Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hacamattan korkuyorum yaa :)
Zeytin yaprağı nı duymamıştım çörekotu yağı nı duydum onu yapıyorum bu dönemde faydasını hissediyorum :)

Biri diyetinizi sabote etmek istediğinde, yani ne var canım şuncacık şeyden ye hadi bişey olmaz, yada zaten kilo vermene gerek yok sen çok şişman değilsin ki hadi beni kırma, beraber yiyelim, bi kerecik ye, küserim bak gibi sözlerle diyetinizi bozacak şeyler yemenizi istediklerinde, başımızı sağa sola çevirerek, kusura bakma yemeyeceğim demek, en çok zayıflatan egzersizmiş

Canım, yukarda yazdıklarım sana ve diyeti sabote edilen herkese gelsin
Bi zayıflama forumunda okumuştum bunu, çok hoşuma gitmişti

Bu arada diyette en çok kilo verdiren egzersizin ne olduğunu biliyor musunuz?
Cevap: Başımızı sağa sola sallamak mış
Yani bu şekilde
Genele bakarsak bence kardiyo. Nabzi yag yakim hizina getirdikten sonra hersey daha iyi oluyor. Ama yuksek kilolarda yapılmaz kardiyo, senin kilon icin en guzeli yuruyus. Imkan varsa yuzme

Ya ben dogru insan değilim malesef boyum 174. Gruba girerken 67.1 dim, 3 4 kilo versem yeter diyordum. 64 kusurlerdeyim. Baslamisken bari 60 olsa diyorum. Ama olursa olur,olmazsa saglik olsun kafasindayim. Zaten rakam olarak ideal kilomdayim. 1 mil de olsa leslie yapabildiğim haftalar cok cok guzel rakamlar görüyorum aslinda ama tembellik yani cocugu falan bahane ediyorum ama adı ustunde bahane..

Darlıyorlar insanı

Gece 12 gibi sahur 1 trabzon hurmasi, 1 kk kadar beyaz peynir, 1 kucuk salatalik, 5 6 zeytin yemistim.
Gunduz orucluydum.
18.06 iftar 1 kase sehriye corbasi, 1 tabak zeytinyağlı kereviz

20.00 eşimle biraz hamsi ve salata yedim

Su henuz 1 litre, yatana kadar 2 yapacağım insallah. Oructa en cok az su icmek uzuyor beni gunler kisa ve soguk, evde oldugum icin rahat tutuyorum cok şükür. Belki yarin da tutarım

60 senin için çok çok az diye biliyorum. Diyetisyenim bana boyunun 10kg üstü 10kg altı aralığı iyi demişti yani max 84 min 64 bu değerlerin üzeri ve altı uyarı demişti sen kilo değil vücudunu toparlamaya ihtiyacın var sanırım yani çok da azaltma kilonu artık bence

Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
11.00. 1 tabak patates salatası, yeşil çay
15.00. 1 elma, 1 portakal, 1 mandalina
18.30. 1 tabak ekşili çorba, 3 yerfıstığı

2,5 Litre su..

Azaltamıyorum zaten Yag oranımı bi olcturmek istiyorum. Dogumdan kalma hafif bi göbek var, bolgesel spor istiyor ama yapacak adam yok.
Bu grup sayesinde ekmegi tamamen biraktim. Haftasonlari simit yiyorum bazen. Şekeri de kacamaklar dışında yememeye çalışıyorum. Kimsenin motivasyonsuzluguna sebep olmuyorumdur umarım :)

Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
11.00. 1 tabak patates salatası, yeşil çay
15.00. 1 elma, 1 portakal, 1 mandalina
18.30. 1 tabak ekşili çorba, 3 yerfıstığı

2,5 Litre su..
Bu patates salatasini brokoli salatasina çevirebilir miyiz yine istedigin yesillikleri koy, patates cok nisastali bir sebze, bir de haslanmis brokoli ile dene. Nohut, yesil mercimek gibi baklagillerin de salatasini yapabilirsin. Gunde 3 porsiyon meyve fazla yogurt ye diyecegim yemiyorsun bence bugun kilon icin cok az beslenmissin. 3 cocugun ve tasinma telasin var, kendine diklat et

Şuan kaç kilodayım canım

Herkese iyi akşamlar.Dun birden kanamam başladı.Evet hamileymişim ve malesef düşük yaptım.
LAydLiNe Kaptanım biraz toparlamadan kg bildirimi de yapamicam.Izin hakkım varmi

Herkese iyi akşamlar.Dun birden kanamam başladı.Evet hamileymişim ve malesef düşük yaptım.
LAydLiNe Kaptanım biraz toparlamadan kg bildirimi de yapamicam.Izin hakkım varmi
Ah cok üzüldüm cok gecmis olsun. Diger yandan, daha ileri haftalarda olsa daha zor olabilirdi Allah istediginiz zamanda tekrar verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…