- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Kayseride olunca mantı da kaçınılmaz oluyo doğal olarak, afiyet olsunBugün annemdeyiz ve yemeğe hamurişi var
Hemde en sevdigim yağ mantısı.Napcam bilmiyorum
Cnm ismi poğaça ama içinde yulaf yeşillik zeytin yoğurt yumurta ve 4 kaşık zeytinyağ var son derece sağlıklı tanesi 50 kalorilik atıştırmalıkPoğaçalar dışında gayet güzel bi menü bence..yulaflı olması biraz kurtarmış
Doğum sonrası hele sezeryansa o karin gitmiyo canım ya.Suan 58.5 son 1.5kg hedefe.Bide hedefe ulaşınca sporla sabitlemem ve sikilasmam gerek.Allah aşkına, 57 den sonra daha ne hedef koyacaksın , incelikten belin kırılacak boyuna göre şuan bile zayıfsın bence
Teşekkür ederim canım.Bizde mantıdan bol ne varKayseride olunca mantı da kaçınılmaz oluyo doğal olarak, afiyet olsun
Bilmem mi, 3 sezeryan da bendeDoğum sonrası hele sezeryansa o karin gitmiyo canım ya.Suan 58.5 son 1.5kg hedefe.Bide hedefe ulaşınca sporla sabitlemem ve sikilasmam gerek.
1sezeryan ama yetti bu bile.Bi de ben evlenene kadar hic 52den fazla olmadim.Evlendim hizla kilo aldim ustune.Dogum da sezeryan oldu.Eski halimi ozledim.Ama buna şükür isteBilmem mi, 3 sezeryan da bende
Doğumu kayseride mi yaptın canım.Kardesim hamile dr ariyoruz.Bilmem mi, 3 sezeryan da bende
Evet 3.yü 1 yıl önce Kayseri de yaptım. Acıbadem hastanesinde. Doktorum Fatma Kutlusoy Güçlü..Şiddetle tavsiye ederim, benim sezaryen fobimi, muayene korkumu yenebildiğim tek doktor..bidaha bebek düşünecek olsam gideceğim tek doktor o olurdu.. tabi düşünmüyorum 3 çocuk tan sonra..Doğumu kayseride mi yaptın canım.Kardesim hamile dr ariyoruz.
Dondurma ve patates salatası haricinde güzel bi menü olmuş..iyi akşamlar kızlar menüm
7.00 1 yumurta
1 dilim ekmek
peynir çok az acı sos
12.00 1 elma
15.00 1 dilim kek
6 kaşık patates salatası
19.00 dışardaydık
6 parça tavuk
biraz patates kızartması
1 dondurma
1.5 lt su
Ayrıca çok bilgili, ilgili, ve çok tatlı dilli güler yüzlü..insanı rahatlatan bi yapısı var..Doğumu kayseride mi yaptın canım.Kardesim hamile dr ariyoruz.
Memorial de degilmiydi önceden.Adini duymustumEvet 3.yü 1 yıl önce Kayseri de yaptım. Acıbadem hastanesinde. Doktorum Fatma Kutlusoy Güçlü..Şiddetle tavsiye ederim, benim sezaryen fobimi, muayene korkumu yenebildiğim tek doktor..bidaha bebek düşünecek olsam gideceğim tek doktor o olurdu.. tabi düşünmüyorum 3 çocuk tan sonra..diğer sezaryanlarımda zor iyileşmiş uzun süre kalkarken yürürken çok acı çekmiş, çok zor toparlanmıştım. 3. De çok çabuk ve kolay iyileştim..
Önceden Memorialdaymış, Acıbademe geçmiş..ildışından bile gelen hastaları varMemorial de degilmiydi önceden.Adini duymustum
Pardon patates kızartması diyecektim, telefonun azizliğine uğradım..Dondurma ve patates salatası haricinde güzel bi menü olmuş..
bir kac defa bayılmışlığım vardı .Aksam yemek yemedim .Kansızlıkta vardı etkiledi ikisiAy canım çok üzüldüm, naptın sen çok mu az yedin dün? menünü hatırlamıyorum, bi anda çok az kaloriye düşmemelisin aşama aşama azaltmalısın.. tüh..kendine çok yüklenme.. Dr ne dedi, başka bi rahatsızlığından mı kaynaklanmış, az beslendiğinden mi? Daha önce de olmuş muydu hiç?
sağol canım benimmCok geçmiş olsun canım.Saglik çok daha önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?