Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kaptanim tekrar geçmiş olsun nasulsin
Ben biraz iyim ama oksuruk maf ediyor
Teşekkür ederim canım. Öksürük çok yok bende şükür. Boğazım kötü. Sesim zor çıkıyor. Burnum tıkalı. Ağzımdan nefes alınca boğazım kötüleşiyor gece iyice. Şükür bugün biraz daha iyiyim. Sana da geçmiş olsun.

Aysegul 6666 Efsun64 kızlar sesiniz çıkmıyor hiç? İyi misiniz?
Burdayım kaptanım.. memlekete geldim ya günler le menülerle dolma böreklerle başım dertte.. inşallah bu haftaki hedefim kilo almadan dönmek..tabi biraz verirsem de süper olur.. sana da geçmiş olsun, ödemdir o kadar kısa zamanda almış olamazsın diye düşünüyorum..

Tekrar çok geçmiş olsun canım , bende çok ağır grip atlattım tabii benim avantajım yattım sen çalışıyorsunda Rabbim kolaylık versin.. bu seneki gripler çok uzun sürüyor...

Bugunku menum
Sat 7 15
3 zeytin
2 haslanmiş yumurta
2 dilim tam buday ekmegi

Ara sat 10
3 kuru kayisi

Oglen sat 1

Yarim kepce mercimek corbasi
Pirasa yemegi 1 porsuyon
3 kasik garnatul makarna

Portakal
Aksam sat 7
Tarhana çorbasi 1porsuyon
2 dilim tam buday

Salata
Su 2lt
LAydLiNe
Adim sayar 6710

Iyi akşamlar kızlar.Menum;
Sabah ılık limonlu su.
Kahvaltı 09.00
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
2kasik mantar kaşarlı
1dilim peynir 2zeytin
1cay kas ucuyla şekersiz fıstık ezmesi

13.00
Yarım küçük muz
Çeyrek portakal

14 30
1kucuk tabak kiymali karnabahar yemeği
1kucuk kase yoğurt

16.00
Yeşilçay

19.00
1kase mercimek çorba
1dilim ev yapımı pizza.
1bardak ayran

2.5lt su
Bugün evdeydim ve baya koşturdum temizlik yaptım.Spor yapmadım.

Buraya menh yazdiktan sonra gece vakti biseyler yiyorum bazen bununla nasil bas edeceğim bilmiyorum

Sabah limonlu su

12.00 bir kase yogurt, bir trabzon hurmasi

17.00 4 sıkım çiğköfte

19.00 2 yemek kaşığı patates pure, 5 6 tane kucuk misket kofte, 1 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa

20.30 eşimle sofraya oturdum guya bisey yemeyecektim ama oturunca yiyorum iste 3 sıkım çiğköfte

Su 2 litre

Dişlerini fırçalamayı denedin mi hiç? 3 sıkım çiğ köfteden bişey olmaz ölçülerini aldın mı hiç?

Berbat menüm
11.00. 2dolma( patlıcan biber), çay, 1tatlı kaşığı çikolata.

15.00. 1sucuklu milföy böreği, 3dolma, 1kase patates salatası, 1dilim ağlayan pasta, 1elmalı kurabiye.

19.00 1 kase tarhana çorbası, 1dolma

Suyu hesaplayamadım, 2 litre olmuştur, egzersiz yok ama kızım gece 1den beri çok sık uyanıp ağladı, 15-20 kere uyuttum uyandı, egzersiz gibi çok yorucu oldu. Grip olmuş burnu tıkalı, gündüzde uyumadı huzursuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…