Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çaya kadar gayet güzel gitmişsin ama çayda diyeti unutmuşsun Telafi edebildin mi?
Allah kabul etsin canım inşallah Yarımca nasıl bir şey? Güne geç başlamışsın. Az yemişsin. Bugün ikramlardan yemezsin umarım
Günaydın kızlar.2gundur misafirler gezmeler koşturmaktan bittim.Sukur ki bugün evdeyim.Bos günüm.Ya oğlumla evde zaman geçirmek istiyorum sakince.2gundur çok abarttım.Tartilmaya bile korkuyorum.
Tartıldın mı bugün? Tartılmadıysan yarın bekliyorum tartı sonucunu
Aminn canım çok cok tesekkür ederim darısı bizlerin başına inşallah :) :)
Amin amin inşallah

Hoşgeldin aramıza canım, bende takıma 92,5 iken girmiştim 2 ay kadar önce. İnşallah birlikte birbirimizi destekleyerek kilo vermeye devam edeceğiz..foto daki sen misin?

Akşam eşim yok dünden kalan çorbayı içerim dedim bende salataya ton balığı falan koyarım olmadı ☺ bugün buraya girmemiş olsaydım şimdiye çikolata bisküvi bi ton şey yemiştim çalışırken bişey yemeden duramıyorum benim en büyük sorunum tatlı ve hamur işi zaten yarın evde güzel yumurtalı falan kahvaltıyla başlıcam güne inşallah

Bende aksine çalışırken hiçbir şey yemiyorum. Ne oluyorsa akşam eve gidince oluyor Tam olarak ne iş yapıyordun?

Bende aksine çalışırken hiçbir şey yemiyorum. Ne oluyorsa akşam eve gidince oluyor Tam olarak ne iş yapıyordun?
Belediyede teknikerim cnm ben ya bizim kurumda sürekli birileri bişeyler getiriyo getirmezse mutlaka biri bisküvi dağıtıyo öğleden sonra çayla illaki bişeyler yeniliyo yani bendede alışkanlık oldu artık saat 3 oldumu gözüm dönüyo

Hoşbuldum çok teşekkür ederim En az 30 kilo vermem lazım gerçekten çok uzun yolum.

Hoşgeldin aramıza canım, bende takıma 92,5 iken girmiştim 2 ay kadar önce. İnşallah birlikte birbirimizi destekleyerek kilo vermeye devam edeceğiz..foto daki sen misin?
Hayır ben değilim yazdan beri ben de 20 kiloya yakın verdim. Sıkılıp bıraktım aldım tekrar verdim derken..yeniden başladım

Tartıldım kaptanım.Ben aldım zannettim ama 58.35kg cıktı.Okadar harekete yediklerim erimiş galiba

Merhaba herkese ,
Bugün kaç kere elime teli aldım buraya tam yazacam hep bişeyler çıktı ... ancak gelebildim artık tam anlamıyla diyetime sıkı sıkı başladım sabah sporumuda yaptım 🖒

LAydLiNe evet istanbuldayım. Ama kuaforde bir gunu bitirmeye hic alışık değilim. Gri beyaz gibi bir ombre yaptirdim ama cok icime sindi. Iyi kuaför bulmak zor. Bu sadece kendi cevresine yapan bir komşum. Kucuk bir dukkani var ama tabela falan yok, disaridan musteri kabul etmiyor.

Ben bu sabah guzellik merkezine gittim randevum vardi. Erken ciktigim icin evde tartilamadim, orada tartildim 65.6 ciktim ama hem kiyafetliydim hem de su icmistim. Dogru bir sonuc degildir ama bu hafta kilo vermeyi beklemedim zaten tek hedefim almamak galiba

İyi akşamlar
Menüm
11.00. Limonlu sıcak su
12.00. 1 tabak et kabağı yemeği, 3 kaşık pirinç pilavı
15.00. 1 elma
16.30. 1 bardak gilaburu suyu
18.30. Yarım kase makarna, 1 tabak salata
20.00. 3 bardak çay

3 litre su- 1 saat yürüyüş

Pirinç pilavı ve makarna yemeseydim daha iyi olurdu biliyorum, bu kadarla kurtardım..

Kaptanım dünkü kaçamakları bugün telafi ettim

iyi akşamlar kızlar bugün ki menüm

sabah kahvaltı yapmadım dün hem kaçırdım hem de bugüün geç kalktım

15.00. 7 kaşık dünden kalan pırasa yemeği
küçük bir kase limonlu brokoli

17.00 çay 3 hurma 1 avuç çekirdek

19.30 3 kaşık menemen 3 kaşık yine pırasa
su 2 lt yi geçti.

Iyi akşamlar kızlar.Bugun evdeydim bol koşturmalı geçti.Ama evimi özlemisim ya.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 09.00
1yumurtadan menemenin yarısi
1dilim tb ekmek
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik

11.00
Şekersiz türk kahvesi
13.00
Yarım portakal 1kucuk elma
15.30
1kase naneli pulbiberli yoğurt

16.00
Yeşilçay

19.00 Aksam
1kasik pirinç pilav
4kasik tavuk sote
1kase arabası çorbası.
Salata

2lt Su.Spor yok ama tüm gün temizlik yaptim ve oglumla koşturdum.Muzik acip zipladik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…