Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün şekersiz beslenmeye başlayacam şekere veda etmem gerekiyor 21 gün sonunda zaten insanın canım istemiyor bana katılmak isteyen var mı ?
Ben varım bir ara başladım devamını getiremedim yarından itibaren katılabilirim ama sabah sabah gittim kestane şekeri yedim

Günaydınnn
Dünkü menümü yazayım

11.30
-2 yumurtalı hindi fümeli omlet
-2 dilim yağsız beyaz peynir
-1 tatlı kaşığı salçalı sos
-şekersiz çay

14.00
-sade kahve
-1 topkek (ev yapımıydı bitti artık )

16.45
-1 tabak kıymalı enginar (7-8 kaşık kadar)
-2 parmak ekmek

2 litre su, 1 fincan yeşil çay
40 dakika dambılla çalışma-mekik-squat
1 saat zumba

bir kac defa bayılmışlığım vardı .Aksam yemek yemedim .Kansızlıkta vardı etkiledi ikisi aç kalmayı abarttım hem 10 kat merdiven cıktım bırazda spor yaptım.Bedenim dayanamadı :)
Dedim ya çok yüklenmişsin kendine. Diyet yapmak aç kalmak değil, dengeli beslenmektir..akşam az da olsa yemeliydin.. ben 9. Katta otururken bi iki kere elektrik kesildi merdivenlerden 3 kere mola verip oturarak çıktığım halde eve geldiğimde gebermiştim yarım saat kendime gelememiştim. Tamam, merdiven çıkmak sağlıklı da onu da abartmamak lazım bi de aç kalmışsın aynı gün vücut dayanamamış..Biraz daha dikkat et bundan sonra

günaydın arkadaşlar
Günaydın
Geçmiş olsun cnm herkes hasta heryer virüs kaynıyo ya abimin 3 yaşında kızıda 2 haftadır hasta tam iyileşti diyoruz gene başlıyo
Ona da çok çok geçmiş olsun
Sadece ateş mi var?
Başka bulgular var mı ?
Bizde sadece ateş var idrar da temiz çıktı diş çıkardı dün onu gördüm dr a gitmedennhemen önce ama bu sabah yine ateşliydi ilaç saati geçtiğinde.
Diş ateşi diş patlayana kadar oluyormuş.

İyi akşamlar kızlar
Sabah 7 de;
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 adet yeşil zeytin
1 adet yulaf poğaça
Öğlen 12.30;
İzmir köfte
Salata
3 kaşık kadar bulgur pilavı
Ara öğün 15.00;
Portakal
Akşam yemeği 18.00
4 kaşık bulgur pilavı
Havuç salatası
1.5 litre su içtim, spor yok bugün malesef çok yorgunum

Iyi akşamlar kızlar.Dunki hamur işinden sonra bugün daha dikkatliydim.
Sabah limonlu su
Kahvaltı 09.00
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
1kasik menemen yumurtasız
Salatalik peynir 2zeytin

12.00
Çeyrek portakal

14 00
1kase mercimek çorba.
Salata

15.00
Yeşilçay

19.00 Aksam
3kasik taze fasulye yemeği kıymalı
1kasik bulgur pilavı
1kase cacık
2kasik patlıcan salatası

2lt su
Spor yok.Bugun dersim çoktu.Cok yoruldum

Kızlar valla geçmişe bakayım dedim ama bitiremedim ne çok yazmissiniz maşallah...bundan sonra daha aktif katılmaya çalışacağım bende inş.suan kilomu hiç bilmiyorum.zamaninda nasıl diyet yapmisim bi yolunu bulamadım.tam 64 e düştüm 66 dan.kaptan beni listeye alana kadar 65 e çıktım yine.artik listede olduğum için daha çok dikkat etmem lazim bakalım inş.yoluna girer.esimde umreye gitti .kardeşim geldi yanıma oyuzden yemek düzeni daha da duzensizlesti valla akşam cocukalri uyuyunca mısır patlattim kahve yaptım kendime gece gece.hic iyi olmadı çok kötü bir örnek ama çok canım sıkıldı ruh halim değişti eşim gidince.ozgurlukle yalnızlık arasında kaldım....

İyi akşamlar
Menüm
11.30. 1 kase bol salatalı kısır
Allah kavuştursun umresi kabul olsun inşallah

Menüm
11.30 1 kase bol salatalı kısır, 5 yaprak marul, yeşil çay
15.30. 1 bardak gilaburu suyu
17.00. 1 tabak ekşili çorba, 2 kaşık makarna
20.00. 1 kase bol salatalı kısır, 3 bardak çay

2,5 litre su, 1 saat yürüyüş

05.02.20
14:00
2 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1çb çay

17:30
1 tatlı kaşığı yayla çorbası (kızıma hazırladım sıcaklığına baktım)

18:05 çeyrek kase ekmekli yayla çobası (kızıma yediremedim bir türlü birkaç kaşık zorla yedi kalanı ben yedim)

19:20
Çeyrek kase yayla çorbası
2 patlıcan dolması
4 kaşık yoğurt
1 kase salata
Yarım tabak kuru biber kavurması

Su şimdilik 1100 ml +600 ml daha içerim muhtemelen

Spor yok

Yağmurlar geldi korkuyorum...

Günü güzel kapatmıştım ama akşam arkadaşlar baskın yaptı ellerinde pastayla tatlıya hiç dayanamıyorum ince bi dilim yedim yarın 1 saat ağır spor yapcam kendime ceza verdim

Harika bi menü olmuş cnm

Gilaburu suyu ney cnm merak ettim ☺ bulguru seviyosun galiba, bende çok severim ama karbonhidratı çok kaçırınca hem çabuk acıkıyorum hemde şişkinlik oluyo bende

iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
dün akşam kaçırdığım için bugün biraz kıstım
geç kalktığım için kahvaltı yapmadım
11.30 çay yanında 3 hurma

13.30 1 kase dolu yoğurt

14.00 1 elma

18.30 5 kaşık etli nohut
2 kaşık bulgur pilavı
küçük kase limonlu brokoli

21.00 çay yanında 3 hurma
2 lt den fazla su

çay içtiğimde şeker kullanmamak için yanında hurma tüketirim çaysız yapamıyorum günde iki ya da üç kere içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…