- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
O çevreden sen hastaneden kaptığın için olabilirAmin canım çok teşekkürlerBirde bünyesi sağlam bir insanım çok şükür. Ona rağmen beni bu hale getirdi. Büyük ihtimal hastaneden kaptım. Yoksa sıkı giyinirim dikkat ederim kendime. Etrafımda da hasta kimse yoktu. Allah herkesi korusun hastalıklardan. Bu arada kızımı da götürdüm doktora. Onunkiyle benimki farklı nasıl oluyorsa. Ona da antibiyotik başladık.
İnşallahKızlar bu hafta ortalamadan dolayı alamadım kimseyi listeye. Haftaya başta kendim olmak üzere herkesten iyi sonuçlar istiyorum tamam mı?
Ya belirledim de şuan hiç bu modda değilim sanki bgn yediklerimi yazınca suçlu olacağm gibi hissediyorum o kadar insan Elzığda neler yaşıyorEfsun64 canım haftalık hedefler belirlemen seni daha motive eder bizzat denenmiştir :)
Şurda yan şehrimizdeki 5,8 i nasl hissettik onlar neler yaşadılar kim bilirAhh kayınvalidem malatyada. Koca kadının sesi titriyordu resmen. elticiğim elazığdaydı nasıl korkmuş nasıl sesiyle ağlıyordu beni bile burdan son ses ağlattı içim parçalandı. Allahım hepimizi korusun görünür görünmez kaza belalardan
Biz bile korktuk onlarin Allah yardimcisi olsun bi de kis günü soğuktayani yalan yok.Yalnız yaşadığım için korktum.Allah a emanet diyip yatacağız.Gençlik zamanında da Adana depremi aklıma geldi.Allah Elazığ da Malatya da yaşayanlara kolaylık versin.Karda kış da çok zor.Bir de 100 den fazla ev yıkılmış haberi geldi şimdi:/
Yapay deprem nasıl oluyormuş dışardan müdahale falan çok şaşırdım..Kızlar pek tadım yok çok üzgünüm
Hepimize çok çok geçmiş olsun depremi istanbul kocaeli den bile hissedenler olmuş ve doğal deprem olmadığını sismik belirtilerin olmadığını söyleyenler var hatta günler öncesi o bölgedeki dışarıdan müdehaleleri görüp uyaranlar olmuş yapay deprem diyorlar öncüsü olmadan aniden gelmiş.
Çok güzel bir akşam geçirmiştim aslında yani deprem anında da geçiriyormuşum. Çok mutluydum eşimin birkaç iş arkadaşıyla dışarı çıktık yemek yedik kafeye geçtik falan...
Saat 4 e geliyordu uyandım.
16:30 1 paçanga böreği
19:15 civarı
1 kase kellepaça birkaç kuru ekmek
1 yk haydari
2 sıkım çiğköfte 1 marul
3dilim etli ekmek
3 5 kaşık salata
Bir de işletmenin ikramı ortaya katmer tatlısı getirdiler 6 -7 parçaya kesildi 1 parça yedim suef merakımdan çünkü daha önce hiç yemedim merak ediyordum nasibim ayağıma geldi çok da beğendim.
1 çb çay içtim 2 şekerli
Oradan çıktık karaoke kafeye gittik.
2 çb 1 er şekerli çay içtim
1 avuç kuruyemiş (ikram ettiler)
Bol bol oynadım bacaklarım cayır cayır yandı.
Bir de eşim ve arkadaşım aşırı ısrar etti karaoke yap diye gecenn sonuna doğru çıktım 1 şarkı söyledim herkes 1 tane daha söyle dedi 1 türkü söyledim çok mutluydum herkes laklak ederken ben söylemeye başlayınca susmuşlardı çünkü sevildim çok heyecanlandm tirtir titredim ....
Ama işte insanlar ölüyor şuan yaralılar var hava buzz Allahım sen yardım et. Hava yumuşasın lütfen ...
Su da 1500 ml
Mekik yok bugün
Deprem tahmin sayfasında yazılanları okuyorum. Deprembilimcilerin söylediklerini iletiyorlar sırada uşak Kütahya manisa civarları var diyen de var erzincan tarafları var diyen de var marmara diyen de var...
DAF hareketlendi bu diğer depremleri tetikler diyorlar uzun zamandır sessiz bir hatmış.
Taylandlı bilim adamı var biliyorsunuzdur o da birkaç gün önce Trnin doğusu tehlikeli demiş.
Mutfak masasının altına girdik, buzdolabı ve bulaşık Makinesi nın yanında. İnsan o psikolojiyle tavan yıkılırsa diye başını korumak, bi şeyin altına girmek istiyor.Masanın altı çok tehlikeli canım böyle durumlarda.masanin yanına yada çamaşır makinası gibi ağır eşyaların yanına durmakta fayda var.gerisi takdiri ilahi.
Kesinlikle insan güvenli bir yer arıyor allah bir daha yasatmasin canım.. ama masanın altına girince ustten bisey masanın üstüne düştüğünde ezilirsiniz demişlerdi oyuzden dedim.yaninda durmakta fayda var.takdir allahtanMutfak masasının altına girdik, buzdolabı ve bulaşık Makinesi nın yanında. İnsan o psikolojiyle tavan yıkılırsa diye başını korumak, bi şeyin altına girmek istiyor.
küçük küçük lokmalar yersen çabuk doyabilirsin .Ben de kız kardeşimde kahvaltıdaydın küçük küçük lokmalarla iyi geçiştirdim.Yarın da kahvaltıya ve yemeğe abimlerle davetliyiz, bu gidişin sonu nolacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?