Ben varım bir ara başladım devamını getiremedim yarından itibaren katılabilirim ama sabah sabah gittim kestane şekeri yedimBugün şekersiz beslenmeye başlayacam şekere veda etmem gerekiyor 21 gün sonunda zaten insanın canım istemiyor bana katılmak isteyen var mı ?
Dedim ya çok yüklenmişsin kendine. Diyet yapmak aç kalmak değil, dengeli beslenmektir..akşam az da olsa yemeliydin.. ben 9. Katta otururken bi iki kere elektrik kesildi merdivenlerden 3 kere mola verip oturarak çıktığım halde eve geldiğimde gebermiştim yarım saat kendime gelememiştim. Tamam, merdiven çıkmak sağlıklı da onu da abartmamak lazım bi de aç kalmışsın aynı gün vücut dayanamamış..Biraz daha dikkat et bundan sonrabir kac defa bayılmışlığım vardı .Aksam yemek yemedim .Kansızlıkta vardı etkiledi ikisiaç kalmayı abarttım hem 10 kat merdiven cıktım bırazda spor yaptım.Bedenim dayanamadı :)
Anlaştık 🖒🖒Ben varım bir ara başladım devamını getiremedim yarından itibaren katılabilirim ama sabah sabah gittim kestane şekeri yedim
Günaydıngünaydın arkadaşlar
Ona da çok çok geçmiş olsunGeçmiş olsun cnm herkes hasta heryer virüs kaynıyo ya abimin 3 yaşında kızıda 2 haftadır hasta tam iyileşti diyoruz gene başlıyo
Hoşgeldin canım.umudum2 ben bende buralardayim.Merhaba herkese ,
Bugün kaç kere elime teli aldım buraya tam yazacam hep bişeyler çıktı ... ancak gelebildim artık tam anlamıyla diyetime sıkı sıkı başladım sabah sporumuda yaptım 🖒
Meslektasimi buldum derken.sende mi ilahiyat mezunusun canım.Aa meslektaşımı buldummm :))
Allah kavuştursun umresi kabul olsun inşallahKızlar valla geçmişe bakayım dedim ama bitiremedim ne çok yazmissiniz maşallah...bundan sonra daha aktif katılmaya çalışacağım bende inş.suan kilomu hiç bilmiyorum.zamaninda nasıl diyet yapmisim bi yolunu bulamadım.tam 64 e düştüm 66 dan.kaptan beni listeye alana kadar 65 e çıktım yine.artik listede olduğum için daha çok dikkat etmem lazim bakalım inş.yoluna girer.esimde umreye gitti .kardeşim geldi yanıma oyuzden yemek düzeni daha da duzensizlesti valla akşam cocukalri uyuyunca mısır patlattim kahve yaptım kendime gece gece.hic iyi olmadı çok kötü bir örnek ama çok canım sıkıldı ruh halim değişti eşim gidince.ozgurlukle yalnızlık arasında kaldım....
Harika bi menü olmuş cnmIyi akşamlar kızlar.Dunki hamur işinden sonra bugün daha dikkatliydim.
Sabah limonlu su
Kahvaltı 09.00
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
1kasik menemen yumurtasız
Salatalik peynir 2zeytin
12.00
Çeyrek portakal
14 00
1kase mercimek çorba.
Salata
15.00
Yeşilçay
19.00 Aksam
3kasik taze fasulye yemeği kıymalı
1kasik bulgur pilavı
1kase cacık
2kasik patlıcan salatası
2lt su
Spor yok.Bugun dersim çoktu.Cok yoruldum
Gilaburu suyu ney cnm merak ettim ☺ bulguru seviyosun galiba, bende çok severim ama karbonhidratı çok kaçırınca hem çabuk acıkıyorum hemde şişkinlik oluyo bendeMenüm
11.30 1 kase bol salatalı kısır, 5 yaprak marul, yeşil çay
15.30. 1 bardak gilaburu suyu
17.00. 1 tabak ekşili çorba, 2 kaşık makarna
20.00. 1 kase bol salatalı kısır, 3 bardak çay
2,5 litre su, 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?