Amin canım çok teşekkürlerYaa çok üzüldüm Allahım ikinize de şifa versin kıyamamhiç evden çıkamıycak mıyız ya yeni yeni hastalıklar da türemiş...
Maşallah maşallah 41 kere.Günaydın herkese..
Geçen cuma. 85.7
Bugun. 84.2
Fark: -1500 Gr
Taşınmak da zayıflatıyormuş, yoksa son günlerde ölçüsüz yemiştim ama yoğun bi toplanma ve yerleşme dönemi sayesinde yine verebildim şükür..
Bugun memleketime Kahramanmaraş a gidiyorum 1 haftalığına..yemekler günler gezmeler beni bekliyor, inşallah diyetimi çok bozmamaya, abartmaya çalışacağım..
Geçen cuma :59.5kg
Bugun;59.5kg
Pzrtisye göre 400gr almisim
Tşk ederim canım. İnşallah çabuk şifa bulursun.. cuma dan sonra döncem ama annemgilde dijital tartı var..
Olabilir canım.Belki de vücudun iyileşirken güce ihtiyaç duyuyordur :)
Olabilir canım.Hala kendime gelmeye çalışıyorum.Ama toparlicam artikGeçen cuma 59.1 diye bildirim yapmışsın canım. Sanırım sen hep pazartesi bildirimlerinle cumayı karıştırıyorsun. Maalesef bugün + dasın.
İnşallah diyetimi bozmdan kilo almadan dönebilirim kaptanım..
İyiyim kaptan geçmişten okuyup geldim geçmiş olsun sana da Allah acil şifalar versin inşallah. Hastalıklar çok ürkütüyor malum koca bir okul dönemini hastalıkla geçirdik yüreğim havada geziyorum. Ben iyiyim ama yediğim içtiğim maalesef çok kontrolsüz evdeyiz ama yemek düzenleri o kadar bozuk ki ne durumdayım bilmiyorumpessinus sen nasılsın canım?
İyiyim kaptan geçmişten okuyup geldim geçmiş olsun sana da Allah acil şifalar versin inşallah. Hastalıklar çok ürkütüyor malum koca bir okul dönemini hastalıkla geçirdik yüreğim havada geziyorum. Ben iyiyim ama yediğim içtiğim maalesef çok kontrolsüz evdeyiz ama yemek düzenleri o kadar bozuk ki ne durumdayım bilmiyorumevdeki tartı da Allahlık her seferinde farklı çıkarıyor iki tartılma arası 2-2.5 kilo fark çıkabiliyor. Bir tartılıyorum 70.7 bir tartılıyorum 73:) yarın annemlere geçiyoruz inş. Kız kardeşim diyet yapıyor yaklaşık 15 kilo falan verdi o dikkat ettiği için az frenlerim kendimi diye düşünüyorum tartılar konusunu bilmiyorum ama anneminki ne alemde. Eve gittikten 3-4 gün sonra ancak belli olur. İnş çok almam kilo.
Haklısın canım ama oğlum geldiğimizden beri bana yapışık yaşıyor memede sürekli hiçbir şey de yemiyor saatlerce emiyor yemek zamanları çok sıkıntılı ben el atamadığım için saatleri çok uzun tutuyorlar elim ayağım titreyince ne bulursam onu yiyorum akşam 8-8.30 a yemek kalıyor bazen. Saçma bir haldeyiz. Regl de olamadım henüz gerginim çok. İnşallah hasta olmaz olursa da tez vakitte atlatırlar inş çok yorucu ve yıkıcı bir süreç.İnşallah canım dikkat et kendine de kuzulara da. Biz hastalığı bir şekilde atlatıyoruz da miniklere hiç kıyamıyorum.Sen yine de yediklerine dikkat etmeye çalış. Alması kolay oluyor ama vermesini biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?