Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok yokkk motivasyonun düşmesin sakın arkadaşım bak ne güzel kilo vermişsin ha gayret hamura yenik düşme o kadar emeğin var hem kalk mekik çekicez bugün 75 tane:))

Kızlar ben havuza geçiyorum. Akşama görüşürüz. Efsun64 cum hadi toparlan kendine gel canım. Güzel şeyler düşün. Akşama güzel bir menü bekliyorum senden. Bak mesela bugün benim hakem arkadaşlarım etli ekmek yemeye gittiler öğle yemeğinde. Ben onlara hayır diyetteyim gelemem dedim ve hastaneye gelip sağlıklı yemeklerimden yedim.

Evet kilo anlamında her şey çok iyi gerçekten tek kötü olan şey spor bu anlamda :)
İnsan kendiyle başbaşa kalınca oluyor sanırım bu haller bir de uyku düzenimizi toparlayamadık her gece sinirli uyanıyorum kızım uyandıkça.
Az önce buraya yazdıktan sonra oyun havası açtım biraz toparlandım kızım da bana katıldı 3 oyun havası bir con calma ooh coştum öyle hareketler yaptım ki son şarkıda ter içindeyim şuan ğst bacaklar cayır cayır yandı ohh biraz dinçleştim :))

Sorma canım yaaaaa şu an 72 kiloyum. Ve iki üç aydır boşa kürek çekiyorum. Bir ileri iki geri 70 in altına inemedim. Çıldırmak üzereyim.
Yaa gerçekten baya almışsın hadi toparlan bizimle :))
Belki vücudunun şaşırtılmaya ihtiyacı vardır ?

Yok yokkk motivasyonun düşmesin sakın arkadaşım bak ne güzel kilo vermişsin ha gayret hamura yenik düşme o kadar emeğin var hem kalk mekik çekicez bugün 75 tane:))
Çok haklısın o kadar uğraştım yeri geldi aç kaldım değmez o emeği kaybetmeye daha kot ceket giyicem ben deri ceket giyicem vuhuuu

75 mekik

Neyse bi üç beş con calma daha dinleyeyim ben iyi terledim ama bayadır böyle terlemiyordum hareketsizlikten

Kolay gelsin :)
Tamamdır kaptanım ya gün boyu hareketli müsikler dinleyeyim ya da biraz gezmeye falan gideyim ben bugünkü hallerimin sebebi ne acaba onu da bi çözmeye çalışayım.
Ama gözümün önünden ev yapımı tereyağlı sarımsaklı yoğurtlu erişte tabağı geçiyor

Hacamattan korkuyorum yaa :)
Zeytin yaprağı nı duymamıştım çörekotu yağı nı duydum onu yapıyorum bu dönemde faydasını hissediyorum :)
Ne için yaptiracagini anlamadım ama hacamat hiç korkulacak bisey değil canım.ben ki en korkak insanım acı noktasında yaptırdım çok az hissettim migrenim çok kuvvetli olduğu için tam geçmedi seanslara devam etmem lazım ama dediğim gibi korkulacak bisey yok sadece güzel yapan klinik tarzı yerleri seçmen laızm.merdiven alti parayı verip belge alan herkes yapıyor onları tercih etme mikrop olasılığı olabilir.

Naislsiniz kızlar spor grubu falan mı kuruyorsunuz geçmişi okuyamadım tam.okuduklarimdanda pek anlamadım mekik grilubu falan yazıyordu ama.

İltihaplı romatizma için öneriyor herkes ama yok yaa gerçekten korkuyorum

Naislsiniz kızlar spor grubu falan mı kuruyorsunuz geçmişi okuyamadım tam.okuduklarimdanda pek anlamadım mekik grilubu falan yazıyordu ama.
Kendimizi hareketlendirmeye çalışıyoruz :)))
21 günlük mekik programına başladık :)
Şuan 2 kişiyiz programda grup olamadık henüz :)

İyiyim şükür canım, ev topluyorum. Haftasonu gibi taşınırız sanırım. Kızda diş çıkarıyo huysuz uykusuz... hepsi bi araya geldi. Yürüyüş vs çok yapamıyorum ama diyete devam, tam gaz.. bu şekilde haftada min 1 kilo vererek devam etmek istiyorum inşallah..

Bide bunun tam tersi kilo alınca kiskancliktan hemen söyleyenler var.gecen görümcem gördü beni.aa ne çok kilo almışsin dedi durdu tüm gece insan sinirleniyor eşimin yanında bide.kilomu takan bi eşim yok ama yinede sanki çok çirkin olmuş gibi hissediyor insan üzülüyorum.kendisi benden şişman.bide diyor ben senden sismanmiyim nesin dedim.yuh be dedim zayifmisin bide benden.eltim karıştı soze allahtan yok artik dedi gorumceme tabi sen şişmansın evet almis kilo ama okadar da farketmiyor falan diye geçiştirdi..zayiflayinca yuzun cokmus yeter artik zayiflama diyorlar kilo alınca hemen vuruyorlar yüze.insanlar çok kıskanç...fahriye evcen gibi güzellikteki bi kadına bile neler dediler kadın doğum yapmış olsun okadar kilo.illa zayıf yanını buldukları anda vuracak insanlar.bak nasıl tekrar gaza gelip zayıfladı kadın.bizide bunlar kamcilamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…