Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederiz canım Eşin çok haklı. Şu an bütün kalabalık yerler bence çok tehlikeli. Kapalı alanlar mikrop yuvası. Bugün doktorun yanına bile çekinerek girdim hastayım, mikroplarımı etrafa saçacağım diye

Arc-en-ciel canım size de geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kuzucuğa. Sana da güç kuvvet versin süreç senin için de çok zordur
Çok sağol canım toparlıyor biraz, alıştık bu sene artık ne yapalım, antibiotik çok kullanmış oldu, huyunun değişmesi de cabasi.
Arc-en-ciel canım geçmişi okumadım ama kızların mesajlarından anladığım kadarıyla sizde de hasta var. Çok geçmiş olsun canım Allah hepimize acil şifalar versin inşallah
Sağol kaptan, sana da çok geçmiş olsun, hastanede dikkat etmek lazım , çok halka açık bir yer. Bu sene domuz gribi vakası da çok duyduk etrafta.
Bu arada ben izne çıkarak gitmiştim, geçen cuma geri döndüm 66.3 ile izne çıkmıştım 64.8 im şu an. Listeye girebiliyor muyum?

bu hastalık çabuk atlatılmıyor.Ben çocuklar komple düştük .Tam iyileştim diyorsun bir daha düşüyorsun .üç kere ard arda düştük.

Sabah limonlu su

12.30 yarim simit, biraz kasar, 3 4 dilim sucuk, 1 yemek kasigi kadar soslu sosis

16.00 1 tane cilekli pop kek, ev yapımı

19.00 1 kase yesil mercimek corbasi, bir kase yoğurt

Su 1.5 litre ama yatana kadar 2yi geçer

Döndüğün kilonun altında olduğun için girebilirsin canım. Ama bu hafta ortalamamız biraz kötüydü. O yüzden kimseyi alamadım listeye. Senin kilonda ayrı kaldığın etap sayısına bölüünecek maalesef. Haftaya inşallah daha güzel sonuçları göreceğiz o zaman listeye alacağım bekleyen herkesi.

bu hastalık çabuk atlatılmıyor.Ben çocuklar komple düştük .Tam iyileştim diyorsun bir daha düşüyorsun .üç kere ard arda düştük.
Vallahi canım çözemediim ben de. Hiç böyle kötü olmamııştım. Pazartesi işe başlıyorum, işin kötü tarafı birlikte çalıştığım arkadaşımda izinli. Umarım o zamana kadar biraz toparlarım yoksa halim duman

Bugünkü menumu vereyim kacayim yarin kardeşimle annemde toplanicaz.Gezme var ama dikkat edip Pzrtsi + görmek istemiyorum.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
3kasik yumurtalı menemen
1dilim peynir 2zeytin
2dilim sucuk

13 30 Öğle
3kasik ıspanak yemeği
1kucuk kase yoğurt
Yarım dilim ekmek

16.00
Yeşilçay

18.30 Akşam
1kase yoğurt çorbası
2dilim fırında kıymalı karnabahar graten.
1bardak ayran

2.5lt su
Spor yok.Asiri hareketli bir gündü.

Kızlar Elağızda deprem oldu 6.8 şiddetinde biz burda maraşta bile baya sallandık çok korktuk masanın altına girdik.. inşallah can kaybı olmaz dicem ama bilemiyorum
Tam ben de yaziyodum.Bende baya korktum.oglumla evde yalnızdık.Esimi markete gondercek zamanı bulduk tam da.Bizde baya sallandik ya.Allah ım yardımcısı olsun herkesin.

Biz de Hatay da çok kötü sallandık.Baya da uzun sürdü o yüzden ben de korkup aşağıya indim.Bir de 3.katta böyle hissettiysem 10. katlar nasıldır kim bilir. Elazığ ana fay hattı üstünde o yüzden yüksek miktarda bir enerji boşalması oldu.Antep ten Samsun a kadar hissedildi. Depremi yaşayan ve okuyan olursa bu gece temkinli yatın diye yazdım.

Geçmiş olsun herkese.Kayseri bile sallandı canım ya.

Geçmiş olsun herkese.Kayseri bile sallandı canım ya.
yani yalan yok.Yalnız yaşadığım için korktum.Allah a emanet diyip yatacağız.Gençlik zamanında da Adana depremi aklıma geldi.Allah Elazığ da Malatya da yaşayanlara kolaylık versin.Karda kış da çok zor.Bir de 100 den fazla ev yıkılmış haberi geldi şimdi:/

Maraşta da çok hissedildi, bazıları hala sokakta yada arabalarında bekliyor..Ben de teyakkuzdayım gözüm sürekli avizelerde.. paranoyak oldum sanki arada hafif sallanıyormuşuz gibi hissediyorum.. çocukları ve yeğenlerimi kaptığımız gibi masanın altına girdik 8 kişi..epeyde sürdü, 40saniye sürmüş diye duydum. Allah Elazığ ve yakınında olanlara yardım etsin..çok zor bi durum..Adana depremini de çocukluğumdan hatırlıyorum, iyi sallanmıştık.

Kızlar giremedim sisteme bugün ya.sistem olarak mı sıkıntı vardı bilemiyorum..kilo bildirimi yapacaktım tartıldım ama giremedim.malesef geçen cuma 64 tüm.bu cuma 65 çıktım.1 haftada 1 kilo nasıl aldım bilemiyorum.cok üzgünüm.....depremi yaşayan kardeslerimizinde allah yardımcısı olsun.biz gölcük depremini yaşadığımız için çok iyi bilirim karda kışta.

Masanın altı çok tehlikeli canım böyle durumlarda.masanin yanına yada çamaşır makinası gibi ağır eşyaların yanına durmakta fayda var.gerisi takdiri ilahi.

Kızlar bu aralar her yer sallanıyor. İki gün önce de Ankara' nın ilçesi Akyurttta oldu 4 civarında. Yatarken sallandım uyandım. Hepimiz dikkatli olmalıyız. Maalesef deprem olduğundan beri hem sosyal medya da hem de televizyonlarda hiç iyi haberler gelmiyor. Çok üzücü, çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…