Çok geçmiş olsun kaptanim o oksuruk çok kotuBu hafta size hep kötü mesajlar yazdım. Hiçte sevmem böyle sızlanmayıPazartesi hastaneye gidince bir kaç kez gıcık tutmuş gibi öksürdüm. Çok umursamadım. Dün öğleden sonra genel durumum kötüleşti, izin alıp eve geldim. Dinlenince düzelirim diye düşündüm. Sabaha sesim soluğum gitti. Öksürüğüm arttı. Doktora gittim. Farenjit olmuşum. 3 gün raporluyum. Eve geldim şimdi. İlaçlarımı içtim. İnşallah akşama biraz daha toparlarım. Haberiniz olsun diye yazdım. Merak etmeyin.
Çok geçmiş olsun.Umarım hafif atlatırsınSlm kizlar iyi pazarlar nasilsiniz
Hasta olan arkadaşlarada gecmiş olsun
Olardan birde benim
Persembe gununden beri çok kotuyum
Astimda olunca malum agir geçiyor
Çok tesekurler cnm aramiza hos geldinÇok geçmiş olsun.Umarım hafif atlatırsın
çok sağol canımÇok tesekurler cnm aramiza hos geldin
Maşallah diyorum başka bisey demiyorum.Günaydın kızlar ben herhalde ödem atıyorum kısa sürede bu kadar fark olmaz çünkü
79.5 önceki kg
bugün 78.00 kg fark 1.5 kg
Çok geçmiş olsun canım ya.Bi kendini topla yine dikkat edersin.Hastalik çok zor zaten havalar da berbat.Cok dikkat et kendine.Günaydın kızlar
Henüz hastalığımı atlatamadan işe başladım. Ve tek başıma çalışıyorum. İnşallah en kısa sürede toparlarım. Hafta sonu yatak döşek yattım. Bir iyi hissediyorum kendimi bir kötü hissediyorum.
Kesin tartıda var bisey.Yada hastalıktan ödem olmuş olabilirBen bugün çok saçma bir sonuç gördüm. Ödemdir inşallah. Ya da kesin tartı bozuldu.
Cuma: 71.8
Bugün: 74.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?