Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün çiğköfte mi yemiştin canım dün mü önceki gün mü yazmıştın da hatırlayamadım bende o şişkinlik yapıyor mesela
Cumartesi akşamdı canım. Bu sıra çiğköfte ye dadandık ama uzun bi ara verdim artık son kez misafirlerime yaptım mola dedim :) evet bulgur bir de glutenli ya bana çok da yaramıyo aslında :)

Yani genelde ilacımı içmediysem böyle şiş kalkıyorum ya da hava yağmurluysa.

Cumartesi akşamdı canım. Bu sıra çiğköfte ye dadandık ama uzun bi ara verdim artık son kez misafirlerime yaptım mola dedim :) evet bulgur bir de glutenli ya bana çok da yaramıyo aslında :)
Ben de vücudumun tepkilerine göre hareket etmeye çalışıyorum mesela laktozsuz süt ya da hazır ayran tüketirsem deli gibi şişiyoe karnım çiğköfte de benzer etki yapıyor. Nohut 3 gün şişiriyor mesela nasıl bir şeyse. Pek sık tüketmiyorum o yüzden.hatta bazen kıvırcık marul bile fena yapıyor kırmızı lahana vs. Sen de nelerin şişkinlik yaptığını biliyorsan beslenmeni ona göre düzenleyebilirsin. Düzensiz uyku konusuna ben de katılıyorum düzenlemelisin bir yerde çünkü kilo vermen hep bu şekilde olmayacaktır

Ya ben dayanamıyorum rahatsız etse de yiyorum. Bulgur glütenli pirinç ye diyorlar e pirinç de en çok kilo yapan şey bana. Arpa şehriye makarna şehriye de Gülten ama onlar bans pek kilo yapmıyor mesela. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı :)
Siz bi benm kızla görüşün bari ya beni dinlemiyor sizi dinler belki

canım kızını sabah erken 7- 8 gibi kaldırırsan bir hafta içinde uykusu düzene girer.Tabi öğlen uytsan bile bir saat kadar erken kalktığı için yine akşam düzenli bir şekilde uyuyabilir. Tavsiye ederim.

valla ben ankarayı pek sevemedim. Çok karşık geldi
Nereden gelmiştin ki canım ve neresinde oturduğunla da alakalı biraz. Birçok insan soğuk bulur ankarayı ben çok severim gençliğimin en güzel dönemini geçirdim üniversitede oradaydım o yüzden ankaranın yeri ayrıdır bende:)

İnanmıyoruuuuuummm
O kadar dolmaya o kadar pirince rağmeenn

Tebrik ederim vallaa ya.
Hareket durumun nasıldı çok mu hareketliydin orada?
Teşekkür ederim, kızım gittiğimin ertesi günü hastalandı, burnu tıkandı gece gündüz çok az uyudu ve huysuzluk yaptı, onu avutmak ve uyutmaya çalışmak egzersiz gibi oldu. Ayrıca 2 kere sosyete pazarına, bir kerede AVM ye gittim 1,5- 2 saat dolaştım.. bi kerede 1 saat özellikle hızlı yürüyüş yaptım.. Biliyorum yediklerim diyete uygun değildi çoğu zaman ama ölçülü yemeye çalıştım. Eski ben olsam o dolma börek ve tatlıların 2 katını yerdim

Onu ben hiç yapamadım yaaaaa ama onunla zayıflayanlar var. Bende senin gibi katlanamıyorum

aslında boluluyum ama4 yıl rizede görev yaptım. küçüçük rizeden sonra ankara çok çok yoğun geldi

Sen kızı biraz bize gönder istersen

Kullanıcı Adı : rude29
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 157
Kilonuz: 61
Hedef kilonuz : 52-53
Kilo alma hikayeniz : Okul ve çalışma hayatıma ara verdikten sonra hareketsizlik ve kontrolsüz yeme sonrası bayağı kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Özgüven, motivasyon ve kendimi daha iyi hissetmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

aslında boluluyum ama4 yıl rizede görev yaptım. küçüçük rizeden sonra ankara çok çok yoğun geldi

Bolu ve Rize' den sonra öyle gelmesi çok normal. Ama Ankara' nın imkan ve şartları çok güzel. Ben de Kırıkkale' deyim. Neredeyse her fırsat bulduğumuzda soluğu Ankara' da alıyoruz. Eğer doğayı seviyorsan yakın ilçeleri çok güzel Ankara' nın. Gerçi biliyorsundur şimdi yol üstü oldu sana Bolu' ya giderken. Kızılcahamam' a bayılıyorum ben.

Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…