
15.00. 1 elma, 1 portakal, 1 mandalina
18.30. 1 tabak ekşili çorba, 3 yerfıstığı
2,5 Litre su..
Şuan kaç kilodayım canımAzaltamıyorum zatenYag oranımı bi olcturmek istiyorum. Dogumdan kalma hafif bi göbek var, bolgesel spor istiyor ama yapacak adam yok.
Bu grup sayesinde ekmegi tamamen biraktim. Haftasonlari simit yiyorum bazen. Şekeri de kacamaklar dışında yememeye çalışıyorum. Kimsenin motivasyonsuzluguna sebep olmuyorumdur umarım :)
Bugun 64.6 çıktımPardon kaç kilosun yazacaktım?
Boyuna göre çok çok iyisin bence..eşine bi kez daha hak verdim. Versen de olur, vermesende..Bugun 64.6 çıktım
Hepimiz hayalimizdeki kiloya kavusuruz inşallah. Degil mi ki kadiniz, illa bi yerlerde verilecek kilomuz varBoyuna göre çok çok iyisin bence..eşine bi kez daha hak verdim. Versen de olur, vermesende..
Ah cok üzüldümHerkese iyi akşamlar.Dun birden kanamam başladı.Evet hamileymişim ve malesef düşük yaptım.
LAydLiNe Kaptanım biraz toparlamadan kg bildirimi de yapamicam.Izin hakkım varmi
Çok teşekkür ederim.Surpriz olmuştu zaten.Daha dr.a bile gidemeden düştüAh cok üzüldümcok gecmis olsun. Diger yandan, daha ileri haftalarda olsa daha zor olabilirdi Allah istediginiz zamanda tekrar verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?