Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese iyi akşamlar.Dun birden kanamam başladı.Evet hamileymişim ve malesef düşük yaptım.
LAydLiNe Kaptanım biraz toparlamadan kg bildirimi de yapamicam.Izin hakkım varmi
Canım gün boyu aklımdaydın hep TLF bakıp durdum. Çok üzüldüm canım, Rabbim en hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.. Demekki böyle hayırlıymış..ileri haftalarda daha zor olurdu..Ben 9 haftalıkken kaybetmiştim, seni anlıyorum, sonra yine nasip oldu.

Çok teşekkür ederim canım.Oglumun doğumgününde kardeşi olacak haberini verelim diyoduk eşimle.Pazartesi.sabah dr.a gidelim diyoduk.Daha gitmeden gecesinde düştü.Cok yeni de olsa tam alısiyoduk.

Herkese iyi akşamlar.Dun birden kanamam başladı.Evet hamileymişim ve malesef düşük yaptım.
LAydLiNe Kaptanım biraz toparlamadan kg bildirimi de yapamicam.Izin hakkım varmi
Çok üzgünüm
Rabbim sana sağlık versin geçmiş olsun canım ...
Kendini üzme lütfen demekki bebekte bir sorun vardı ki vücut onun gelişmesine engel oldu lütfen üzme kendini.
Konuşmak istediğinde biz buradayız kendini kötü hissedersen anlatmak için buradayız unutma.

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm hayırlısı olsun inş hakkınızda

Çok teşekkürler canım.Iyiki varsınız.

Herkese selam. İlk olarak dira90 çok geçmiş olsun tatlım.Allah hayırlara vesile etsin diyelim. İkinci olarak iş ve seyahatler tüm hızıyla devam ediyor.Yoruldum vallahi. Bu arada hiiç spor yapamıyorum. Elimden geldiğince yemeğime dikkat ediyorum.Kilom 55-56 arası oynuyor.Bu haftadan sonra inşallah sahalara geri döneceğim.

Özledik canım seni, gel artık buralara..iş koşturmaları bile egzersiz olmuştur sana..

Biraz geç oldu farketmem, bende memnun oldum canım, maşallah, Rabbim seninkileri de bağışlasın. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız

Çok çok geçmiş olsun canım. İzin hakkın olması lazım. Bakar yazarım sana. Şimdi nasılsın?

Kızlar eskiler bilir de yenilere söylemedim galiba. Ben işime ek olarak aynı zamanda hem yüzme hakemliği hem de işaret dili eğitmenliği yapıyorum. 3 gün yarışım var. Havuzda olacağım. Öğle arası hastaneye uğradığım için bakma şansım oldu. Haberiniz olsun merak etmeyin lütfen. Akşamları uğramaya çalışırım

Kızlar yaaaaa yüzme hakemliği yaparken baştan aşağıya beyaz giyinmemiz gerekiyor. O yüzden kıyafetlerimiz özel. Pantolonumu aldığımda 65 li kilolarımdaydım. Sabah öyle zor girdim ki pantolonun içine anlatamam. Benim biran önce zayıflamam lazım İl dışı deplasman maçlarına asla gidemem bu pantolonla. Yeni pantolon almayı da hiç istemiyorum çünkü beyaz pantolon bulmak çok zor.

Kaptanım sen o kadar kilo aldın mi yaa ben seni 59 larda hatırlıyom en son

Aysegul 6666 canım sende ne var ne yok? Nasıl gidiyor?

Bazen bana da olur o. Ama sabret biraz geçecek. Kendini oyalayacak başka bir şeyler bulmaya çalış. Bu hissi unutturacak. Çünkü yemenin bize hiçbir faydası yok. Hatta zararı var. Bu kadar iyi giderken kendini bırakmaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…