Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaa çok üzüldüm Allahım ikinize de şifa versin kıyamam hiç evden çıkamıycak mıyız ya yeni yeni hastalıklar da türemiş...
Amin canım çok teşekkürler Birde bünyesi sağlam bir insanım çok şükür. Ona rağmen beni bu hale getirdi. Büyük ihtimal hastaneden kaptım. Yoksa sıkı giyinirim dikkat ederim kendime. Etrafımda da hasta kimse yoktu. Allah herkesi korusun hastalıklardan. Bu arada kızımı da götürdüm doktora. Onunkiyle benimki farklı nasıl oluyorsa. Ona da antibiyotik başladık.

Maşallah maşallah 41 kere. Şu hasta halimde öyle iyi geldi ki senin bu mesajın. Üzülüyorum size bir faydam olmuyor diye ama seni böyle gördükçe çok mutlu oluyorum. Memleketten ne zaman döneceksin? Eğer cumadan önce dönemeyeceksen tartını yanında götür lütfen

Geçen cuma :59.5kg
Bugun;59.5kg
Pzrtisye göre 400gr almisim

Geçen cuma 59.1 diye bildirim yapmışsın canım. Sanırım sen hep pazartesi bildirimlerinle cumayı karıştırıyorsun. Maalesef bugün + dasın.

*** 13. Takım 658. Etap ***

dira90(59.1/59.5/-0.4/%-0.68)
LAydLiNe(71.7/71.8/-0.1/%-0.14)
Aysegul 6666 (85.7/84.2/1.5/%1.75)

13. Takım ortalaması: % 0.310

Kızlar yaaaa 3 gündür antibiyotik kullanmama rağmen ağrı kesicinin etkisi geçince diş etlerime kadar öyle acıyor ki burnumun içi anlatamam. Umarım doktor doğru tedavi vermiştir. Normalde antibiyotik tedavisi 10 günü geçmez. Doktor 10 arlı iki kutu antibiyotik yazmış. Günde bir içince 20 gün ediyor. Eczacı da şaşırdı görünce. Muayene etti mi diye sordu hatta. Pazartesi biraz düzelemez isem başka bir doktora gideceğim artık.

pessinus sen nasılsın canım?
İyiyim kaptan geçmişten okuyup geldim geçmiş olsun sana da Allah acil şifalar versin inşallah. Hastalıklar çok ürkütüyor malum koca bir okul dönemini hastalıkla geçirdik yüreğim havada geziyorum. Ben iyiyim ama yediğim içtiğim maalesef çok kontrolsüz evdeyiz ama yemek düzenleri o kadar bozuk ki ne durumdayım bilmiyorum evdeki tartı da Allahlık her seferinde farklı çıkarıyor iki tartılma arası 2-2.5 kilo fark çıkabiliyor. Bir tartılıyorum 70.7 bir tartılıyorum 73:) yarın annemlere geçiyoruz inş. Kız kardeşim diyet yapıyor yaklaşık 15 kilo falan verdi o dikkat ettiği için az frenlerim kendimi diye düşünüyorum tartılar konusunu bilmiyorum ama anneminki ne alemde. Eve gittikten 3-4 gün sonra ancak belli olur. İnş çok almam kilo.

İnşallah canım dikkat et kendine de kuzulara da. Biz hastalığı bir şekilde atlatıyoruz da miniklere hiç kıyamıyorum. Sen yine de yediklerine dikkat etmeye çalış. Alması kolay oluyor ama vermesini biliyorsun

Arc-en-ciel LAydLiNe cok gecmis olsun kizlar sizlere de çocuklarınıza da acil sifalar diliyorum. Bu sene cok fazla salgın oldugu soyleniyor.
Sömestr tatilinden dolayi avmlerde ucretsiz etkinlikler var. Cocugu onlara goturmek istiyorum ama eşim cok salgin var kapalı alanlara sokma diyor
Bugun gunduz misafirim vardı gozum gorunce yiyorum

Haklısın canım ama oğlum geldiğimizden beri bana yapışık yaşıyor memede sürekli hiçbir şey de yemiyor saatlerce emiyor yemek zamanları çok sıkıntılı ben el atamadığım için saatleri çok uzun tutuyorlar elim ayağım titreyince ne bulursam onu yiyorum akşam 8-8.30 a yemek kalıyor bazen. Saçma bir haldeyiz. Regl de olamadım henüz gerginim çok. İnşallah hasta olmaz olursa da tez vakitte atlatırlar inş çok yorucu ve yıkıcı bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…