Teşekkür ederim canım. Öksürük çok yok bende şükür. Boğazım kötü. Sesim zor çıkıyor. Burnum tıkalı. Ağzımdan nefes alınca boğazım kötüleşiyor gece iyice. Şükür bugün biraz daha iyiyim. Sana da geçmiş olsun.Slm kaptanim tekrar geçmiş olsun nasulsin
Ben biraz iyim ama oksuruk maf ediyor
Burdayım kaptanım.. memlekete geldim ya günler le menülerle dolma böreklerle başım dertte.. inşallah bu haftaki hedefim kilo almadan dönmek..tabi biraz verirsem de süper olur.. sana da geçmiş olsun, ödemdir o kadar kısa zamanda almış olamazsın diye düşünüyorum..
Hoşgeldin canım..Merhaba herkese , inşallah bundan sonra diyet serüvenime sizlerle devam etmek istiyorum... cuma günü 12. Takımdan transfer olacağım ...
HoşgeldinMerhaba herkese , inşallah bundan sonra diyet serüvenime sizlerle devam etmek istiyorum... cuma günü 12. Takımdan transfer olacağım ...
Merhaba hoşbulduk burası zaten benim eski takımım burada 72.5 dan 57 ye düşmüştüm...Hoşgeldin
Ben film gibi, boyum 174 kilom bu sabah 65.0 cıktı.
Transfer sebebin nedir?
Hoşbulduk çok teşekkür ederim..Hoşgeldin canım..
Merhaba canim hoşbuldukAa kimleri görüyoruumm :) hoşgeldin canım :)
Hoşbulduk canımHoş geldin cnm
Hoşbulduk canım nasılsın ? Nasıl gidiyor diyet ?Hoşgeldin cnm
Tekrar çok geçmiş olsun canım , bende çok ağır grip atlattım tabii benim avantajım yattım sen çalışıyorsunda Rabbim kolaylık versin.. bu seneki gripler çok uzun sürüyor...Teşekkür ederim canım. Öksürük çok yok bende şükür. Boğazım kötü. Sesim zor çıkıyor. Burnum tıkalı. Ağzımdan nefes alınca boğazım kötüleşiyor gece iyice. Şükür bugün biraz daha iyiyim. Sana da geçmiş olsun.
Teşekürler evet malesef çalişiyorum cnmTekrar çok geçmiş olsun canım , bende çok ağır grip atlattım tabii benim avantajım yattım sen çalışıyorsunda Rabbim kolaylık versin.. bu seneki gripler çok uzun sürüyor...
Buraya menh yazdiktan sonra gece vakti biseyler yiyorum bazenbununla nasil bas edeceğim bilmiyorum
Sabah limonlu su
12.00 bir kase yogurt, bir trabzon hurmasi
17.00 4 sıkım çiğköfte
19.00 2 yemek kaşığı patates pure, 5 6 tane kucuk misket kofte, 1 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
20.30 eşimle sofraya oturdum guya bisey yemeyecektim ama oturunca yiyorum iste3 sıkım çiğköfte
Su 2 litre
Sanirim camasir suyu icsem de yerimDişlerini fırçalamayı denedin mi hiç? 3 sıkım çiğ köfteden bişey olmazölçülerini aldın mı hiç?
Hoşgeldin canımMerhaba herkese , inşallah bundan sonra diyet serüvenime sizlerle devam etmek istiyorum... cuma günü 12. Takımdan transfer olacağım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?