Çaya kadar gayet güzel gitmişsin ama çayda diyeti unutmuşsuniyi akşamlar bugünkü menüm
9.00 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
peynir zeytin
14.00 bir tabak limonlu havuçlu pırasa
18.00 kız kardeşim çaya çağırmıştı
1 dilim patatesli börek.
6-7 kaşık kuskus salatası
3-4 kaşık çerkez tavuğu
1 dilim muhallebili kemalpaşa tatlısı
2 lt den fazla su.
Çok fazla yedim yarın telafi etmem lazım
Allah kabul etsin canım inşallahSelamlar hepinize annemler yarın umreden dönüyorlar:) bütün gün onlara hazırlık yapmakla geçti sarma sardım börek yaptım temizlik yaptım derken o kadar yoruldum kiii anlatamam. Gruba da giremedim bikac gündür. Bugünkü menümü yazıp kaçayım kızlar saat 3 e geliyo yarın erken kalkmalıyımmm :)
11.30 da 1 dilim ekmek 2 dilim salam ve çay
16.30 da sarmadan çiğ şekilde 1 tane tadına baktım
18.30 da hamurunu kendim yaptığım yarımcadan yedim
21.30 da limonlu çay içtim
2 litre su içtim
Bütün gün koşturmalı geçti o da bi spor sayılır:)
Tartıldın mı bugün? Tartılmadıysan yarın bekliyorum tartı sonucunuGünaydın kızlar.2gundur misafirler gezmeler koşturmaktan bittim.Sukur ki bugün evdeyim.Bos günüm.Ya oğlumla evde zaman geçirmek istiyorum sakince.2gundur çok abarttım.Tartilmaya bile korkuyorum.
Amin amin inşallahAminn canım çok cok tesekkür ederim darısı bizlerin başına inşallah :) :)
Hoşgeldin aramıza canım, bende takıma 92,5 iken girmiştim 2 ay kadar önce. İnşallah birlikte birbirimizi destekleyerek kilo vermeye devam edeceğiz..foto daki sen misin?Kullanıcı Adı : cream
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz : şu an çalışmıyorum
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : bekarım
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.64
Kilonuz: 92
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : çocukluğumdan beri kiloluydum zaten. yemek yemeyi çok çok seviyorum, kilo da kaçınılmaz oldu doğal olarak. Ama en yüksek kiloma üniversite döneminde ulaştım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : bu sene içinde düğünüm var, sağlık bir yana ilk isteme sebebim bu
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : deneme sürecinde ayrıldım,
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Akşam eşim yok dünden kalan çorbayı içerim dedim bende salataya ton balığı falan koyarım olmadı ☺ bugün buraya girmemiş olsaydım şimdiye çikolata bisküvi bi ton şey yemiştimBen de ilk uyarılarımı yapayım o zaman
Pişi bildiğin gibi olmamış. Kahvaltının saati çok güzel. Akşamı erken kapatman daha da güzel. Mercimek çorbası ve salata az olur akşam için. Yanına protein eklersen senin için daha iyi olur. Su toplamda 1,5 lt çok az. Zamanla onu en az 2 litreye çıkartırsan daha iyi olur. 45 dakikalık kardio ise süper
Akşam eşim yok dünden kalan çorbayı içerim dedim bende salataya ton balığı falan koyarım olmadı ☺ bugün buraya girmemiş olsaydım şimdiye çikolata bisküvi bi ton şey yemiştimçalışırken bişey yemeden duramıyorum benim en büyük sorunum tatlı ve hamur işi zaten yarın evde güzel yumurtalı falan kahvaltıyla başlıcam güne inşallah
Belediyede teknikerim cnm benBende aksine çalışırken hiçbir şey yemiyorum. Ne oluyorsa akşam eve gidince oluyorTam olarak ne iş yapıyordun?
Hoşbuldum çok teşekkür ederimHoş geldin canım yeniden aramıza Ebru benİnşallah birlikte güzel bir serüvene başlıyoruz. Yaşın çok küçük ve önünde uzun bir maraton var. Veee eğer başarırsak birlikte bambaşka bir hayat olacak önünde
Hayır ben değilimHoşgeldin aramıza canım, bende takıma 92,5 iken girmiştim 2 ay kadar önce. İnşallah birlikte birbirimizi destekleyerek kilo vermeye devam edeceğiz..foto daki sen misin?
Anladim kaptanim genel olarak is yerinde çikan menüyü aliyorum15 Bahar gelecek canım sana yaptığım menü yorumlarına cevap bekliyorum tamam mı? Neden yedin? Yememen gereken yiyecekleri biliyor musun?
Doğru yerdesin o zaman...Haydi bismillah..Hayır ben değilimyazdan beri ben de 20 kiloya yakın verdim. Sıkılıp bıraktım aldım tekrar verdim derken..yeniden başladım
Tartıldım kaptanım.Ben aldım zannettim ama 58.35kg cıktı.Okadar harekete yediklerim erimiş galibaÇaya kadar gayet güzel gitmişsin ama çayda diyeti unutmuşsunTelafi edebildin mi?
Allah kabul etsin canım inşallahYarımca nasıl bir şey? Güne geç başlamışsın. Az yemişsin. Bugün ikramlardan yemezsin umarım
Tartıldın mı bugün? Tartılmadıysan yarın bekliyorum tartı sonucunu
Amin amin inşallah
Sağol cnm, evet Kibristayim.Geçmiş olsun canım dikkatli olmak lazım. Sen şimdi neredeydin Kıbrıs'ta mı?
Kaptanım dünkü kaçamakları bugün telafi ettimÇaya kadar gayet güzel gitmişsin ama çayda diyeti unutmuşsunTelafi edebildin mi?
Allah kabul etsin canım inşallahYarımca nasıl bir şey? Güne geç başlamışsın. Az yemişsin. Bugün ikramlardan yemezsin umarım
Tartıldın mı bugün? Tartılmadıysan yarın bekliyorum tartı sonucunu
Amin amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?